REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un fost procuror a fost săltat de mascați, din mijlocul plantației de canabis

Un fost procuror a fost săltat de mascați, din mijlocul plantației de canabis

Victor ROTARU 5 octombrie 2023 | 15:20 2045

Un fost procuror a fost săltat de oamenii legii, în timpul unor percheziții. Bărbatul, teoretic un om de partea legii prin prisma meseriei, avea propria plantație de canabis. Acesta s-a și apărat în fața oamenilor legii, spunându-le că el consumă o plăcintă tradițională, cu canabis!

Un fost procuror a fost saltat de mascati, din mijlocul plantatiei de canabis

La data de 05.10.2023, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de cultivare și deținere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, fapta prevazuta și pedepsita de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, lucrătorii SCCO Vrancea au organizat o actiune pe linia Antidrog.Au fost puse în executare 2 percheziții domiciliare la locuințele principalilor suspecti si 3 mandate de aducere pe raza orasului Panciu, jud. Vrancea. A fost descoperita o cultură ilegală de cannabis, disimulata într-o plantație de vie ,fiind recoltate 241 de plante și mai multe fragmente vegetale reprezentând muguri de cannabis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce lume rea omul consuma plante bio .Dupa ce intreaga familie de drogati manca placinte canabis poale-n-brâu plini de adrenalina plecau cu masina la plimbare.Sa fim seriosi infractorul nu cultiva droguri pt placinta.Politicienii nu au dat voie politistilor antidrog sa actioneze conform legii de teamă sa nu se afle ca beizadelele lor sunt consumatori de droguri ,însă buba s-a spart iar situatia este disperata.Numarul acestor zombi este înfricoșător de mare,daca autoritățile nu fac nimic jalea va fi și mai mare.
6
1
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
8
1
Nicio problema, colegii îl vor scoate brazma curata, se va pensiona ca un om cinstit iar speciala va fi de partea lui. Jeguri de magistrații. Jigodii ordinare, au rezolvat o astăzi, cumulul pensiei cu salariu este neco sttutional, dar voi, haita completa ar uman sa plecați acasă fără speciale?
6
2
Cultura de plante naturale ce aveți cu dansul culmea
4
1
ca sa vedeti cine judeca, vom vota aur si va vom scoate de pe scaunele alea ca pe soareci
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468