REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un copil de 7 ani, din Constanţa, a murit în Anglia! Rudele nu au bani să-l aducă acasă!

Un copil de 7 ani, din Constanţa, a murit în Anglia! Rudele nu au bani să-l aducă acasă!

Replica API 22 iunie 2016 | 00:32 286

Apel umanitar

Apel umanitar

Tragedie pentru o familie din Constanța, plecată la muncă în străinătate. Micuțul lor de 7 ani a fost murit într-un accident rutier, pe o autostradă din Anglia

Au plecat la muncă în străinătate pentru a strânge bani pentru o casă, însă viața lor a fost distrusă într-o secundă. Copilul unei familii din Constanța, plecată la muncă în străinătate, a fost ucis, în urma unui accident de mașină, provocat de existența unei pelicule de apă între șosea și pneuri. Acum, părinții caută soluții financiare pentru a-l aduce pe micuțul de 7 anișori acasă.

Tragedie pentru o familie din Constanța, plecată la muncă în Liverpool! Copilul părinților Movilă, de doar 7 anișori, a fost ucis în urma unui accident rutier, produs pe 11 iunie a.c., pe un drum din Prescot, iar acum familia încearcă să strângă bani pentru a-l aduce acasă, să-l îngroape creștinește. Se întorceau de la un parc de distracții. Mătușa micuțului Sebastian a lansat un apel umanitar, în speranța că suma de 2500 de lire, necesară transportului, se va strânge. „Nepoțelul meu de 7 anișori a murit săptămâna trecută îna ccident de mașină. Vă rog din suflet, cine poate să ajute să-l aducem acasă. Locuiesc în Liverpool, părinții munceau acolo să strângă bani pentru o locuință. 2500 de lire, atât ne costă să ne aducem puiul acasă și nu avem de unde să-i luăm“, a postat mătușa micuțului. Mașina în care Sebi sea fla, o Toyota Avensis, din cauza precipitațiilor căzute pe carosabil, a acvaplanat, șoferul scăpând mașina de sub control, pentru ca, mai apoi, autoturismul să se oprească într-un copac. Micuțul a rămas în fiarele contorsionate, însă martorii accidentului s-au mobilizat rapid și s-au echipat cu unelte, încercând să scoată victima din autoturism. Din păcate, micuțul n-a mai avut șanse de supraviețuire și a decedat, în urma leziunilor multiple, la scurt timp. "Am fost unul dintre primii ajunși la locul faptei și am încercat să-l ajute să iasă din mașină. Am încercat Sebastian, vreau să știi asta. Am fost singurul care a vorbit cu tine, ca să rămâi conștient. Ești ca un înger acum“, a spus unul dintre martori, potrivit presei britanice.

„Sebastian, vei fi pentru totdeauna în sufletele noastre“

Părinții micuțului sunt devastați. Aceștia au decis ca organele lui Sebi să fie donate. „Sebastian, vei fi pentru totdeauna în sufletele noastre“, „.O să ne fie dor de tine, mai mult decât putem explica, ai grijă de noi, de acolo, din Rai“, „Era un copil iubitor, îi plăcea viața, fotbalul, tenisul și era aici, alături de noi, din august 2015“, „Am simțit că trebuei să donăm organele sale, pentru ca alți copii să trăiască“, au fost câteva dintre declarațiile părinților, notează liverpoolecho.co.uk.. Inclusiv reprezentanții poliției au fost marcați de dragedia prin care familia Movilă trece. „Evenimentul de sâmbătă a devastat o familie frumoasă. Ei (n.red.părinții) doresc să mulțumească celor care au avut curajul să oprească pe autostradă pentru a ajuta și cei cărora au avut curajul să-i acorde primul ajutor lui Sebastian“,a transmis, după accident, polițistul Kurt Timpson.

Conturile tatălui şi al mătuşii, unde puteţi face donaţii:

Constantin Movilă - Banca Barclays Swiftcod (BIC) BARCGB22 IBAN GB58, BARCGB20508243337464 şi în lei, Movilă Mariana Valentina - Banca Transilvania, IBAN RO38BTRLRONCRT0232258101.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212