REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un CONSTĂNȚEAN și-a PARCAT MAȘINA în DRUM!

Un CONSTĂNȚEAN și-a PARCAT MAȘINA în DRUM!

Replica API 17 ianuarie 2021 | 14:57 2673

Nu mai este o noutate faptul că în Constanța se parchează haotic, din lipsa locurilor de parcare ori din comoditatea șoferilor. În aceste situații, de cele mai multe ori, foarte mulți se apără precizând că nu sunt locuri de parcare așa că au tot dreptul să își lase mașinile oriunde.

Problema șoferilor care-și lasă mașinile din dotare total alandala nu mai este nouă în Constanța. Că vorbim despre vehicule lăsate fix pe trecerile de pietoni, pe mijlocul străzii, sau de cele care blochează anumite căi de acces au trotuare, toate sunt evenimente întâlnite zi de zi, în municipiul de la malul mării, unde disciplina în trafic este doar un termen. Adevărul este că nici nu sunt locuri de parcare, iar cei care ajung după ora 18 acasă, cu greu își mai găsesc un loc unde să-și lase mașina, însă unii chiar fac cinste mărcii „ai parcat ca un bou”.

De exemplu, din disperarea faptului că nu și-a găsit un loc de parcare sau poate doar din nesimțire, un constănțean și-a lăsat mașina fix la intrarea pe o alee, îngreunând astfel accesul celorlalți participanți la trafic. Gafa a fost surprinsă pe o alee situată perpendicular pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Dacia.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le faca parcare la Lumina sau Palazu
0
0
Nu e sofer, e doar un mare bou nesimtit,. . Sau o vaca proasta.
6
2
Bag pula. A parcat si pe trecere.
3
0
Relule iar te-ai lovit la ceas, ma?!! Tu nici nu vezi bine, dar o ti pe-a ta pana la ....
0
0
wow! primeste salariu pentru asa ceva? bine ca n-a scris un articol despre alte lucruri... facute tot in drum de cai sau alte vietati
6
1
Articol mincinos! Nu e o masina, e o Fabia....
6
1
asta e masina de munca soferul este un prostan cu opel
3
2
Nu inteleg ce va fffte grija,,,omul face ce vrea cu masina lui,,,el plateste!
4
11
de fiecare data cand am fost la politie si am declarat accidente cu masini parcate asa am plecat doar cu avertisment. Nu zic bullbar de la tancul meu din 90 are numa el un sfert de tona trece prin turisme ca prin hartie.
3
0
Este pe aleea aceaa care leaga Lapusneanu de Tomis, iesind in Tomis pe langa Mega Image. Este alee pietonala, dar si carosabila. Deci trec si parcheaza multe masini acolo. Prin parcarea masinii in acea pozitie, a obturat partial trotuarul. Corect. Dar nu cred ca este nici macar contraventie, pentru ca ramane spatiul impus legal de 1 metru, pentru circulatia pietonilor si a carucioarelor cu copii. In fine, si daca ar fi fost ilegal parcata masina, asta nu este articol de presa. Aplecati-va atentia asupra unor subiecte interesante, nu balarii precum acesta.
6
3
Ce ai patit papusel , ai parcat ca proasta pe trotuar si n-ai mai putut sa mai iesi de asta cu Fabia ?
9
1
Da , a parcat in drum pentru ca nu exista parcari ,pentru ca sunt prea multe masini , pentru ca se poate
6
7
Din poze se vede ca se poate trece lejer pe langa masina chiar si cu un carut,de ce nu faci desteapto un articol despre cate locuri de parcare ar trebui sa faca spagarii de la primarie.
10
5
Adevarat ca este stationata gresit dar, nu cumva acea alee este de fapt trotuar pietonal!? Daca da, atunci se interzice accesul si oprirea.
9
2
De ce nu spune an articol ca e sofer de ubar sau bolt ca toti parcheaza asa
0
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369