REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un FOST ANGAJAT al Primăriei Năvodari și-a construit ILEGAL CASA

Un FOST ANGAJAT al Primăriei Năvodari și-a construit ILEGAL CASA

Replica API 2 decembrie 2020 | 14:39 5175

În urmă cu ceva timp, un năvodărean a obţinut o autorizaţie de construcţie în vederea edificării unui atelier pe un teren concesionat de la administraţia locală în 2001. Numai că, individul a decis să fenteze legea şi, în loc de atelier, a ridicat o casă de locuit, regim de înălţime demisol+parter. Somat de nenumărate ori să desfiinţeze lucrările, bărbatul sfidează autorităţile. Aşa că, primăria a mers în instanţă. Personajul cu pricina este Ion Stama, fost funcţionar public în Primăria Năvodari.

Primăria Năvodari este în proces cu un fost angajat al administraţiei locale, Ion Stama, după ce acesta din urmă a construit o vilă de locuit, în loc de imobil cu funcţiunea de atelier tâmplărie-tapiţerie, pe terenul concesionat de la administraţia locală, în 2001. Terenul este situat pe Aleea Poştei, în imediata apropiere a hotelului Corado.

Stama a ignorat somațiile

Proprietarul a fost somat de mai multe ori să desfiinţeze lucrările, însă refuză cu desăvârșire să ia act de măsura impusă. Acesta a fost și sancționat cu amendă în valoare de 30.000 lei, pentru executarea de lucrări de construire imobil (demisol și parter), fără a deține autorizație de construire în condiții legale. Totodată, acesta nici nu a intrat în legalitate, prin obținerea autorizației de construire. Primăria Năvodari a mers în instanţă, iar magistraţii au dispus desfiinţarea lucrărilor. Decizia nu este definitivă, aşa că individul a formulat apel, pe 27 noiembrie.

Cine este proprietarul?

Proprietarul, Ion Stama, a lucrat în Primăria Năvodari în perioada 2002 – 2012. Acesta ar fi construit o casă pe conductele de termoficare, fiind total împotriva primăriei pe tema construcției. Numele lui Ion Stama apare și în datele ce privesc Tabăra Năvodari, acesta fiind funcționar public, la acea vreme.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A votat cu ceilalti iar Matei l-a dat afara si l-a impiedicat sa construiasca la timp.Matei a transformat constructiile de la Legmas in locuinta fara autorizatie si locuieste intr-o cladire care nu are destinatia de locuinta. Cin e v-a pus sa scrieti despre Stama trebuia sa va trimita la cladirea lui Matei.
7
0
Toti fosti consilieri au hoteluri sau apartamente in mamaia nord, mare parte din ei cu dosare penale! Directori din primarie au condamnari cu suspendare,!!! Au pus City manager fara concurs! Rusine Chelaru and Co!
7
0
e un playlist pe iutub Politia Locala Navodari
3
0
Ma jegosule, iar ai parut imputit ordinar care esti! Iar ai pareri putrezitule? Sa-mi sugi pula saracule! Ce tot latri ca au altii ce nu ai tu, nu intelegi ca tu esti un prost handicapat si in afara de ajutor social nu vei avea nimic niciodata??
1
5
La Mangalia sunt o gramada care au construit fara autorizatie,cum ar fi pe Str.Horea Closca si Crisani la nr.5 si in fata acestora pe colt.
6
2
Ma tu te auzi ce spui,cum adica amaratul asta a construit doar o vila,alti au facut mult mai multe mangle?adica in Navodari tot saracul are o vila construita fara autorizatie chiar si amaratu asta,hai ca dupa ce spui tu traim intr-o tara in care cine ocupa un post intr-o primarie dar nu fura chiar este prostul satului.
9
2
Dar cine ia dat lucul de casa lui Deliorga Cristi,nu sunteti curiosi mai ziaristilor.
13
0
Sa intelegem ca pe conductele de termoficare se poate constru doar atelier? ca m-ai bagat in ceata draga Diana
12
0
nu pot sa cred asa cecva ! cum este posibil? angajatii primariei dorm ?
4
3
Bai dar asta si are fata de vecin de ala care isi face el de treaba prin garaj, care acapareaza el toata gradina blocului...
8
2
Un ziar trebuie sa fie obiectiv si sa militeze pentru dreptate si adevar. In cazul de fata cu acest articol nu sunteti decat o unealta amarata in mana unor politicieni corupti si infractori. Erati corecti daca il intrebati ceva si pe amaratul cu baraca aia. Dar v-a fost frica de adevar pentru ca omul fiind fost lucrator in primarie este posibil sa stie multe mangle... asta v-a pus in situatia asta jenanta....de unealta
11
1
Acest amarat de om este problema orasului Navodari? Despre infractorul care a furat terenuri de la orasul Navodari numai scrieti nimic ? Matei puscariasul care a furat terenuri si a construit ilegal blocuri nu comentati, sunteti o gasca de banditi !!
22
1
De pe Sos. Mangaliei 51 ... ati lasat-o moarta ! Bloc inghesuit pe un spatiu verde intre alte 2 blocuri "sanatoase" vechi de 50 de ani , bloc in constructie al S.C. CAMBELA - machidonii care exporta cerealele la egipteni , bloc care are balcoanele deasupra trotuarului , fara parcare exterioara , o porcarie din beton de rasu-plansu ! Domnule Primar Chitac , va invitam pe 6 decembrie sa asistati la mitingul a 300 de riverani la Sectia de Votare de la Lic. Tehnologic ... la ora 12:00 ! Printre protestatarii riverani vor fi si vreo 12 jandarmi si politisti , chiar si un procuror !
19
0
Vila de locuit? Dar de fapt este demisol si parter, wtf . Insemna ca un om care isi construieste o vila, de fapt a construit un bloc. Diana, Diana, Jalnic putin spus. Poti sa concurezi la .....ce au spus 100 de Romani
9
3
JALNICI, cu J de la Jurnalism. Un om si-a facut o casa cu beci. WOW, scandalos! Zici ca si-a facut vila lu Becali din Pipera. Sa isi faca o coliba de paie, sa fiti si voi multumiti. E functionar? taia-ti-i gatul, mama lui de jnapan. Sunteti idioti, bai. Mega idioti. Du-va drak.
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369