REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un copil care venea de la școală, SĂLTAT de alți minori, AMENINȚAT, BĂTUT și DESCĂLȚAT! Unul dintre agresori, diagnosticat cu ADHD neglijat

Un copil care venea de la școală, SĂLTAT de alți minori, AMENINȚAT, BĂTUT și DESCĂLȚAT! Unul dintre agresori, diagnosticat cu ADHD neglijat

Replica API 26 iulie 2019 | 02:55 382

Un minor în vârstă de 14 ani, în timp ce se întorcea de la școală și se îndrepta către casă, aflându-se în zona Piața CET, a fost acostat de Victor A., în vârstă de tot 14 ani, care era însoțit de alți 2 minori. Au luat victima, au dus-o în curtea unei grădinițe, acolo unde Victor a lovit-o, i-a luat telefonul mobil și încălțările. Inculpatul s-a ales cu măsura educativă a asistării zilnice, pe o durată de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța l-a trimis în judecată pe inculpatul Victor A., cercetat sub control judiciar, pentru săvârșirea infractiunii de tâlhărie calificată. În sarcina inculpatului s-a reținut că, potrivit rolii.ro, la data de 8.11.2018, în jurul orei 18:00, în timp ce un minor de 14 ani se afla pe Aleea Egretei-zona Piața CET, prin exercitarea de acte de violență, împreună cu alți doi minori, în vârstă de 12 ai, au condus-o în curtea Grădiniței „Lumea Copiilor” situată pe Aleea Pelicanului unde, prin amenințare cu un cuțit și prin lovirea cu pumnii și picioarele, i-a sustras un telefon mobil marca Samsung și o pereche de pantofi sport de culoare albă, marca Nike. Cu ocazia depistării sale, inculpatul Victor A. era încălțat cu pantofii sport de albi, marca Nike, sustrași de la persoana vătămată, iar despre telefonul mobil s-a stabilit că a fost vândut unei alte persoane cu suma de 15 lei. Bunurile au fost recuperate și restitui te persoanei vătămate.

La data de 10.01.2019 numitul inculpatul a fost examinat din punct d e vedere medico-legal psihiatric ocazie cu care s-a concluzionat că acesta „pre zintă tul burare severă de conduită, ADHD neglijat, intelect normal-slab, abandon școlar, discernam ânt păstrat. Acesta a recunoscut parțial comiterea infracțiunii reținute în sarcina sa în sensul că a ne gat faptul că ar fi avu t un cuțit asupra sa, arătând că doar a amenințat persoana vătămată că va scoate cuțitul și îl va tăia, dar în fapt nu avea cuțit asupra sa. Suspectul a mai arătat faptul că a primit telefonul de la persoana vătămată, la cererea sa, pentru a se juca și că nu i l-a luat din luat din rucsac.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tineti-va odraslele-n casa, astia n-au fost batuti cand au fost mici si au exces de zel.. adhd? Ce adhd ma, atatea boli noi, niste idiotenii. Bataie de la parinti de mici sa nu o ia randeaua de la testosteron.
1
0
Victima e slaba
1
1
Un bun votant si sustinator PSD.
5
0
ce darq ba ati deranjat militienii ptr atata lucru cand ei au treaba la babele cu patrunjel pe picioare, acel puradel nu constitue pericol e liber deja si va fi un bun membru de partid in viitor pa ca am o combinatie
8
0
nu publicati fotografiile talharilor si criminalilor ? de ce nu ne ajutati sa stim de cine sa ne ferim , de ce acoperiti criminalii si viitorii criminali , pt ca asta vor fi cei doi copii facuti la betie !
7
0
E posibil ca dupa pedeapsa asta sa nu mai comita aastfel de fapte dar de ce sa riscam ? Cel putin asa vad eu lucrurile! House of Rising Sun playing....
3
0
Pentru cei care fac asa ceva, sa raspunda si parintii pentru educatia care nu le-a dat-o timp de cei 7 ani de acasa si cei 7 de dupa.Daca copilului meu i se intampla asa ceva, il dezbracam complet si ramanea precum Nica la scaldat.
5
0
invata nu pierd timpul
2
0
Viitorii banditi ai tarii. Aveti grija. Propun ca fotofrafiile infractorilor sa fie periodic mediatizate ca sa stim de cine sa ne ferim.
16
0
Vai saracul.. Este bolnav.... Mortii lui... Trasa o bataie zdravana, bagat 1 luna la carcera, sa vedem daca se mai umfla in pene.. Repeta fapta, zdrobite doua degete... Futui in gat numai hotii au drepturi... Victima nu are...
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272