REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un constănţean s-a supărat pe poliţiştii rutieri: A BLOCAT o stradă întreagă cu maşina!

Un constănţean s-a supărat pe poliţiştii rutieri: A BLOCAT o stradă întreagă cu maşina!

Replica API 4 iulie 2017 | 14:11 290

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 2.07.2017, ora 04.36, l-au depistat pe Ciprian Scrioșteanu, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, are a condus un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din localitatea 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Supărat că se alege cu amendă și probabil și cu permisul reținut (întrucât este contravenție – n.r.), Ciprian a ales să "ptotesteze".

Cum? A poziționat autoturismul propriu pe mijlocul drumului din localitatea respectivă, blocând astfel circulația. Polițiștii au încercat să-l facă să renunțe la acest gest, explicându-i că se poate ajunge la dosar penal, dar nu a vrut să înțeleagă. Astfel, de la o simplă contravenție, tânărul s-a ales cu un cazier pătat și acum este cercetat penal. În cele din urmă, el și-a mutat mașina.

Dar era prea târziu… Precizăm că, potrivit Noului Codului Rutier, limitele pentru consumului de alcool la volan, precum și pedepsele sunt: până la 0.40 mg/l de alcool în aerul expirat, se consideră contravenție și duce la întocmirea de Proces Verbal + Amendă + Reținerea Permisului de Conducere până la 90 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haha,ce tare,banci in parcul tabacarie...dar sunt destule,problema e ca se plimba prea multi oameni.asa ca mai bine vrem acces limitat in parc oamenilor
0
0
Ce mascarada, dupa ce au fost montate semne de ciculatie restrictive pe straduta Renasterii, politia locala rutiera vine in control numai intre orele 7.30 si 12.oo,Simbata si Duminica nici atit, pt.ca sa nu deranjeze pe musterii ce vin la circiuma dl.consilier Baiazid Memis la prinz si seara.O fi vre un aranjament intre dl.consilier si autoritatile locale?Poate.
0
0
ce v am scris despre harsova spoitor a provocat ACCIDENT INzona MAGAZINULUI MAX RUSINE RUTIERA
1
0
BAI ARTICOLE DE KAKAT VENITI IN HARSOVA SA VEDETI SPOITORIMEA CU PORUMBARE DE BG CUM BLOCHEAZA DN 2A LA MAGAZINUL LUI CAT COJ OARE NU SE OBSERVA NICIUNDE RUSINEEE POLITIA
3
1
La Costinesti primarul nostru impreuna cu prietenii de pahar Batariga ,Racaru zilnic au peste si nu le mai intocmeste nimeni dosar,nici puncte de penalizare , adica se poate .Aviz celor care vor sa verifice vazul .
1
1
Publicati articolele adevarate! A blocat strada dar pentru a protesta la abuzul politiei rutiere deoarece nu a fost dus la recoltarea probelor biologice pentru ca politia rutiera a comis un abuz de natura penala!
1
3
Vrem banci in parcul tabacarie
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108