REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un constănţean, către Făgădău: 'Arătați foarte multă aroganță și dispreț, sunteţi o ruşine!'

Un constănţean, către Făgădău: 'Arătați foarte multă aroganță și dispreț, sunteţi o ruşine!'

Replica API 8 februarie 2020 | 16:55 1086

Cu câteva luni înainte de alegerile locale, un constănţean, care i-a acordat votul de încredere în 2016 lui Decebal Făgădău, i-a transmis o scrisoare prin intermediul căreia îi cere socoteală faţă de proiectele pe care le-a promis şi nu le-a realizat. „Orașul a ajuns o ruină, de nerecunoscut, nu știu când a arătat mai bine Constanța, acum sau în al doilea război mondial”, spune constănţeanul Ilie Cristescu, în scrisoarea adresată edilului Constanţei. Vă invităm s-o citiţi!

„V-am dat posibilitatea de a pune în practică proiectele prezentate de dumneavoastră în campania electorală. Mandatul dumneavoastră e pe sfârșite și niciun proiect de mare anvergură nu ați început. Tocmai pe baza promisiunilor v-am acordat votul. Nu puteți invocă studii de fezabilitate sau proiecte pilot, astea nu se fac pe întregul mandat. Am observat că faceți cele mai simple lucrări, pe care le face orice primar. Exemplu: montare pubele gunoi, asfaltare, trasare marcaje rutiere, ați instalat 2 stații CT BUS (culmea e nevoie de proiecte pilot pentru niște amarate de stații), curățare spații verzi, toaletare arbori, și alte lucruri banale ușor de făcut. Vă reamintesc câteva dintre promisiunile colorate și gogonate din campania electorală din 2016 și care nu au fost concretizate: 4 parcări supraetajate și o parcare subterană; Reabilitarea Cazinoului; Realizarea pasajului rutier subteran pe bd. I.C. Brătianu; Realizarea unei păsărele supraterane pt siguranță pietonilor în aceeași zona; Modernizarea piețelor Griviței, Tomis III și I.L. Caragiale; Sala polivalentă cu 5000 locuri; Bazin olimpic de înot în zona Badea Cârțan; Sistem integrat de semafoare inteligente; Realizarea sistemului de monitorizare video în oraș; Asfaltarea străzilor (fără să rezolve diferențele de nivel la gurile de canalizare)”, a scris Ilie Cristescu.

„Domnule primar, ați avut șansă să faceți lucruri frumoase cu fondurile europene. Ne-au luat-o înainte satele și comunele. Spațiile verzi și plajele, sunt în continuare decimate sau neîntretinute corespunzător. Cu prea multă ușurință eliberați autorizații de construcții pentru blocuri care ocupă spațiile verzi, blocuri care sunt prea apropiate între ele, pierzând intimitatea. Locurile de joacă vechi se refac cu pași de melc, deși ar trebui să construiți parcuri noi. Cazinoul, de plâns, e o crimă ce se întâmplă cu el. Parcurile dispar. Tinerii nu au perspective în Constanța și pleacă toți. Orașul a ajuns o ruină, de nerecunoscut, nu știu când a arătat mai bine Constanța, acum sau în al doilea război mondial. Din păcate, arătați foarte multă aroganță și dispreț față de cetățeni. Sunteți un primar incompetent, sunteți o rușine, sunteți un primar fără viziune, fără vise, sunteți un primar pe care nu-l mai dorim la cârma orașului, este tot mai evident. Unde am greșit, noi, constănțenii, de nu ați dus la bun sfârșit nici măcar jumătate din promisiuni? Cu ce v-am greșit că să ne mințiți astfel? Plânge orașul, plângem cu el. Până când? 4 parcări etajate și una subterană, ........ pfff, e de plâns, nu de râs”, a conchis constănţeanul în scrisoarea transmisă edilului Decebal Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O scrisoare pertinenta, care cred ca a dus la pierdere de alegatori pro fagadau. Felicitari constanteanului care a scris-o.
0
1
Nuti e rusine mai ai putin si pleci langa dragnea neai ruinat orasul vei plati prntru faptele comise
1
1
Iar a inceput cu minciunile marete. Ne meritam soarta daca constantenii cad din nou in plasa de minciuni a primarului.
0
0
Bai tomberonule sa ti dam la mue si toe si lu fagagay si pa toti politicienii din romanica de la a la z indiderent de culoare politica! Esti o sluga care te prostituezi online pe 100 de ron care ti arunca fagagay in bot! Cel mai prost primar din istoria Romaniei!
2
0
Promisiunile mincinoase, fara nicio legatura cu realitatea, sunt o dovada ca politicienii nostri, sunt in stare de orice pentru obtinerea de voturi.
5
0
Rusinea Constantei!
10
1
Judecator si nae mokanes muye cu caca. Huo mokanes neam de secaturi si koorve
4
2
Nu a facut nimic pentru orasul nostru !!
14
2
Ca si prefectul, subprefect si seful consiliului judetean, impreuna cu toata sleahta de pilosi sunt toti in lumea lor paralela. Nu au treaba cu oamenii, cu realitatile.
14
3
fecalau zoenaitorul,make imputit facut de masa in sura de coceni,primare la constanta
7
3
Ai stricat totul infatuatule, arogantule shetule.... sa te duci la ala unde a intarcat iapa si tu si prostii de langa tine ca Babu Mutulica Rasautenu inexistentul ... sa ma cac pe voi!
10
0
Am ajuns sa spunem un adevar si astfel devenim inamici. Emi spune ca cel care a scris scrisoarea aceea face campanie cuiva. Adica noi trebuie sa vedem totul in roz, nu trebuie sa vedem minciuna unui primar. Cine are un dram de minte si un dram de sinceritate in inima vede cu adevarat ca Fagadau nu si-a indeplinit marile promisiuni facute in anul 2016. Trebuie sa fii nebun si dus cu pluta ca sa nu vezi ca Fagadau ne-a mintit pe toti.
13
1
Asta este campanie pe fata.De ce dnul in cauza nu isi asuma , sa spuna pe cine are in spate si cui ii face campanie?Dnule campania nu a inceput inca,asa ca lasa-ne cu scrisorile de 2 bani,dictate la comanda de adversarii lui Fagadau ,pt a castiga simpania oamenilor.Nu toti suntem PROSTI si punem botul la astfel de mizerii.
8
11
Amice Mokanelul fagabou :ia mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si Inalfabet ce esti Si Multa Muie sa-i zici PNL-isti ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar Bai Maimutoi Tolomac. Ce ai gogule ai baut tuica si te ai imbatat si injuri ca Taranul Prost de la Vaci asa ca te rog vezi-ti de treaba ta Bai Maimutoi Tolomac Inalfabet si sa nu te mai prind cu injuraturi urate la adresa mea Bai Maimutoi!
2
7
Mandatul lui Fagadau si Babu EGAL CU 4 ANI PIERDUTI PTR CONSTANTA!!! Dovezile sunt chiar in Scrisosrea respectabilului domn!
21
2
nu prea este aroganta si dispret la acest om urat fizic si sufleteste , ci doar prostie si dorinta bolnava de a se imbogati si fura... cetateanul respectiv recunoaste ca l-a votat , dar intreb si eu: aceatsa jigodie venea de pe Marte , nu cumva fusese viceprimar cand orasul a fost impartit si dat apropiatilor...?!? e tarziu acum sa devina Cta precum Oradea...
17
1
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat spunea Albert Einstein. L-ati votat pe urmasul lui Mazare si ati sperat ca veti avea altceva. V-ati inselat. Aveti locuri de joaca, popice, strazi marcate unde se plateste pentru salariile din Primarie, terenuri oferite persoanelor din grupurile de interes, investitii inexistente in proiecte importante pentru comunitate, urbanism haotic, constructii inoportune, degringolada totala. Verificati procedura de audienta la Primar si veti realiza cat de importanti sunteti voi constantenii pentru edil.
15
1
Ma bucur ca v-ATI trezit,macar 1-2 si realizati ca asta a distrus orasul.A clntinuat sa faca maghernite ptr tigani,ii lasa liberi,fura noaptea cat vor,nu camere pe strazi,sectia politie de langa,doarme noaptea in bocanci,se plimba gratis ca nu se vrea taxarea pe la sofer,parcari cu plata si spagi luate din construirea de blocuri.Tiganii stau gratis in mijlocul orasului, in HC,ca sa ne fure si sa ne distruga linistea si la cap de linie 48,e goala zona.Muta-i acolo.Fa ceva ptr romani.Votati dracu pe altul,ca asta a invatat de la Mazare lectia,in Cluj cum se poate?JosFagadau.
18
2
MACHEDON!!!
15
6
PIATA BROTACEI LASATA DE IZBELISTE FARA MODERNIZARE SI FARA PARCARE TOATE PROMISE INCLUSIV IN CAMPANIE .CONSTANTENI IESITI LA VOT IN NUMAR MARE VA ROG CA SA SCAPAM DE CLICA ASTA DE TALHARI CARE AU NENOROCIT ORASUL TIMP DE 20 DE ANI !!!! ORICE E MAI BUN DECAT EI IESITI LA VOT !!!
16
4
ce sa povestesc si asta cu scrisoarea lui nu ca as spune ca e cel mai bun primar dar ....ca cetatean al constantei intotdeauna ma intereseaza bunastarea mea nu parcarile nu cazinoul nu fondurile europene astea ce zice asta in scrisoare e pur campanie electorala asa ca orcare ar fi ales face ptr el si rude ,prieteni asa ca lasati-o moarta
8
5
Cum am reusit noi sa punem pe liste betivi, Prof spagari umc, someri, sa vina in continuare contractele de la raja la usr plus, stelian e baiat intelegator
3
6
Luati programul din campania lui 2016 si vedeci ce a realizat? NIMIC, DOAR MINCIUNI SI BLOCURI!! IN PRIMARIE NU AL SUPORTA NIMENI!PIATA OVIDIU ESTE DISTRUSA, STEFAN CEL MARE ESTE IN RAZBOI, LOCURILE DE PARCARE MAZGALITE DE EL SUNT FACUTE FARA CAP, LA RADPP A FOST DATA AFARA O PROFESIONISTA SI A VENIT ALT AROGSNTetc.
18
1
citind aceste lucruri si vazand ca oamenii au atatea nemultumiri, chiar nu realizeaza si nu tine cont de vointa locuitorilor, mai bine zis de realitatea dezastruoasa? Atata aroganta si rautate nu am vazut! Oameni buni, din pacate nu mai avem pe cine vota!
14
1
ce sala polivalenta ? ce vazin ? ce proiecte de anvergura ? alea s-ar putea face cu bani europeni, dar de acolo nu se poate fura nimic, deci ar munci degeaba. trag si ei pe maruntisuri gen pubele si stalpisori de unde se suge putin dar sigur.
15
1
Iese si rima este un FATALAU!
15
2
Nu imi pasa de voi o sa candidez si prostii ma vor vota. O sa am si urmatorul mandat. Voi doar latrati dar nu mergeti la vot asa ca nu imi pasa.
5
9
Mergi in m.m. cu mijloacele de transport in comun, asa cum merge Boc in Cluj, sa vezi tampitule cum soferii noilor autobuze nu dau caldura, si cum sunt 14 grade in autobuzele cele noi. De ce nu te intereseaza aceste probleme, si de ce ti un director la Ratc care fura motorina si de aceea nu lasa soferii sa dea caldura? Soferii nu-s testati psihologic. Urasti oamenii constantei, urasti pensionarii, i-ai pacatit impreuna cu porcul obosit care conduce partidul tau. Nici familia ta nu mai voteaza partidul scroafei de 170 kg.
23
3
Bine scris. Face de asemenea, multe lucrari, mici dar multe pe Tomis si Mamaia, de parca Constanta inseamna doar cele doua bulevarde.
15
5
cel mai slab priar din istoria orasului. Iroseste banii publici si nimeni nu il ancheteaza
32
2
George Niculescu e cel mai bun pt Primaria C-ta. Asa sa ne ajute cel de sus, impreuna cu lale Stere, lale Coli si teta Chirata !
5
17
Sa vina vara.
13
2
Am copilarit si am facut scoala generala cu acest specimen de primar. Asa a fost tot timpul, pervers, mincinos, alunecos, arogant, retras, suspicios pe toata lumea. Bai, Decebal sa-ti fie rusine ca nu mai recunosti pe nimeni pe strada, ca despre salut nici nu mai vorbim. Cred ca nici mintea de pe urma nu o mai ai, dar ce sa-i faci, cu caracterul tau din copilarie bun partid ai gasit.
45
2
Moamaaa, ce i-a dat! Ia dat de la julit! Poate se mai trezesc si pensionarii care din pacate ne hotaresc soarta orasului. Nu el e de vina, primarul, ci partidul din care face parte. Poate el are vointa dar nu are putinta. Partidul hotareste. El, o marioneta.
29
2
Fagadau Decebal este roman. Numele spune tot. Muye psd muye fagabou. Draq de neam de secaturi si koorve
20
11
Acesta scrisoare arata exact realitatea ce a ajuns acest judet! FATALAU cel mai incompetent primar care l-a avut Constanta!! Cand va veni ziua sa votam ,noi constantenii adevarati sa iesim la vot sa-l schimbam pe acest jegos de primar! Doar poate se gandeste si ne face un bine si isi da DEMISIA!!!
34
3
Imi cer scuze Decebal dar trebuie sa postez rau de tine eu si toata gasca de la tineret care am fugit la pro ca Mircea a zis ca ma face consilier local ca eu am fost frustrat toata viata de la un biet parcagiu la Tomis Mall nu am ajuns macar un director pe undeva
20
0
Corect esti o jigidie a constantei
30
1
CHIAR DACA SCRISOAREA ESTE SCRISA DIN PARTEA PNL.UL , TOT NU ARE VREO SCUZA FAGABOU !!! FAGABAU DAU VINA CA BA UNU CONTESTA VREO LICITATIE BA CA ASTEAPTA VRIUN STUDIU BA CA SECRETARA E PE CICLU
27
1
Va rog sa nu va intrebati de ce partidul comunist propune pentru un nou mandat, tot aceasta marioneta trista! Cu toate ca realizarile sale sunt deplorabile sau ca toate sondajele arata ca nu va primi voturi, ba chiar este urat de un oras intreg. Dar aceasta creatura nu are constiinta...se taraste in aceeasi mizerie pe care o numeste, arogant, Smart City. Sunteti deplorabil, domnule primar! Si poate ca este momentul sa priviti in jur, sa vedeti ca nimeni nu va mai suporta si sa faceti un pas in spate. Ar fi cel mai bun lucru pe care l-ati facut in lunga dumneavoastra cariera politica!
30
3
Domnul primar este arogant pentru ca stie mult mai bine decat noi, cate mizerii a facut, cate lucruri marete ar fi putut face cu bugetul foarte mare pe care l-a avut la dispozitie. Lucrurile sunt clare: tot ceea ce a realizat a fost pentru abonatii politici si nimic pentru acest oras. Exemple...o groaza. Acum nu mai pune stalpi pe trotuare pentru ca trebuie sa-i intretina, prin contract, pe cei vechi; strazi cu sens unic, cu semne de circulatie la fiecare intersectie de cartier, cu toate ca legea rutiera nu impune acest lucru. Un incompetent scarbos si lacom, care a tocat bani in stil mafiot!
33
4
eu nu l-am votat , dar il voi vota pt ca a bagat stalpi si parcare cu plata in multe zone .
7
26
Este cel mai rau si arogant om pe care l am vazut in viata mea. Atat el cat si sefi pusi de el in institutia pe care o conduce
32
2
Urmas al lui Mazariche nu este, a intors spatele celor care ii faceau treaba lui Mazare, a vrut sa detina controlul de unul singur. E doar un prostavan parvenit care va face si el puscarie dupa ce nu va mai fi primar iar cei ce-l sprijina vor pierde puterea.
33
1
Din cum este scrisa scrisoarea, din cuvintele alese cu grije, se distinge usor stilul doamnei Ovanesian, iar semnatarul, idiot patentat Chitaac
14
27
Imi este rusine si mie ptr ca l am votat in2016!
35
1
O SLUGA A FOST TOATA VIATA LUI!
37
1
Si consilierii locali ce au pazit ? Indiferent de culoarea politica toti sunt la fel !
34
1
Urmas a lui Mazariche. Ce vreti, sa fie om normal ?
39
2
Consilierii locali ,alte lepre
37
3
Nu discutam de prostie si aroganta. Aici avem grup infractional organizat care are ca scop distrugerea orasului.
43
2
Ba, tu esti securist-sorasist, basca mincinos , marca holera galbena.
7
21
Mama lui Fag adau este make
29
2
din pacate scrisoarea este doar pentru cititori, fagadaul e in lumea lui ...
40
1
Foarte buna scrisoarea. Se stie ca politicienii mint, dar acest primar a intrecut orice limita cu minciunile din scrisoarea de mai sus. Chiar nimic din proiecte marete promise, nu s-a facut. Rusine domnule primar. Va bazati pe pensionari, pt a fi reales, dar sper ca ei sa-si dea seama ca oricine ar fi primar, tot le-ar da tot felul de ajutoare.
36
1
Exista oare cineva capabil si dispus sa refaca orasul? Are si o echipa asemenea?
31
2
Fagadau nu a confirmat! Slaba prestatie, slaba personalitate! Out!
38
1
Constantenii ar trebui sa ia aminte la problemele pe care le au bucurestenii cu caldura... fagadau e la fel ca firea, zero ca primar, banii orasului bagati in pomeni pt votanti si afaceri cu parandarat; nu mai mult pana cand vom ingheta in case cum patesc acum bucurestenii, caci in loc sa bage centrale pe gaz in punctele termice si sa inchida gaura neagra CET, fagadau pompeaza in continuare bani in aceasta gaura neagra!
47
1
Lui mazare , stelian ion, asta fura cu caragheorghe samsarul, de nu mai ramane nimic din constanta
21
9
Muie fagadau
27
3
dupa mazare si fagadau, constantenii au nevoie de terapie psihica
36
3
Atitudine tipic psdista . Aroganti , prosti , etc . Daca erau baieti destepti ramaneau pe viata la putere . Dar cand esti prost si arogant in acelasi timp e ca si cum ti da autogol din foarfeca .
46
4
Omul asta care a scris scrisoarea e depresiv. Nu zic ca nu trebuia sa faca multe Fagadau in oras pe care nu le a facut, dar scrisoarea asta e scrisa de unul caruia ii trebuie tratament ca altfel risca sa se sinucida
5
48
Este singura sansa de a mai salva ceva din acest oras. Din pacate dupa cum se misca lucrurile vom asista in continuare la mutilarea acestui oras.
37
4
Fagadau este o rusine pentru Constanta, la fel cum este tot psd-ul pentru Romania. EJECT.
46
4
Rusine domnule fAGADAU
42
4
Lasa ca vine un liberal si le face pe toate. Are dreptate omu. Prostia pesedeilor e ca au asteptat de la dragonea sa le de-a bani. In timp ce primarii din vest au facut treaba cu draknea sau fara el. Chiar daca au fost bine intentionati primarii PSD au luat teapa de la distrugatorul pesedeului. Noapte buna PSD! Pesedeii nici acum nu stiu ce li se intampla. Tot spera sa mai continue cu baronii lor. Spera.
8
29
Eu chiar nu inteleg mirarea si indignarea domnului, adica asa de prost sa fie incat sa fi crezut balivernele adjunctului lui Mazare? Pai gasca de escroci conduce Constanta de o gramada de ani, votata de o masa entuziasta de prostavani, limitati si puturosi. Nu stiu un om cu cap care chiar a crezut ca o gasca ce a nenorocit un oras, deodata se transforma in ingerasi....
43
6
Fagadau nu este machidon doar nevasta-sa , el este dintr-o comuna din Tulcea pe langa Altan Tep de unde se extragea uraniu, cred ca uraniu ia afectat un pic creierul
40
3
Noi dupa dinastia Mazare aveam nevoie de un gospodar si de un intelectual nu de hahalera asta libidinoasa de Fagagay.
44
4
Felicitari pentru scrisoarea deschisa cuprinde cam ce gandesc foarte multi constanteni. Fagadau si-a batut joc de oras,in iunie va plati electoral,iar dupa aceea sper .ca si penal,pentru tot raul facut orasului.Sa dea socoteala pentru fiecare banut cheltuit aberant si pentru toate autorizatiile aberante pe care le-a dat.
54
3
Psd muie fagabou
35
4
Doar daca votati miscarea populara si pe presedintele Traian v-a fii bine in tara
5
37
Se aproprie alegerile din ce in ce mai multe stiri si comenturi anti fagadau s au trezit in ultimul ceas ovidiu cupsa stelian ion si alte gunoaie sa salveze constanta nu ca fagadau e departe de ei
10
27
taranul asta de la beidaud? Pripasit cu ai lui la Constanta,prima generatie cu acces la asfalt,telefon si masina...poate au venit prea multe noutati deodata! El nu are saracu nici o vina! Vinovati sunt cei ce l au votat,venit de sub aripa cu miros de transpiratie a derbedeului suprem...
45
8
Nu stiu cine este acest domn dar are perfecta dreptate!
56
7
Bine punctat,domnule.
56
5
Pai prostu Fagabou daca nu e si fudul nu e prost destul.
46
4
si...?fara punga cu fecale peste fata?sau nu a mai iesit din cladire?
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272