REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Un elev a murit după ce şi-a dat foc în faţa liceului, că a pierdut 3.000 de lei la păcănele

Un elev a murit după ce şi-a dat foc în faţa liceului, că a pierdut 3.000 de lei la păcănele

Virgil STOIAN 23 mai 2023 | 14:20 6860

Tragedie în Râmnicu Vâlcea. Un tânăr  şi-a dat foc în faţa unei săli de jocuri de noroc, situată în apropierea unui liceu din Râmnicu Vâlcea. Tânărul era  elev al liceului şi ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Un elev a murit dupa ce si-a dat foc in fata liceului, ca a pierdut 3.000 de lei la pacanele

Potrivit primelor informaţii din anchetă, tânărul care şi-a pierdut viaţa are vârsta de 18 ani şi ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la păcănele.

După ce a pierdut 3.000 de lei la jocurile de noroc, tânărul a mers la o benzinărie din Râmnicu Vâlcea, a cumpărat 1,5 litri de benzină şi s-a întors în faţa liceului, acolo unde este şi o sală de jocuri de noroc.

Acolo, s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat, iar din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă şi au refăcut traseul tânărului cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ca sa ma imbogatesc
2
0
Este o boală nouă jocuri de păcanele Nu sa îmbogățit nimeni de la ele e o manglă și o pierdere de bani și timp Tinerii nu au educația de altădată din comunism nu știu să se distreze La cluburi numai e nicio siguranță cum era discoteca pe timpuri Sport primăriile nu investește un leu Parcuri mici și distruse Spectacole numai sânt actori și nu se investește în teatre și spectacole Cei care conduc tara azi nu le dă tinerilor nici o sansă ii trimite la păcanele să-i distrugă tinerețea nimeni nu ia măsuri
4
1
Dle Relutzu, onanist cu acte. Ma, mortii, ranitii ai tu cu Vaslui? Ba hermafroditule, astea sunt problems grave, nebunule. Intreaba aia la Balaceanca, vrei la geam sau la perete???
5
0
Sălile de joc trebuie duse cât mai departe de licee. Noi, cei 3 membri USR luptăm pentru asta. (Eu fac taxi și ceilalți 2 Bolt și Uber)
4
2
Chiar îmi place...continuați și nu veți regreta
10
1
dar de unde a avut putufriciul asta 3000 de lei? a furat banii parintilor. a scapat acum de toate necazurile, taxele si impozitele
7
4
Interzise definitiv
14
1
Din pacate, salile de joc nu se autorizeaza de catre primarii
8
0
că-i deschisă sala aia de păcănele chiar lângă școala nu contează, pot fi deschise și la marginea orașului, cei împătimiți ajung și la marginea orașului.
15
3
Relu,păcat ca nu te-a înghițit mama ta și a preferat să te facă! Ai fost vreodată în Vaslui să vezi dacă moldovenii sunt jegosi sau nu?! Sala de jocuri vis a vis de școli,liceu? Cand s-au dat autorizații de funcționare nu s-a știut in ce zone vor functiona aceste săli? Ori spagile,au fost consistente?! In fiecare cartier,sunt minim 5 săli de jocuri... Nu se pot desființa? Nu vede nimeni ca aceste săli distrug familii,copii,și nu se iau masuri?! Asa se vrea r*mânia educată??
16
4
Daca era greva in invatamant,a intrat la pacanele!
9
4
cinste lui, asa sa procedeze toti impatimitii pacanelelor
14
2
de ce sunt permise jocurile de noroc?cine are de castigat din asta?ce spagi se dau sa se mentina astia in activitate?unde sunt institutiile statului de drept?sa se faca plangeri si sesizari la organismele europene pe tema asta
23
3
ANCA vreau sa ma duci la poarta raiului!! Tu acolo ai acces!!
11
2
Intamplarea a avut loc in Vaslui 100% acolo sunt moldoveni jegosi
5
13
deci practic s a sinucis , nu a rezolvat nimic , nu a scapat de probleme , acum este in iad , acolo unde ajung sinucigasii fara posibilitatea de a mai iesi vesnic de acolo . nimic nu te mai scoate de acolo , acolo in iad totul este vesnic nu mai exista timp , notiunea de timp este anulata si acolo il vor chinui dracii vesnic , nu te poti bate cu ei , demonii din iad sunt de zece ori mai mari decat oamenii si de zece ori mai puternici , ochii lor sunt plini de ura si arata la fel ca ai soparlelor , ei nu au bunatate in ei ci doar ura pentru oameni , acolo in iad oamenii sunt grupati dupa pacate , mincinosii cu mincinosii, violatorii cu violatorii , samd .voi oamenii sunteti p****i ca ajungeti aici , asa le au spus demonii celor care au vizitat iadul si care s au intors ingroziti de ce au vazut acolo . Iadul ESTE VESNIC SI FOARTE REAL .
5
19
Nu si-a dat foc, a fost combustie spontana umana...
7
7
Foarte trist. Fratele ursulei von der leyen este în conducerea super ber. Oare omul asta nu și.a găsit de munca în tara lui ?????
12
3
Lispa de comunicare eficienta intre parinti si copii. Baiatul stia ca va fi pedepsit,nu vedea scapare si nici nu credea ca eventual dupa pedeapsa va fi iertat . Faptul ca s-a sinucis in fata salii de joc a fost ca sa imparta vina pierderii banilor cu cei de la sala de jocuri. Tanarul era necopt la minte si nu avea incredere in parinti,ci doar teama de ei. Da,ar fi bine ca accesul in sali de jocuri pe bani sa fie limitat de o varsta minima de 21 de ani . In plus,educatia de acasa ,prezentarea mediatica reala a ce inseamna jocurile sau alte activitati similare ar conta mult.Si adultii sunt varza,asa ca atentie la tineri,de unde aleg sa-si ia modele.
14
7
Asa s ei muica
5
8
In cele mai multe state sunt interzise jocurile de noroc,in sua sunt permise intr-un singur stat deci magarii si infractorii care ne conduc ar trebui intrebati in permanenta : de ce la noi sunt permise si legalizate jocurile de noroc si de ce nu se interzic dupa modelul majoritatii altor state ?
35
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407