REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un constănțean CANDIDEAZĂ la ȘEFIA Federației Române de JUDO

Un constănțean CANDIDEAZĂ la ȘEFIA Federației Române de JUDO

Replica API 18 februarie 2021 | 00:00 4053

Preşedintele Clubului Sportiv Pantheon din Constanţa, George Teşeleanu, va candida pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Judo. În prezent, funcția este ocupată de Cozmin Gușă.

Alina Dumitru, cel mai bun judoka din istoria judo-ului românesc are încredere că al nostru constănțean va face treabă bună. ”Cred că Federația Română de Judo trebuie să facă doar politica judo-ului. De altfel, viziunea echipei noastre, a lui George Teșeleanu și a mea, e aliniată cu strategia Federației Internaționale de Judo. Iubitorii judo-ului trebuie să vadă o conducere a FRJ care dă totul pentru acest sport, care promovează respectul, înțelepciunea, autocontrolul, fair-play-ul”, a declarat Alina Dumitru, potrivit stiripesurse.ro. ”Îi îndemn pe oamenii de judo să fie alături de George Teșeleanu și de mine pentru a începe un nou capitol în istoria acestui sport în România”, a mai spus ea.

Cine este George Teșeleanu!

George Teşeleanu are o carieră de peste trei decenii în mediul privat, fiind manager în industrie şi consultant în afaceri şi management atât în România, cât şi în Italia. Teşeleanu are de asemenea o semnificativă activitate universitară şi de cercetare, predând cursuri şi susţinând comunicări ştiinţifice la universităţi din România, din Italia şi fiind autor sau coautor al unor cărţi, manuale şi monografii, scrie stiripesurse.ro

În 2003, el a obţinut titlul de doctor în ştiinţe inginereşti al Universităţii din Petroşani, iar din 2015 este membru titular al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România. George Teşeleanu a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Judo în perioada 2014-2017. Teșeleanu este căsătorit cu deputat Cristina Dumitrache.

Alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Judo vor avea loc pe 24 februarie, la Poiana Braşov. Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri se va întruni pentru a alege ocupanţii celor 10 poziţii din Comitetul Director (un preşedinte, cinci vicepreşedinţi şi patru membri), cei 8 directori regionali, precum şi membrii Comisiei de Cenzori şi Comisiei de Apel. Preşedintele FRJ este fostul politician Cozmin Guşă, el fiind ales în această funcţie în 2017.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468