REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un cunoscut PROXENET care ACAPARASE județul, BĂGAT la RĂCOARE

Un cunoscut PROXENET care ACAPARASE județul, BĂGAT la RĂCOARE

Replica API 2 octombrie 2020 | 13:23 7807

Își va petrece următorii ani după gratii! La data de 1 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani și 10 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, proxenetism și efectuarea unor operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Minoră din Constanţa, făcută „poştă” de proxeneţi!

În 2017, mai multe grupări infracționale "specializate" în proxenetism au fost destructurate de oamenii legii. Și au fost și dosare în care apăreau aceleași victime. Acesta este și cazul Dianei Loredana O., care se prostitua pentru două "găști". Ultima grupare, din care făcea parte și individul din Hârșova, V. L. P. a fost trimisă în judecată pe 5.01.2017.

Individul, alături de alți complici, au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat, părți vătămate fiind două minore, una din Constanța și alte din Cernavodă, Isabela I. și Diana Loredana O. Cea din urmă apare tot ca parte vătămată și într-un alt dosar, membrii acestuia fiind trimiși în judecată în mai 2016. Mai exact, poliţiştii şi procurorii DIICOT au destructurat două reţele de proxeneţi, acţiunea având loc pe 15 decembrie 2015. Una dintre ele îşi avea cuibul pe strada Zorelelor, la numărul 52, lângă localul Manhattan Cafe. Gruparea din municipiu s-a format în 2014, iar membrii acesteia ar fi postat anunţuri cu oferte de angajări şi de masaj, însoţite de numere de telefon de contact şi fotografii ale tinerelor în pagina electronică cu anunţuri ale unor cotidiane locale, precum şi prin flyere distribuite prin intermediul unor taximetrişti, aici fiind implicaţi inculpaţii Vlad Moroianu, Diana Luciana Gheorghe, Victor Guţă şi George Daniel Gherasim. Concomitent, membrii celei de-a doua grupări, adică Daniel Cătălin Marin, Liviu Valentin Paraschiv, Nicoleta Ionelia Baroncea (fostă Biserică), Tedi Petruţ Ioniță și Ionuţ Călăraşu, care acţionau şi în Medgidia, Năvodari şi Hârşova, ar fi recrutat, transportat, adăpostit şi exploatat sexual minore şi tinere, folosind în acest scop apartamente închiriate pe raza municipiului Constanţa. În ambele cazuri, membrii grupărilor infracţionale ar fi racolat persoane vulnerabile, din familii dezorganizate sau cu posibilităţi materiale reduse, atât din mediul urban cât şi rural.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARIUS PETRU OPREA e liber iar, aveti grija de fetitele voastre....un baby lover boy in constanta...parnaias dulce ...Google il stie ....doar pune-ti numele lui si si o sa aflafi multe....
0
0
Doar inapoiatii din Navodari au votat iar pesedeul. Banilor cheltuiti degraba de primaria li se adauga asfaltarea ulitei fara case de pe malul lacului Tasaul dar neasfaltarea strazilor din oras. M u i e fara numar numai pentru votantii si simpatizantii hotilor si spalatorilor de bani din Navodari.
1
0
Pe langa Nicolae Emilian, mai e si avocatul p..@ii Popovici Cornel din Medgidia. Noi impartim spagile de la pesti. Eu mi-am angajat copiii la primaria Medgidia chiar daca nu stiu sa faca nimic.
4
1
Poate uni proxeneti l-au copiat pe St.Mihailescu Braila care l-a interpretat pe Bachus si au probe cu politai si judecaturi si daca se intampla sa fie prinsi au baieti niste flmulete de la fetitele lor de elita pe care"mult le-ar placea nevestelor astora si superiorilor lor sa le contemple",cine stie poate si din cauza asta uni pesti sunt de neatins.
5
1
parvan marian din harsova o da pe sora lui la produs actualului primar pnl ionescu
1
3
La cernavoda tiganii pesti aidemir piron gazanu ruginitu lefterica vind droguri pe langa prostitutie si dau spaga la politia romana prin emilian nicolae zis gaoaza sageata m.a.i
9
0
Ce plm cunoscut e asta... ca toti asa zisi pesti cunoscuti sunt bine mersi.
0
1
Am trecut si eu la prostiutie !!!
1
0
Facuta posta, auzi tu...
7
1
Sa i se taie putza cu lama.
9
0
Se saruta cu fetele dupa ce produceau, ii mirosea gura a otet. Astia se bat cu femeile
2
2
Imbecili care judeca cazuri de felu asta sunt dusi cu capu . Pai doar pentru o singura victima si tot merita macar 10 ani de detentie . Imi este scarba de judecatori din Romania . Pentru evaziuni de milioane de euro , pentru criminali in stare avansata de ebrietate , pentru pedofili si criminali . Sunt condamnati la pedepse de tot rasu .
9
0
Sa se faca ancheta nationala pentru site ul publi24.ro - numarul unu in Romania de promovare prostitutie. Niste imbecili care isi fac reclama peste tot si care instiga la crima organizata. O tara de pesti si curve.
5
4
Vinde ma-ta
2
3
Pererva Marian de pe hasdeu vinde droguri din nou cu culetu
5
2
de mine nu se atinge garda sunt cel mai mare peste destept din cernavoda si va dau pe spate cu viloaca mea cu piscine.stiu unde sa contribui si cum sa lucrez cu fetitele trimise la produs
16
6
Statul e mafiot cu 6 case.
10
8
A scapat ieftin,, ca toti ceilalti,,scrie doua carti, si face doi ani, apoi e din nou pe faleza!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369