REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un copil a vrut să sară pe geamul unei mașini aflate în mers, în zona Jumbo? Video

Un copil a vrut să sară pe geamul unei mașini aflate în mers, în zona Jumbo? Video

Andreea VLAICU 17 aprilie 2024 | 00:00 2562

Situațiile cu părinți inconștienți în trafic sunt din ce în ce mai des întâlnite. După cazul copilului filmat atârnat pe geamul deschis al unui autoturism marca BMW, în traficul din Bucureşti, se pare că un nou caz stârnește îngrijorări. De data aceasta, părinții inconștienți sunt din... Constanța.

Un copil a vrut sa sara pe geamul unei masini aflate in mers, in zona Jumbo? Video

Nu a trecut mult timp de când un copil în vârstă de 1 an și jumătate a fost filmat atunci când atârna pe geamul unei mașini aflate în mers, în Capitală. Mai exact, la începutul lunii martie a.c., o înregistrare video cu un copil lăsat să atârne pe geamul mașinii a devenit imediat virală. Poliția a reușit să identifice șoferul și l-a sancționat cu 3 puncte penalizare. Ei bine, această întâmplare se pare că nu a fost de impact pentru toți șoferii. Un nou caz de inconștiență apare, de data aceasta, în Constanța.

În imaginile surprinse în trafic, se poate observa cum mașina în care se află minorul, pentru a oferi prioritate autoturismelor care circulau pe strada principală, se oprește lângă un TIR. Copilul, ieșit pe geamul mașinii, se întinde probabil pentru a atinge caroseria autocamionului de mare tonaj, totul, la o oră de vârf. Ce merită menționat este faptul că niciunul dintre cei doi adulți aflați în autoturism, care ar trebui să dea dovadă de responsabilitate, nu se autosesizează și nu îi atrag atenția copilului, pus evident într-un mare pericol. Șoferul își vede mai departe de drum iar mașina este surprinsă cum se îndepărtează, minorul fiind în continuare ieșit pe geam și zâmbind la cameră. 

Un copil a vrut sa sara pe geamul unei masini aflate in mers, in zona Jumbo? Video

Și dacă acesta ar fi un caz singular, am putea să răsuflăm ușurați. Însă, din păcate nu este așa. Mai ales din cauza valului de căldură năpustit asupra țării noastre, mașinile cu geamurile deschise și cu copiii ,,atârnați” sunt îngrijorător de comune. 

Un copil a vrut sa sara pe geamul unei masini aflate in mers, in zona Jumbo? Video

Astfel de întâmplări, ce pentru copii pot părea activități distractive și inocente, pot degenera într-o adevărată tragedie. Foarte mulți părinți merg pe ideea „lasă că mergem încet, că suntem în coloană, 20-30 km/h, putem să lăsăm copilul să se relaxeze“. Pentru a preveni eventuale tragedii, indiferent că mergem lent 3-5 minute, minorul trebuie să fie poziționat în scaunul special pentru copii.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nivelul de educatie nu e jos pt toti ci doar pentru copiii care se lasă influentați de plătiții influenceri .Parvenitii cu bani ,cei mai multi de la particulari care batjicoresc angajatii de nu pot sa-si cumpere o fereastră si ei pstronii de pe munca sclavilor s-au autointitulat bogati isi dau odraslele la after school meditatii ajung sa invete gratuit in strainatate pt că nu toti tinerii trebuie să fie needucați si proști ...E ,he,he ....
1
0
O sa facă un bulangiu că tine...
2
4
Jurnalist fara scoala,de ce pui semnul exclamarii la sfarsitul titlului??? Ne intrebi pe noi,cititorii, daca copilul a vrut sa sara din masina? Faci diferenta intre semnele de punctuatie? Stii ce reprezinta?
2
3
Si care e problema ,o sa faca altul .
2
4
Daca tacsu' sau ma-sa,nu sesizeaza pericolul si nu-si fac probleme in legatura cu comportamentul si educatia minorului, noi de ce sa ne facem griji !? Cred ca nici acum nu inteleg parintii,unde au gresit si ce se putea intampla in cazul unui impact din spate sau lateral !
11
0
Sigur făcea educație fizica cu Faitas Dumitru de la Liceul Lucian Blaga.
3
2
Și concluzionez prin faptul că pun in primejdie viețile copiilor lor.Si încă o bomboana pe coliva la acest articol când văd că 50 la sută din tineret își bat joc de corpul lor prin tatuaje,desene animate și carbonizați.Acesta este nivelul de educație din Ro...desene animate!
9
2
Copilul fara mobil care sare din masina de constanta.Stire adevarata.
4
2
Parinti retardati .Cred ca daca conduc jeep sunt si destepti . Pentru soferul ce insotea copilul ....fa-ti implant de creier .
13
0
Eu sunt copilul . Da am vrut sa sar din mers . Mulțumesc pentru știre
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272