REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un fost angajat al Primăriei Constanța, EXECUTAT de CĂMĂTARUL PASE

Un fost angajat al Primăriei Constanța, EXECUTAT de CĂMĂTARUL PASE

Replica API 25 februarie 2021 | 13:22 17892

Fost expert pe probleme de romi în cadrul Primăriei Constanţa, în mandatul lui Radu Mazăre, a rămas fără vila impunătoare, situată la ieșirea din Constanța. Un executor judecătoresc i-a scos-o la licitație, în contul unui debit de peste 500.000 de lei pe care nu a reușit să i-l achite lui Constantin Pase. Este vorba despre Stelian Bărnescu, care a fost și președintele Alianței pentru Unitatea Romilor (AUR) Constanța

Licitația vânzării imobilului are ca obiect două creanțe invocate de către creditorul Pase Constantin împotriva lui Stelian Bărnescu, rezultate din două dosare de executare inițiate de către acesta.

Imobilul este situat pe strada I.C. Bratianu, nr. 240, evaluat la suma de 2.786.393,00 lei . Stelian Bârnescu a fost expert pe probleme de rromi în cadrul Primăriei Constanţa, în mandatul lui Radu Mazăre.

Constantin Virgil Pase este cunoscut ca fiind din gașca lui Bogdan Drugă. De altfel, cei doi au fost implicați, în urmă cu 10 ani, într-un scandal ce a izbucnit în incinta unei pizzerie din KM 4-5. Au fost reglările de conturi între două grupuri adverse. Agresorii au fost Bogdan Drugă, George Vasile, Virgil Pase, Florin Marian Ştefan, Nicolae Senică şi Adrian Ciobanu, victimele fiind Ciprian Stoica, Doru Chirilă şi Daniel-Ion Cioreanu. În 2016, Pase a mai fost implicat într-un scandal, de data aceasta a avut loc în clubul Luv din Mamaia.

Mai nou, potrivit evz.ro, un dosar care ar putea stârni o adevărată furtună în rândul funcționarilor publici și a interlopilor zace, de mai bine de un an, în sertarele procurorilor. În speță sunt cercetați, printre alții, un executor judecătoresc, același care a scos vila Bărnescu la licitație, un notar public, un avocat, același care l-a reprezentat pe Pase în procesul cu Bărnescu, dar și Pase, Nicolae Stănică, cunoscut cămătar în Constanța, și „Mânuță”, un personaj dubios din anturajul cămătarilor.

sursa foto: evz.ro

Aceștia sunt acuzați de spălare de bani, instigare la spălare de bani în formă continuată și instigare la fals în declarații, complicitate la spălare de bani în formă continuată (în cazul avocatului, notarului și executorului).

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Familia lu septeleanu cei mai mari praduitori sj teparari si batranu septeleanu un sifon la politie la judet un securist
0
0
Camatariii
1
0
Nicolae Stanica zis Nici Bididiu,a fost arestat in urma cu putin timp de DNA pentru camatarie si trafic de droguri,iar acest Manuta e un homalau,un sifon si un bulangiu batran,avea aventuri amoroase cu Birlic
6
0
Care o cumpara trebuie sa o ia cu tot cu tiganii din ea ca aia nu se muta. Si cu caii de la parter
8
0
nu se pot face comentarii pentru declaratiile lui Stroie. Cand scumpeste apa cu 700%, nu se face revolta populara in Constanta? Cat mai prosteste cetatenii, fosila asta comunista?
14
4
ti a murit afacerea mazare lipsa esti pe dinafara , cu cersitul la fel asa o sa pateasca toate ciorile
9
2
La puscrie cu poponarii astia din 4-5 numai sifoane in tot km4-5
12
2
..seamana cu vila DNEI BALOASA..de la primaria CERNAVODA...
10
1
Cine cumpara mizeria aia de casa cu atatia bani ?
20
3
Iar executoru Deacul este alt infractor
12
1
Druga moldoveanul slugoi
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108