REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un DEŢINUT a făcut PRĂPĂD într-o CELULĂ de la POARTA ALBĂ

Un DEŢINUT a făcut PRĂPĂD într-o CELULĂ de la POARTA ALBĂ

Replica API 5 februarie 2021 | 13:17 14199

Adrian Bogdan, din Constanţa, a fost trimis în judecată pentru distrugere (2 acte materiale) după ce, în timp ce era încarcerat în penitenciarul Poarta Albă, a rupt o saltea şi i-a dat foc iar apoi a spart geamul de la camera de deţinere.

Cum s-au petrecut faptele

În timp ce se afla încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, în camera E3.23, inculpatul Adrian Bogdan a rupt o saltea, a luat câlți din saltea și le-a dat foc, în dreptul ferestrei de la cameră, după care a împins paturile din cameră în zona ușii, pentru a bloca accesul agenților de supraveghere. La incident au asistat alţi trei deţinuţi, cazați în aceeași cameră. Focul a fost stins prin intervenția cadrelor penitenciarului. De asemenea, după două luni de la incident, în jurul orelor 22:30, în timp ce se afla încarcerat, în secția E4, inculpatul Adrian Bogdan a spart geamul de la camera de deținere. Incidentul a fost observat de colegul de celulă. Zgomotele produse de acțiunile inculpatului au atras atenția agenţilor de supraveghere, care au constatat daunele provocate precum și faptul că inculpatul prezenta plăgi tăiate pe brațele, motiv pentru care a fost condus ulterior la cabinetul medical.

Ce a spus inculpatul

Pe întreg parcursul anchetei, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor, atitudine menținută și în fața instanței de judecată

Ce a spus instanţa

Instanţa a reţinut că tânărul are 24 de ani, studii medii, este angajat cu carte de muncă, nu se află la prima confruntare cu legea penală, fără a fi însă îndeplinite condițiile stării de recidivă, precum și conduita procesuală loială (a recunoscut fapta, dându-și concursul pentru buna desfășurare a anchetei). Instanţa a decis condamnarea lui Adrian Bogdan la pedeapsa închisorii de 2 ani cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca esti mafiot nu ajungi la parnaie, acolo ajung doar prapaditii
0
0
Are Jhonny fratele nostru grija de el
1
0
Futu-te-n gura de ghertzoi, baga-mi-as toata pula-n ma-ta de retardat, parnaias, prostu' familiei, cine te pune sa comiti infractiuni daca nu-ti priesc conditiile de cazare in puscarie, bolovane?
4
2
Cand te mai duci pe la Poarta Alba ,cere si un abecedar in celula.
9
1
Sami bag pula an toti morti vostri care comentati aiurea mananca de la voi ducetiva si mancati si voi mancare din aea care mananca detinuti stiti numai sa vb davas muie
0
4
Asa se intampla cand exista judecatori corupti ca cei de la curtea de apel constanta. Se Stiu ei, adriana pripas si muila ala sluga lu dragnea
6
1
Da un glont in cap nu i-ar face mai bine? Pot sa-l treaca si la Covid daca glontul nu a fost dezinfectat in prealabil si pe urma sigur nu mai distruge nimic niciodata.
4
6
se unfla in ei si da pe afara!munca in aer liber sau subteran
7
4
viata este grea afara , inauntru cum e ?
5
1
Afara sub cerul liber in frunze
7
1
daca era bagat la neagra putinciteva zile,mai facea asta???
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102