REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un DJ a mixat singur pe plaja din Vama Veche. VIDEO!

Un DJ a mixat singur pe plaja din Vama Veche. VIDEO!

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 3487

În staţiuni bate vântul. Distracţia s-a mutat pe internet

În staţiuni bate vântul. Distracţia s-a mutat pe internet

Atmosfera de pe litoralul românesc a fost una anostă și lipsită de culoare de 1 mai. Pandemia de coronavirus și restricțiile de circulație impuse în urma ordonanțelor militare aflate în vigoare au transformat Mamaia și Vama Veche în două locuri fără vlagă, fără zgomotul din difuzoare de anii trecuți, fără celebrele festivaluri din anii trecuți, în care tinerii stăteau până la orele dimineții pentru a prinde răsăritul pe plajă sau făceau exces de zel și de alte substanțe interzise.

Dar totul era liber și plin de viață. Însă, acest virus a schimbat tot. Pe plajă, chiar de la primele raze ale soarelui, un DJ a mixat singur timp de o oră și jumătate.

2020 este cu siguranță unul dintre cei mai de coșmar ani pentru turismul românesc și pentru litoral implicit. Anul acesta, 1 mai a fost o dată anostă în calendar din cauza pandemiei de coronavirus. Două din cele mai înfierbântate stațiuni, Mamaia și Vama Veche au fost total în antiteză cu distracția și libertatea. Sutele de mii de tineri care luau cu asalt stațiunile de pe litoral au fost nevoite să stea în casă și să asculte live muzica unor DJ inimoși, care au vrut să aducă totuși un strop de bucurie în sufletul petrecăreților, chiar dacă stau închiși între patru pereți.

Coronavirusul a gonit tinerii din Vama Veche. Doar DJ au animat atmosfera

În Vama Veche, a bătut vântul și la propriu și la figurat. Pe străduțele care duceau spre mare, arhipline altădată, puteai auzi doar marea și păsările.

Pe plajă, în schimb, chiar de la primele raze ale soarelui, un DJ a mixat singur timp de o oră și jumătate. Show-ul a început în jur de ora 6.

Lui i s-a alăturat un alt DJ, la orele prânzului, în schimb, el nu mixa de pe plajă, ci de la balconul aflat chiar în apropierea plajei. Se pare că străduțele goale și vecinii din jur au avut parte de muzică bună pe parcursul întregii zile.

Pe plajele din oraș nu a mixat niciun DJ

În Constanța, Zoom Beach părea a fi un alt loc de unde un DJ urma să mixeze singur pe plajă la orele prânzului, însă organizatorii au amânat acest eveniment cu câteva minute de a începe, după ce s-au consultat cu autoritățile.

Stațiunea Mamaia a fost pustie. Zona de nord a stațiunii, locul unde se adunau majoritatea tinerilor veniți din toate colțurile țării și din străinătate, a semănat mai mult cu o zonă aflată în preajma reactorului nuclear din zona Prypyat.

Parcarea de la Summerland nu a mai fost plină de bolizi de zeci și sute de mii de euro, iar cei care locuiesc în apartamentele din zonă au preferat o plimbare liniștită pe plajă.

Kudos și Sunwaves s-au ținut online

Serile de muzică electronică de la Kudos sau Sunwaves s-au mutat tot în online. Cei de la Kudos Beach au început un live streaming de la orele prânzului care a ținut timp de 12 ore, iar de la ora 22 a început un live de la Sunwaves. Totul pentru a muta distracția în online, iar tinerii să nu simtă chiar atât de mult lipsa muzicii electronice, care se auzea în boxe zi și noapte pe litoral.

VIDEO:

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dj-ul din Vama a fost trimis acasa de politia din Vama pentru ca era insotit de inca 8-10 persoane, care stateau cu grija in afara cadrului. Bar deschis, bere, cocktail, soare si maimute care sfidau orice interdictie facand plaja. Cand o aud pe asta cu 'DJ care a mixat singur' ma umfla rasul.
1
0
stiti cum torturati un tigan,cocalar,incult si taran?il puneti sa faca liniste,sa asculte zgomotele naturii! intra in sevraj prostanul,el trebuie sa dea muzica bum bum la toata lumea,crede ca toti sint bouari precum ei. lasati vama in liniste drogalailor,nu este club din mamaia!capisci?
1
0
hai sa il omoram ! Omorati-l !! Haidti ma vitejilor muie ma sclavilor... ala,DJ, e fericit, e liber.. voi frustrati .muie sclavilor
2
3
09 00 daca iti vine sa crezi tocmai mi-am dat drumul in gura lu"mamicuta ta care te-a kkat
0
0
Pe sors'sa o batea militia sa i scoata jumatate de pastila pe care doar ce o bagase in gura,se chinuiau F-escu si o gramada de altii sa i scoata mizeria de pastila ca era captura internationala,deranjau mamaia cu actiunea "pastila rupta" dand o stare proasta celor ce vizionau faza...totusi era o fata nu Omar Haissam
3
0
acum 20 de ani erau doua cotete care va vindeau pufoaica, saniuta si ...polar, deluxe... venea cineva cu o baterie de tractor, ii beati acidu din baterie si dormeati ca ,nicusorii, in ce cort apucati. farmecul Vamii si al 2 Mai-ului s-au stins incet incepand cu '94-'95, adevaratii stiu...
6
0
DJ-ul din Vama a fost luat la intrebari de subalternii lui Vela,pentru ca incalca ordonanta, iar cel din Mamaia nu,ca era sub obladuirea Observatorului de la Antena 1, cel putin asa s-a vazut la Stirile de la 19.Un decor ciudat de 1 mai la Vama veche dar Soarele si-a facut datoria, a mangaiat bland marea cu razele lui.Un rasarit superb!
10
1
Ce sa zic, a iesit si freaca discul ala ca paduchele pe fruntea tiganului. Cate unul se imbata si canta imnul de pe balcon,dandu-se patriot ,altul se filmeaza cand face mici in curte,asta a iesit pe plaja cu boxele,crezand ca daca nu pune manele nu e considerat tot vai de curul lui. E trist omul ca nu castiga de pe urma betivanilor,asta e de fapt. Nu-i nimic,betivanii pot sa vomite mai ieftin la ei acasa si cand va trece si Corona,vor avea poate economii sa se imbete si in Vama. Care e problema?
7
6
de ce ma? nevasta-ta ia somaj tehnic ca nu mai e pe centura sa o suga pe 30 lei?
1
10
un dobitoc daca mixatorul asta venea acum 20 de ani era luat la suturi de turistii de atunci cu cacatul lui de muzica pe calculator .
10
1
prostul ala trebuia sa polueze fonic plaja.tiganul cinta cind ii este foame.drogalaii in sevraj!
8
5
frustratilor. cu ce v a deranjat? vedeti-va de vietile voastre inchise intre betoane si in mod normal, nu numai pe vreme de corona, ca sunteti limitati. nu va pune nimeni sa veniti in Vama cand aceasta este plina si nici sa va lasati copiii acolo. e o chestiune de alegeri.
5
12
Vai ce pacat !!! Nu s-au mai drogat si nu au mai baut ca porcii la Vama Veche. Sa se dea un ajutor de somaj tehnic la vanzatorii de droguri ...
12
11
nici nu era drogat
6
6
avea declaratie?
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272