REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un elev român, plecat în excursie cu clasa în Austria, găsit mort în fața hotelului în care era cazat

Un elev român, plecat în excursie cu clasa în Austria, găsit mort în fața hotelului în care era cazat

Mariana MURAT 1 decembrie 2023 | 18:01 6670

O excursie cu școala în Austria s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru un grup de români. Unul dintre elevi a murit, după ce a căzut în gol de la geamul hotelului în care era cazat. Adolescentul de 13 ani din România nu a mai putut fi salvat de medici.

Un elev roman, plecat in excursie cu clasa in Austria, gasit mort in fata hotelului in care era cazat hotelul din Austria, foto: Kurier

Un copil de 13 ani a plecat în excursie cu clasa, fără să știe ce urmează. Băiatul și-a găsit sfârșitul într-un oraș din Austria, după ce a căzut de la geamul hotelului în care a fost cazat. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a găsit trupul pe asfalt. Însă, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineață. Băiatul era cazat, alături de colegi și profesori, la un hotel din orașul Wiener Neudorf. Aceștia erau în excursie cu clasa, având în vedere acest weekend prelungit. Însă, totul s-a transformat într-o tragedie în urmă cu câteva ore, când băiatul a căzut de la fereastră direct pe asfalt.

La fața locului au ajuns mai mulți medici, care l-au resuscitat în speranța că îl vor salva. Însă, adolescentul de 13 ani murise pe loc, în momentul în care s-a prăbușit de la etaj.

Ceilalți colegi de clasă au fost consiliați psihologic, în urma evenimentului traumatizant la care au luat parte. Între timp, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a determina circumstanțele în care s-a produs incidentul, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aia-i trebuie mucosului de clasa a sasea, weekend prelungit la Viena. Cat rahat trebuie sa aiba in cap parintii si trf didactica care a organizat asa ceva. Nu va mai saturati cu bashinile locale de la fasole, vreti neaparat sa va spargeti prin strainatate, spargeti-va.
7
4
La ba gii l au aruncat pe geam
1
0
Au fost consiliat psihologic nu cercetati care l a impins.Auzi ia.....
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436