REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un fost ministru șochează: Acest virus a fost creat în laborator, nu mai există niciun fel de dubiu

Un fost ministru șochează: Acest virus a fost creat în laborator, nu mai există niciun fel de dubiu

Replica API 4 noiembrie 2020 | 21:07 1765

Fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a susţinut, într-o conferință de presă a Partidului Ecologist Român, că virusul SARS-COV-2 este extrem de periculos.

"Acest virus a fost creat în laborator, nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii, există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la a noua mutaţie a acestui virus. (...) Evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii. (...) Va trebui să ne obişnuim să trăim cu acest virus", a afirmat Stanoevici, care candidează din partea PER Mureş pentru Camera Deputaţilor.

Potrivit acestuia, "dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri". El a spus că "ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care decid soarta românilor". "Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal", a adăugat Stanoevici, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
per,mer ler ger....
1
1
Va iesi deputat cum a iesit si presedinte ,nu l-a votat nici maica-sa
3
1
chiar el este, dar si-a pus naframa peste gura. Ca poate scoate mai putine prostii pe ea, dar degeaba, nu la ajutat. Incearca sa joace un rol care nu i se potriveste.
3
3
...daca cel din poza este Bogdan Stanoevici, atunci nu mai stiu eu ce inseamna jurnalism. Chiar nu verifica nimeni stirile deloc inainte de a fi publicate ???
5
0
"Bogdan Stanoevici"?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272