REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un FOST POLIȚIST RÂVNEȘTE la BANII Penitenciarului Poarta Albă

Un FOST POLIȚIST RÂVNEȘTE la BANII Penitenciarului Poarta Albă

Replica API 22 februarie 2021 | 01:01 6122

O firmă deținută de un fost polițist din Prahova a formulat contestație împotriva documentației de atribuire aferente licitației deschise organizate de Penitenciarul Poarta Albă pentru achiziționarea cantității de 1520 t combustibil de încălzire în valoare estimată de 6.080.000 lei fără TVA. Reprezentanții Almatar Trans S.R.L. sunt de părere că le sunt încălcate interesele legitime prin condiția restrictivă a menținerii unui preț ferm și refuzul de a răspunde solicitării de clarificări cu privire la tipul de produs solicitat.

Societatea acuză că în fișa de date s-ar fi impus ca prețul contractului să fie ferm și nemodificabil, deși durata este una lungă în timp iar obiectul contractului este un bun cotat bursier al cărui preț se schimbă zilnic. În al doilea rând, ar exista neclarități cu privire la tipul de combustibil solicitat iar regimul fiscal aplicabil unor produse energetice este de strictă legalitate. La rândul lor, reprezentanții penitenciarului spun că stabilirea valorii estimate a acordului cadru s-a ținut seama de referatele de necesitate ale sectorului de specialitate iar tipul de combustibil solicitat este clar specificat în caietul de sarcini ca fiind combustibil de tip M. Tribunalul a respins acțiunea, însă decizia nu a fost definitivă. Pe 18 februarie, societatea a formulat recurs.

ALMATAR TRANS S.R.L, deținută de un fost polițist, în prezent avocat

Almatar Trans SRL, din comuna buzoiană Cozieni, este deţinută de Cristina Magdalena Tarara şi Sorin Sava Tarara, are 33 de angajaţi, iar în 2011 a înregistrat o cifră de afaceri de 37.664.569 lei şi un profit net de 2.171.387 lei. Sorin Tarara este de profesie avocat. În 2017, a ajuns în atenția organelor de cercetare penală, după ce a proferat injurii incalificabile și a amenințat cu moartea un jurnalist de investigație. Sorin Sava Tarara, fost polițist, actualmente membru în Baroul Prahova, a fost extrem de revoltat de apariția unui articol de presa, în care erau deconspirate o serie de afaceri cu produse obținute din prelucrarea țițeiului, de care se leagă numele sau, în calitate de reprezentant legal.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce titlu de cacao... specific cotidianului.
1
0
Cum sa vii cu asa tupeu ma militianule sa acuzi penitenciarul prin firma ta pt.ca nu iti da cati bani vrei tu;asa fac si alti parteneri de afaceri de-ai tai?,ei iti impun un pret si tu il accepti chiar daca iesi in pierdere pentru ca altfel se supara baieti si te da in judecata iar judecatorul te obliga sa le platesti cat vor ei chiar daca trebuie sa iti trimiti femeia la produs bani cu curu pt.ca altceva numai ai.
7
1
Fiind o camtitate mare, oare nu se putea achizitiona direct? E nevoie de intermediari pt a putea papa bani in plus?
8
1
Un golan devenit militian, care a vazut ca poate face mai multi bani in afara sistemului
11
1
cum frate sa te pozezi ca o pizda,sa ti faci selfie ca ai fost tu in Thai.ce de cacat esti ,man.macar daca aratai si tu fit ,dar esti un pork suncos ..lasa ne frate .
10
1
DACA NU NOI CINE POATE MASLUI LICITATIILE?.ASA A ANULAT SI SALAMUL MEU LICITATIA CU FIRMA POLONEZA CARE A CASTIGAT LICITATIA CU AMBULANTELE. NU IMI DADEA NICIUN EURO PARAINDARAT.ESTE VORBA DE 600 MILIOANE EURO PENTRU AMBULANTE.CAND ESTI KILLERUL ROMANIEI AI SI PRETENTII,NU ???
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218