REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De ce este văzut BMW-ul mașină de cocalari? Iată motivul! Video!

De ce este văzut BMW-ul mașină de cocalari? Iată motivul! Video!

Replica API 16 iunie 2022 | 00:00 10112

Un constănțean întărește mitul că șoferii de BMW sunt cocalari. Dacă vă întrebați cum, iată că lauda depășește limitele de bun simț pe șoselele orașului Constanța. Șoferul constănțean a scris pe o foaie ”tot în spate, tot în spate” , în scop de a se lăuda cu bolidul pe care îl deține și cu ai săi cai putere. De asemenea, faptul că portbagajul auto se deschide automat, poate reprezenta o instigare la ”întrecere” pe străzile Constanței și, astfel, la depășirea limitei de viteză.

Odată cu sosirea verii, iată că tot mai mulți șoferi ies la ”o tură prin oraș” în scopul de a-și etala bolizii pe șoselele Constanței. Unii depășesc însă limitele bunului simț și se laudă într-un mod obsesiv cu autoturismele de lux pe care le dețin. De altfel, acesta este motivul pentru care conducătorii auto sunt numiți drept cocalari, la volanul BMW-urilor. Mitul este întărit de către un constănțean care a scris pe o bucată de hârtie ”tot în spate, tot în spate” și a pus-o în portbagajul BMW-ului X6, apoi a postat video în mediul online. După cum se poate vedea mai jos, acesta se deschide automat, lucru pentru care se pune sub semnul întrebării acțiunea de a instiga la întrecere pe străzile orașului Constanța. Posibilitatea șoferului de a decurge la aceasta faptă poate fi văzută ca o instigare la depășirea limitei de viteză, fapt total ilegal conform Codului Rutier.

Constănțenii au tendința deseori să catalogheze șoferii de BMW ca fiind cocalari, din varii motive. Iată că printre depășirile periculoase, nesemnalizări și nerespectarea normelor de circulație rutieră, se află și astfel de acțiuni prin care ”șmecherii” renunță la bunul simț și totodată, se fac ”vedete” în mediul online. ”Cocalari” , i-a spus un bărbat după ce a vizionat video-ul. Simțindu-se atacat, șoferul i-a scris bărbatului ”cam acri strugurii, nu?” . Conducătorul auto a vrut astfel să evidențieze că nu oricine își poate permite o astfel de mașină.

O altă remarcă făcută de șofer a fost ”strugurii sunt cam acri când te uiți și nu guști”.

Video:

Un alt bărbat, l-a îndemnat pe șofer să lase lauda deoparte, că alți oameni au autoturisme de 100.000 de euro și nu se afirmă. Însă, primind ”mingea la fileu”, conducătorul ”îndrăzneț” i-a raspuns că nu își permite la momentul actual să dea mai mult de 5% din profitul său pe mașini. ”Momentan mașini de peste 150.000 de euro conduc părinții mei. Când o să-mi permit să dau mai mult de 5% din profitul meu pe mașini, te voi anunța” , a spus șoferul.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fanii de tigai ..creier spalat ..neted frumos.. lacheti..sclavi..
1
0
cind se va rupe de un stilp sau copac o sa apara si afisul ca " a fost baiat bun si cu mecla lui cu doliu in colt .
3
0
Si el are un renault incognito si face pe milionarul
1
0
Lamborghini, Rolls Royce, 2 Bentley, Yacht
1
1
Mai da-l in plm de constantzean borat.
1
0
Bateti campii degeaba , bmwul este masina nr1 in lume din orice punct de vedere, cand am venit in tara acum vreo 27 de ani cu un bmw 318is kocalarii n-aveau nici karute sau biciklete iar vamesii se uitau la mine ca la urs, degeaba va oftikati, ca n-au treaba kocalarii cu bmwul !
2
3
o fi atat de urat incat doar asa poate fwte ceva si el. nasol sa te dai smecher intr un oras mic. basca iti mai lasi si numerele la vedere. ti ai facut fani pe aici vad..
2
0
Ah, da, arabul asta plin de figuri pe burta goala, multi il stiti dupa zgomotul de aspirator de la CLA-ul 1.3 cu care se lauda de parca ar fi rolls roys. Dupa ce a avut accident si a stat 1 an fara masina ca nu intrau banii de la asigurare, mai plangea si dupa gagica-sa pe instagram aia blonda, ocupatia lui e sa puna poze fake cu bani, masini si femei pe instagram si sa se flexeze cu cele 2 masini de 50.000 amandoua adunate. Vezi ca aia de au examen azi la clasa a 8 a s-au nascut cand a aparut X6 le tau. Daca vede ta-su ce posteaza pe net ii da cu ML63 u ala in cap pardon 350d
2
0
Asta e unul dintre terminatii care blocheaza benzinariile sa alimenteze cu 50 de bani in semn de protest ca e scumpa motorina.
2
0
Foarte tare! Bravo lui! Ce va ofticati atat?
1
2
Daca si bmw ul ala e bolid care e prima generatie de x6 aia cu x6 2022 ce mai
1
0
Bulangiu o vrea pe la spate ii place la ochiu maro
2
1
Chiar nu impresioneaza pe nimeni ca mergi ca diliul cu viteza, aiurea. Nu ai ce sa le faci. Oamenii de un leu vor sa fie cumva in fata ,chiar daca prin mijloace ce-i fac de fapt de cacat. Nu au minte sa inteleaga. Asa vor imbatrani.
2
0
Da lasati mai prostul sa se laude daca asha se simte el bine,oricum nu ii ajunge nici cu prajina la nas lui:Gigi sau Giovani,Becali se stie,sau lui Gh.Hagi,astia sunt si p****i si fuduli si laudarosi,deci juniorul asta face si el ce a vazut la"elitele romaniei",regi,mafioti si oameni de afaceri.
2
0
De la ce vine acest numar? De la LimBriC?
0
0
fostul militian 2, cautare pe yt
0
0
adevarat ca nu stiti cine este tipul sau parintii lui
0
1
O rabla de copil figurant imputit infect care nu profita sa se plimbe cu cotetul asta, decat sa faca figuri si zilnic pe tik-tok,,,asta si prostii aia cu CLB....PAI CU TIGAILE ASTEA INVECHITE VA LAUDATI SARACIILOR
1
0
o vrea tot in spate ?
0
0
bine ca avem nr de imnatriculare sa iti raspundem la intrebare cu cheia pe tabla
3
0
Caracterul defineste omul.....degeaba esti bogat si ai de toate daca esti o scarba de om...indiferent cat de curat esti si cate dusuri faci crede-ma ca tot SCARBOS si GRETOS vei ramane!
3
0
Numai el stie cite conserve de peste a mincat sa stringa banii ptr tigaia aia. Cind ajunge la pompa baga motorina de 20 de lei, zice ca nu intra mai mult
1
0
Sa stea linistit ca tot asa crapa si el cand ia in brate stalpul!
3
0
Soselele Constantei...cum suna asta!? Mizeriile de strazi din Constanta, da!
1
0
Eu am Opel Vectra din 1998 si merge foarte bine
0
1
Barhalescu la puscarie!
0
0
daca te ar intreba ANAF ul , de unde ai banii ..platiti pe masina aia..ce bine ar fi
0
0
Sa ma ... pe tinicheaua ta !
1
0
asta e copilu ala cu mercedesu ala tiam promiso cand mam dat jos la tine in trafic si ai fugit ca pzd data viit te tamponez
1
0
astept sevrajul comentatorilor cu opel astra clasic si golf 4.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108