REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un cunoscut sportiv din Constanța, acuzat că a vandalizat gardul vecinei! Video

Un cunoscut sportiv din Constanța, acuzat că a vandalizat gardul vecinei! Video

Cristina BĂRBUCEANU 18 octombrie 2022 | 00:00 14586

Se întâmplă ca uneori oamenii să nu fie, de fapt, așa cum ni se par la prima vedere. Tot timpul găsim pe cineva care are intenții mai puțin bune. Exact asta s-a întâmplat recent și în comuna Valu lui Traian, unde un vecin, aparent bine-văzut în zonă, fiind un om implicat în fotbalul din comună, chiar antrenor și căpitan de echipă, a vandalizat gardul vecinei.

Vecina îl credea om cumsecade

Bărbatul vandal era bine văzut de vecină. Aceasta îl credea un om demn de a fi respectat, dat fiind faptul că acesta este căpitanul unei echipe de fotbal din zonă, dar și antrenor.

Însă, vecina păgubită s-a înșelat amarnic. La ceas de seară, profesorul s-a urcat pe gardul ei și a aruncat pe acesta un fel de vopsea neagră. Din imagini se vede cum gardul este mâzgălit în bătaie de joc, iar bărbatul nu se gândește că cineva l-ar putea filma sau poza.

Video:

Vecina păgubită i-a dat bărbatului un ultimatum  

Dat fiind faptul că femeia are camere de filmat în jurul casei, l-a identificat imediat pe bărbat. Astfel că i-a oferit varianta să vină să repare ce a stricat, și dacă nu va veni, abia atunci se va duce la poliție cu dovezile ample și clare pe care le deține.

Mimi Stoica, cum este cunoscut în lumea sportului din Constanța, și nu numai, este căpitan al echipei naționale de fotbal în sală și component al echipei CS United Galați. Constănțeanul are 40  de ani și face sport de la vârsta de 8 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maiati p**a lu mimi Stoica ca e profesorul meu de sport
0
0
Sa mâncați toti p**a Lu mimi stoica cei din valul Lu Traian !
1
0
Mancati rahat cu gura plina ca de obicei ,inainte sa publcati o stire ,de ce nu va intrebati daca oare are vreun motiv sa faca asta...Da ca de obicei suntetiin cautare de senzational. Va numiti replica,danu prea acordati sansa la replica...
2
8
Un gunoi de om cum să faci asa ceva unui om care s a mutat acum o lună de zile into locuința nou ,Omul are rate la banka 25ani jeg de om gunoi ,un libric de 1.20 cm si cu o atitudine de sportv bulangiu ,un retard de om
10
2
Să umplut Constanța de droguri .....și dam știri de garduri....!!! Stoian ....Hira......știm ceva???
8
2
Mimi? Poate sportiva la sarituri in p..la
12
1
Cunoscut sportiv??? Ma faceti sa rad...daca si rabla asta e sportiv...
18
2
Antrenor de fotbal. In regula, asta nu inseamna neaparat ca ar avea si alte calitati .Stim ca exista cazuri de derapaje comportamentale inclusiv in randul celor cu studii superioare si functii importante,aflati pe trepte superioare ale societatii. Educatia ,moralitatea , nu tin de anume functii sau meserii.
12
1
O zdreanta de om,caracter infect minte o
23
5
Ce pretentii poti avea de la un imbecil care stie doar sa dea cu piciorul in minge?
23
4
Un cocalar de fotbalist ca toti fotbalistii.
21
5
pachetul de muschi fara creier, cam asta se vede frecvent la 'sportivi', sunt destui care-s p****i de rag, ia sa il intrebe cineva pe plutonierul de la scafandri 'cat de p***t ai putut sa fii sa faci asta'
19
3
Daca aude primarul , il da afara din comuna .
14
3
Hai ca un copil din diverse motive poate ca face porcaria asta . Nu este de inteles de ce un adult se poate manifesta asa . Mens sana in corpore sano . La asta nu este valabil . Ar fi frumos sa repare ce a stricat si sa-si ceara scuze doamnei .
17
4
Vecina pagubita va fi actionata in judecata pentru faptul ca a filmat si a difuzat imagini din curtea sportivului si l-a acuzat de un mare neadevar: gardul nu este al vecinei, nu are ce reparatii sa ii faca.
5
20
Vecinul a uitat sa precizeze ca de fapt gardul este proprietatea si pe proprietatea sportivului si ca sportivul a fost rugat de catre vecini sa fie lasati sa isi decoreze gardul in schimbul declararii la primarie si punerii in legalitate ca si parte comuna.
5
9
Mimi Stoica, cine plm mai e si rahatu' asta?
18
3
Pe str general manu 56 se vinde drogurii erdal plazma din casa langa liceul pedagogic lesina copii cu spume la gura da spaga la dicot filip
14
0
Rog pe cei ce sprijină echipa de fotbal din Valu să renunțe la acest huligan.
25
2
40 de ani cu gândire de 8 ani
27
1
Constanteanul are 40 de ani si face sport de la varsta de 8 ani... si tot p***t ca un copil a ramas!
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218