REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un fost consilier de la Casa Albă crede că Anthony Fauci a inventat Sars-Cov-2

Un fost consilier de la Casa Albă crede că Anthony Fauci a inventat Sars-Cov-2

Replica API 5 iunie 2021 | 14:35 1695

Peter Navarro, consilierul comercial al fostului președinte Donald Trump, a susținut că dr. Anthony Fauci o să „dispară” în următoarele 90 de zile și l-a acuzat că este „sociopat”. Navarro a susținut că COVID-19 provine dintr-un laborator din Wuhan, China. Acest lucru nu a fost dovedit, iar Fauci a spus că este în favoarea unei anchete amănunțite, informează publicația newsweek.com, citat de stiripesurse.ro.

Anthony Fauci

Fauci, care este directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), a numit anterior afirmația lui Navarro cum că este „tatăl” COVID „bizară”, dar Navarro a reiterat acel atac într-un interviu său cu Steve Bannon.

"Tony Fauci este tatăl virusului", a spus Navarro.

Navarro a spus că Fauci a finanțat laboratorul prin intermediul unor terțe părți. "Dar iată ce e. Vreau să pun acest lucru în evidență. Fauci va dispărea în 90 de zile."

Navarro i-a spus lui Bannon că „tu și cu mine” știam despre posibilitatea unei pandemii în ianuarie 2020 și a citat „răutatea” Partidului Comunist Chinez.

El a continuat să repete afirmațiile nedovedite că virusul provine dintr-un laborator din Wuhan și că Fauci a finanțat cercetarea.

"Ideea mea, Steve este că acest om este un sociopat", a spus Navarro în timp ce Bannon a încheiat interviul.

Vorbind în timpul unei audieri a Senatului din 11 mai, Fauci i-a spus senatorului Rand Paul că nu a oferit bani pentru cercetare în Wuhan. "NIH nu a finanțat niciodată și nu finanțează acum cercetări în cadrul Institutului de Virologie din Wuhan", a spus Fauci.

La un eveniment „United Facts of America: A Festival of Fact-Checking” din 11 mai, Fauci a fost întrebat dacă este „încă încrezător” că COVID s-a dezvoltat în mod natural.

"Nu, de fapt ... nu sunt convins de asta, cred că ar trebui să investigăm în continuare ce s-a întâmplat în China până când vom continua să aflăm, în măsura posibilităților noastre, ce s-a întâmplat", a spus el.

„Cu siguranță, oamenii care l-au investigat spun că probabil a fost apariția dintr-un rezervor de animale care a infectat apoi indivizi, dar ar fi putut fi altceva și trebuie să aflăm acest lucru. Deci, știți, acesta este motivul pentru care am și spus: sunt perfect în favoarea oricărei investigații care analizează originea virusului".

Pe 24 mai, Fauci a declarat pentru corespondentul Casei Albe Weijia Jiang, de la CBS News, că el crede că este „foarte probabil” ca COVID să se producă în mod natural, dar favorizează o investigație aprofundată în această privință.

Anthony Fauci a început să fie învinuit de colaborarea cu Institutul de Virologie din Wuhan la începutul acestei luni, când a recunoscut la o întrebare pusă de senatorul Rand Paul, în timpul unei audieri în Congres, că a finanţat cercetări la Institutul de Virologie Wuhan prin terţe părţi - după ce iniţial negase acest lucru. Fauci, în calitate de director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase, a acordat finanţări Institutului de virologie din Wuhan, prin intermediul unui ONG pentru a susţine financiar programe de îmbunătăţire a capacităţilor letale ale coronavirusurilor - deşi asemenea programe fuseseră interzise în SUA, printr-un moratoriu, după ce numeroşi virologi eminenţi au atras atenţia asupra pericolelor prezentate de aceste programe asupra sănătăţii populaţiei din întreaga lume - în cazul în care asemenea virusuri "îmbunătăţite" ar fi scăpat de sub control.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lupta Farul Viitorul FK!
1
1
nu a zis nimeni ca americanii ar fi destepti.citiva,restul sint facuti gramada!
4
0
A facut misto de cercopitecii de pe toata planeta cu purtatul mastii in aer liber.Multa mwwie Fauci.
9
2
S-au publicat mailuri F a uc i si G a te s,mail de la Ma rk Z Uck er ...Nothing can stop what is coming! VINE URAGANU'
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272