REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un copil cu două capete a fost adus pe lume la un spital din București

Un copil cu două capete a fost adus pe lume la un spital din București

Replica API 20 ianuarie 2021 | 20:48 7787

Caz rar în România! Un copil cu două capete a fost adus pe lume prin operație de cezariană de medicii de la un spital bucureștean, potrivit gandul.ro.

„În urma apariției în mediul public a unor informații confidențiale cu privire la nașterea unui făt malformat, fapt ce a dus la interesul neavenit al mass-media, conducerea spitalului face următoarele precizări:

Familia implicată dorește discreție deplină asupra evenimentului. Prin urmare, nu vor exista comentarii cu privire la acesta.

Deoarece imaginile din sala de operație, destinate exclusiv specialiștilor, au fost difuzate în mediile sociale, încălcând grav obligația de păstrare a confidențialității, în spital se va derula o anchetă internă pentru a lămuri circumstanțele care au permis aceasta”, transmite conducerea unității medicale.

Conform surselor, mama a avut nevoie de transfuzii de sânge în urma operației.

Lumea medicală tratează cu maximă atenție astfel de situații extrem de rare. În ultimul deceniu doar două cazuri de copii cu acest fel de malformație au fost aduși pe lume, unul în Brazilia, în 2011 și unul în India în 2014. Șansele de supraviețuire sunt în general minime.

Potrivit surselor, bebelușul născut cu două capete ar fi murit la câteva ore de la naștere. Reprezentanții spitalului bucureștean unde s-a născut copilul ar urma să susțină o conferință de presă referitor la acest caz medical rar.

Conducerea unității medicale în care a fost adus pe lume un făt malformat a demarat o anchetă internă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gemeni siamezi.
2
0
se pare ca parintii erau sectanti si ca nu au acceptat sa faca avort gravida ca era pacat desi la ecografia s-a vazut ca e cu o malformtia cu care nu poate trai. inapoiati
13
3
Multa putere mamei sa treaca peste aceasta suferinta - haideti sa trecem peste lucrurile rele si teoriile vietii .. nu aduc nimic bun.
10
4
cristi borcea are vreo legatura ?
4
3
ASA SI CE I U ASTA SA L PUPATI IN CUR DIN PARTEA MEA ..NU NE INTERESEAZA SI NU NE AFECTEAZA
6
4
cazuri dintr-astea si alte cazuri existau si inainte de vaccinarea asta impotriva Covid
9
4
Asta-i inceputul. Stati sa vedeti dupa vaccinarea asta cu ADN, ARRn de sars si hiv ce monstri vor incepe sa se nasca.
11
13
Faptul ca toata lumea are impresia ca opinia lui exprimata pe internet este cea corecta, este un semn rau pentru tara asta.
17
4
Astea sunt semne rele pentru tara asta !
3
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108