REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un fost director al CFR a mai prins un contract de la compania de unde a plecat

Un fost director al CFR a mai prins un contract de la compania de unde a plecat

Andreea VREJOIU 28 noiembrie 2022 | 00:00 3376

Euro Construct SA, din Constanța, deținută de un fost director general al CFR Călători, care a devenit celebră pentru zecile de milioane de euro primite de la companiile de stat, s-a mai ales cu un contract de la CFR Călători de 323.153,15 lei.... Surprinzător sau nu, firma controlată de Tudor Vlad, din Ovidiu, se va ocupa de serviciile de întreținere, reparații și verificare a liniilor și aparatelor de cale, din subunitățile SRTFC Constanța.


SNTFC ,,CFR Călători” SA a atribuit în cursul zilei de 17 noiembrie a.c. un contract pentru ,,Servicii de întreținere, reparații și verificare a liniilor și aparatelor de cale, din subunităţile SRTFC Constanța”, în urma unei licitații deschise inițiate pe 23 noiembrie 2022.

căi ferate

Câștigătoare a fost desemnată Euro Construct SA Constanța, reprezentată de Tudor Vlad. Euro Construct SA va primi pentru serviciile sale 323.153,15 de lei, fătă TVA.

Tudor Vlad

Firma este condusă de un fost director CFR

Firma este controlată de Tudor Vlad, din orașul Ovidiu. Principala sursă de venituri a societății o reprezintă CFR, de la care Euro Construct SA a primit contracte de peste 30 de milioane de euro. Nu poate fi vorba de o coincidență în faptul că patronul Tudor Vlad a fost director general al CFR Călători SA în 2005- 2006, pentru ca în 2007 să fie președintele Autorității Feroviare Române (AFER), iar apoi director CFR Ferry Boat SA.

Tudor Vlad este acționarul majoritar, asociat îi este Constantin Străinu, de asemenea fost șef în CFR, care mai deține firme precum România Euroest SA și Eurofer Trans SRL, ambele din Constanța, de asemenea abonate la banii CFR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba, sunteti nebuni? Asta trebuia sa fie la puscarie de mult timp si cu averea confiscata!
4
0
Foste si actuale capuse ale regiilor de stat pe care le au s**t si distrus din cauza incompetenței. Cfr ul e ca o balenă în putrefacție din care se hrănesc rechinii
5
0
unde sunt institutiile statului de drept sa investigheze?oricum, asta nu va mai tine ca tot tineretul pleaca masiv din tara, aici nu mai au ce sa faca, doar sa fie sclavi la stapani pe 2 lei
7
1
Verificati cum doi nepoti de ai lui , bineintales ajutati de el , ocupa un teren insumand cam cativa mii de metri in Murfatlar . Au distrus arhitectura a doua constructii care teoretic erau protejate . Langa turnul de apa de langa gara cfr , mai precis . Vad ca primaria din Murfatlar nu a luat nici o masura . Pentru ca ei ocupa nu doar teren care ar apartine cfr-ului ci si teren care apartine localitati Murfatlar . Asta pe vremea lui basescu a fost secretar de stat in minister la transporturi si vad ca in judetul Constanta ii merge bine . Bravo lui ca poate roade oase .
5
1
Ce lucrari sa faca asta ?L au verificat cu ce utilaje poate sa faca treaba? Cu roaba?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367