REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica

Andreea CONDURACHE 10 aprilie 2024 | 00:00 7098

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a desemnat un nou Director Financiar în persoana lui Vasile Dascălu, pentru un mandat provizoriu de 5 luni, începând de marți, 9 aprilie 2024. Dascălu vine și preia postul lăsat liber de Dan Niculaie Faranga, cel din urmă demisionând pe 28 martie a.c.. În aceeași zi a demisionat și Ana Birchall, Reprezentant Special pentru Proiecte Strategice și Relații Internaționale.

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica

Nuclearelectrica, unicul producător local de energie nucleară, l-a numit pe Vasile Dascălu în funcția de director financiar (CFO), cu un mandat provizoriu pe cinci luni, începând de marți, 9 aprilie 2024. Dascălu a fost numit de consiliul de administraţie al companiei de stat la recomandarea Comitetului de Nominalizare şi Remunerare şi sub avizul conform al Agenţiei pentru Monitorizarea şi Evaluarea Performanţelor Întreprinderilor Publice (AMEPIP).

Astfel, Dascălu vine să ocupe locul lăsat liber de Dan Niculaie Faranga, care și-a dat demisia pe 28 martie 2024.

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica Dan Niculaie Faranga

„Mandatul provizoriu al domnului Vasile Dascălu va înceta de drept la data numirii unui Director Financiar, ca urmare a finalizării procedurii de selecţie a Directorului Financiar (…) tot în data de 08.04.2024, Consiliul de Administraţie al SNN a aprobat reducerea perioadei de preaviz a domnului Dan Niculaie Faranga, astfel încât contractul de mandat al dlui. Dan Niculaie Faranga încetează la data de 09.04.2024, odată cu desemnarea domnului Vasile Dascălu”, reiese dintr-un raport remis Bursei de Valori București.

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica captură CV Vasile Dascălu

Fost director financiar la Urgent Cargus

Vasile Dascălu este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finanţe-Contabilitate, şi are o experienţă de 30 de ani în domeniul financiar, ocupând funcţii de conducere, atât în domeniul privat, cât şi în cel de stat.

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica

El a avut funcţia de CFO la Bayer Romania, Agrana România, Oracle România, Urgent Curier, Urgent Cargus şi EnergoNuclear. De asemenea, Vasile Dascălu deţine certificare şi expertiză în audit intern şi financiar, ocupând în trecut funcţia de director Audit Intern la Dacia-Grup Renault.

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica captură declarație avere Vasile Dascălu

Pentru că am trecut în revistă câteva informații din CV, nu puteam să nu ne uităm și în declarația de avere a noului director.

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica captură declarație avere Vasile Dascălu

Astfel, conform declarației publicate din septembrie 2023, aflăm că Dascălu deține 2 terenuri în Breaza de Jos, în suprafață de 2661 mp, respectiv 827 mp dar și 2 apartamente în București și o casă de vacanță în Breaza de Jos. Dascălu are un autoturism Skoda din 2011, dar și un Hyundai din 2018.

Un fost angajat al Urgent Cargus a ajuns director financiar la Nuclearelectrica captură declarație avere Vasile Dascălu

Cât privește activele financiare, noul director se poate lăuda cu mai multe depozite bancare în lei, dolari sau euro, dar și un credit în valoare de 69.808 de lei, contractat în 2022 și scadent în 2027.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La atom se freacă pwla grav de tot pe bani mulți La atom se angajează doar sholdovenii jegosi de la Vaslui
1
0
Dascălu Vasile ai coaie? Nu ai ovare?
3
0
Va mulțumesc pentru bărbile care mi le dați pe coaie dragi cititori
2
4
Sunteți loviți de vaccinul Covid bulangiiilor care țineți cu toate curvele politice care se plimba pe la toate cotetele cu 3 salariați numite companii.Slugilor să mergeți să îl pupați pe oua acum când vine Pastele
3
2
Mare p***t poti fi! Pai, tu crezi ca asta a aplicat ca si agent de vanzari sau strungar, precum ai facut tu, probabil? Habar n-ai cum functioneaza verificarile pt un post de genul asta! Iar daca si Bayer si Oracle sunt firme de maruntis, marsh la sapa, tarane!
6
6
Macar asta are o facultate terminata cand trebuia, nu ca altii la 40 de ani siiii.
9
4
Are dreptate ca te face dobitoc. Probabil faci parte din categoria aia care spune ca numai vrea politruci i pile dar cand vine unu care iti da cu cv ul n cap si cu experienta plangi cu muci sinlacrimi in barba tu 3 generatii trecute si 3 generatii viitoare. Esti doar unul care nu conteaza cu net moca mult si folosit aiurea.probabil in cv ul tau scrii doar salahor de cand te-ai nascut pana in prezent.maxim o sa fii promovat salahor sef.ca oricum tot la mistrie si cancioc dai zi lumina de ai mainile facute praf. daca venea de la BNR spuneai ca e oculta mondiala si masonii lu Isarescu. Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Idiotule
6
4
Poți să îmi dai o barbă n coaie cum da mielul la oaie?.In cv poți scrie orice sa înghita mârlani că tine daca era meseriaș muncea la BNR nu la x firme de mărunțiș.La că cat cu tine muistule
7
7
Pentru dobbitocul din prima postare. Ai citit CVul ba vita?
9
4
Felicitări
2
6
U1 sau U2 va bubuii de atâția incompetenți veniti cu pile cunoștințe si relatii politice.
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272