REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un DEȚINUT SINUCIGAȘ și-a SNOPIT în BĂTAIE colegul de CELULĂ

Un DEȚINUT SINUCIGAȘ și-a SNOPIT în BĂTAIE colegul de CELULĂ

Replica API 2 martie 2021 | 21:27 17113

Petrișor Laurențiu Cănciulescu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Acesta este acuzat că, în detenţie fiind, folosind mânerul unui cuţit dar şi pumnii şi picioarele l-a agresat pe colegul său de celulă. Conflictul s-ar fi petrecut în baia celulei, potrivit martorilor. Petrişor Laurenţiu Cănciulescu este un personaj bine cunoscut poliţiştilor, după ce, în anul 2014 a încercat să se sinucidă, în detenţie fiind, spânzurându-se cu cearceaful de pe pat.

Cum s-a petrecut bătaia

Potrivit declaraţiilor martorilor, conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit în baia celulei, de unde s-ar fi auzit o lovitură după care victima ar fi ieşit din baie cu buza ruptă, urmată de inculpat. Petrişor Laurenţiu Cănciulescu i-ar fi spus victimei să zică că s-a lovit singur în baie, ulterior agresându-l din nou în celulă, de faţă cu ceilalţi deţinuţi. Victima a prezentat plăgi contuze, echimoze, tumefacții la nivelul capului și feței, echimoză la nivelul presternal și o excoriație la nivelul gambei, necesitând 8-9 zile de îngrijire medicală.

Ce a spus instanţa

Comiterea infracțiunii deduse urmăririi penale rezultă din coroborarea tuturor probelor administrate în cauză. Astfel, chiar dacă persoana vătămată a ripostat, după momentul inițial în care a fost agresată în baie, nu se poate reține în beneficiul inculpatului o cauză justificativă, de neimputabilitate sau de atenuare. La termenul de judecată din 09.02.2020 persoana vătămată a declarat în fața instanței că înțelege să-și retragă plângerea formulată. Instanţa a decis încetarea procesului penal împotriva lui Petrişor Laurenţiu Cănciulescu ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
petre are dusmani multi si afara si inauntru. o sa vada el
7
0
A vandut droguri la copii...multi oameni au suferit din cauza lui.Dupa puscarie a inceput sa ceara bani la lume.Un nenorocit bolnav care trebuie sa stea inchis.Are numai smecherie in cap si el e un rupt in cur...violent si psihopat!
15
0
Cel mai mare handicapat!Are probleme la cap rau de tot!!Il stie lumea!
19
1
sa para baiat acolo la inchisoare.. atfel zic aia ca i sifon si isi ia zilnic batai de genul
1
0
Bine fa politia gramaticii, am inteles. Da' tu intelegi conceptul de context? Ptr gardieni 2014 : de ce nu l-ati lasat?
2
1
Stoiane pute de la o distanta ca ai un singur neuron. Cum plm sa pui titlul asta ma cretine. Repeta-ti in minte de 1000 de ori ce ai scris.
5
2
de vina sunt gardienii sau politisitii care l-au salvat cand se spnzurse, pai un gunoi nenorocit ca asta nu trebuia sa traiasca
17
0
Judecatorul ar trebui sa zaca in aceeasi celula, dar ce sa faci, legea este a lor, a penalilor.
15
1
Greu de crezut ca ar avea camere video in puscariile noastre
9
0
mancare , odihna, cursuri de incepatori si avansati, banii tarii dupa gratii aruncati!inauntru si afara ei fac tot ce stiu si ce au invatat!corectia e doar cateva procente , restul e recidiva!
13
0
Ce i circul cu retragerea plangerii , pe parte civila face ce vrea , dar odata fapta savarsita , trebuia tratata penal , din oficiu, fara tagada , si bestia , la carcera 6 luni !halal justitie, facuta pentru nemernici!
27
0
Un debil mintal
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367