REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un FINANȚIST a ajuns DIRECTORUL ADJUNCT al Portului Constanța

Un FINANȚIST a ajuns DIRECTORUL ADJUNCT al Portului Constanța

Replica API 13 februarie 2021 | 00:42 8747

De pe 29 decembrie, s-a schimbat conducerea Portului Constanța. Costel Stancă a fost înlocuit în funcția de director general cu Florin Goidea, care era secundul lui. Locul lui Goidea a fost preluat de un finanțist. Este vorba despre Adrian Dan Dugaiasu, ce are atribuții de coordonare, organizare și control intern al activității direcțiilor din subordine.

Cine este Adrian Dan Dugaiasu

Î n perioada 1 august-20 decembrie 2020, Adrian Dan Dugaiasu a fost consilierul directorului general din acea perioadă, Costel Stancă. Înainte de a ajunge în Port, din mai 2015 până-n 31 iulie 2020, a fost șef Birou Achiziții în cadrul CNE Cernavodă. A fost director general la Ministerul Mediului, dar și șef Serviciu Fiscal orășenesc Eforie și șef la Administrația Finanțelor Publice Eforie.

Anterior, a fost condus Serviciul Fiscal Eforie. A fost și șef la Administrația Finanțelor Publice Năvodari. În perioada 1997-2006 a fost inspector-executor fiscal în cadrul Administrației Finanțelor Publice Constanța, iar din 2006 până-n 2007 a fost inspector-compartiment achiziții Publice din cadrul DGFP Constanța.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa e lumea prost facuta....cacatii f_t in loc sa puta....!!!!.se stie......!!!!
108
0
Rusine voua frustratilor care nu sunteti in stare sa formulati un comentariu coerent, la varsta DUMNEAVOASTRA va lipseste bunul simt, lucru esential unui om cu caracter. Sunteti lipsiti de coloana vertebrala. Bine ca aveti dvs GRADE. se indoaie si otelul la prostia voastra. Rusinos. Va puteati pune numele dvs. la comentariu, dar omul nu vrea sa se stie ce veninos este el de fapt. Rusineeeeeee
1
107
dugaiasu,un oltean jegos,gaunos,parvenit,nesimtit mare om-mare caracter,manca zilnic "moca"prin Eforie Nord si Techirghiol....pe unde a fost a facut prapad....meserie zero....foamea-n gat...astfel de nulitati ne trebuie in 2021!!!!
120
3
Altul care a lurat toata viata la stat.
121
3
Un foamea-n glanda...
123
3
Stere anagnoste unde e? Nu e inca la parnaie
5
1
Am fost colegi, un om deosebit, bine pregatit. Caracter ales, familist.... Cei care criticati, va sfatuiesc documentare...
4
127
contabil finantist asta nu stie sa citeasa o balanta un bilant confunda t-eul contabil cu t-eul del a desen tehnic.si daca nu credeti intrati pe situl ANAF la sectiunea concursuri sa vedeti ce nota a luat la examenul de sef de administratie la eforie . aluat nota 3. iar sef a fost cu imputernicire ca si acum . vai de tara asta. da el nu e de vina ci cei care l au angaj si promovat.
133
5
Un specialist ca si Bumbac. 2 specimene ce au facut executare silita mai ceva ca altii. A facut facultatea la SRL -ul din colt, dupa cati ani? Aflati cine l-a pus , de ce si pentru ce. O persoana aservita politic. Cumva lui HUTUCA si altora. Nesimtitilor luati - va ciurucurile dupa noi. Plecati impreuna cu cei care v-au pus pe functii. Altfel toata lumea va afla cine sunteti, mai specialistilor , in ce ???
132
4
Nu aveam dupa ce bea apa si Lojnita Mircea care isi da nevasta sa o reguleze sa ii dea cate o gutuie Popescu Valentin general manager la General Concrete Cernavoda a inceput sa ma reguleze in cur sa am servici si am acceptat.El Mircea Limita este o mare javra care are sclavi non stop acasa si ii numeste degeaba.
12
4
Un profesionist ca si mine,tot la Spiru pe lovele!Iulian stie,,,,,!
18
4
de la noi sunt in marea lor majoritate, securisti. Pregatirea profesionala, nu conteaza. Rezultatul, penultimii in Europa. Cea mai bogata tara din Lume, daca ne raportatm la populatie, traieste cum vedeti.
23
2
nu stiu daca lumea intelege lumea ca in portul constanta se fac o gramada de manevre in acest sens consider vanzarea activelor statului din port benefica
19
4
Un sudor reesapat. A fost pus acolo sa rezolve vanzarea portului. Rusine! Guvernare de cacat cu oameni de cacat.
136
6
numai infractori vin la constanta !!! Muie !!!
126
2
Care fumator n-ar cumpara tigari de contrabanda?,, cu acceiasi bani care-i dai la magazin pe doua pachete de tigari ,daca iei de la Mustafa la doua zile recuperezi un alt pachet gratis,, .
7
1
Cu Craciun ce au facut?
3
0
asa este..daca se va barbieri..inseamna ca gandeste...peste tot apar...BARBOSI...SLINOSI,,,NESIMTITI...NESPALATI...daca esti...BARBOS...inseamna ca te doare-n KUR..de toti...si de tot...asa ca nu mai preaslaviti...BARBOSII...
127
5
Toti sunt asa de buni ca lasa in urma lor praf si pulbere ,doar de furat si de facut magarii Asa ca Alex i al acasa .
125
3
Este o politica a actualilor sa schimbe profesionistii cu oameni care habar nu au de management dar sunt buni.cotizanti..desi nu au confirmat ca manageri nici in trecut, fiind demisi pentru incompententa, au revenit in functie...traiasca cotizatia, profesionalismul nu e necesar...de ex Arsvom, institutie in declin...asteptam vremuri mai bune..daca vor mai veni..
135
3
Il stiu demult pe domnul. A facut treaba buna peste tot unde a fost. Nu e contabil si a avut si functii de conducere. Mai mult, nu face parte din nici un partid politic. Deci, dl Dugaiasu, mult succes si lasati latratorii sa latre. Asta e meseria lor
13
133
Un inganfat un absolvent de spiru haret la 35 de ani traiasca unchiul Mihu Stefan care l a adunat de pe drumuri si la ajutat cu studiile si cariera. In rest este exact tipologia sefului de la stat din ziua de azi increzut prost bun colector si ascultator de sefii care l au pus.
147
4
contabilii habar nu au management, o fi bun dar la cifre, adunat, scazut si taiat, in rest praf!!!
132
10
abar nu are de port,trebuie pusi oameni care stiu portul, din constanta cu min 10 ani vechime,asta e pus politic
133
7
Un profesionist! Felicitari Adrian!
10
150

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468