REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un funcționar din Ministerul Transporturilor și-a tras, într-un an, patru imobile

Un funcționar din Ministerul Transporturilor și-a tras, într-un an, patru imobile

Mirela PASCAL 7 iunie 2023 | 00:00 9090

Omul lui Sorin Grindeanu în conducerea companiilor de stat din Constanța, în speță Autoritatea Navală Română și Portul Constanța, a reușit să-și cumpere într-un an patru imobile, dintre care două pe litoral. Interesant este cum reușește un bugetar să facă astfel de achiziții, în condițiile în care nu deține afaceri, iar venitul este doar de la stat? Poate ne răspunde ANI, după ce ia la puricat averea, evident! Nu v-ați dat seama despre cine este vorba? Laura Diana Gîrlă, șefa contabilă de la ministerul Transporturilor.

Un functionar din Ministerul Transporturilor si-a tras, intr-un an, patru imobile Laura Diana Gîrlă

Laura Diana Gîrlă, șef serviciu financiar contabil la Ministerul Transporturilor, de vreo doi ani ajunsă director economic la minister, a fost băgată, de prin 2021, peste tot unde putea fi introdusă. La Compania de Drumuri, la CFR, în Portul Constanța unde este reprezentant Ministerul Transporturilor, alături de Olteanu Adrian și reprezentantul S.C. Fondul Proprietatea, dar a ajuns și ANR, în februarie, unde este membru al Consiliului de Administrație. Doar de la minister câștigă peste 10.000 de lei, brut, iar dacă calculăm și indemnizațiile pe care le încasează de la companiile de stat, atunci leafa este cu mult mai mare. Soțul Dianei Gîrlă este angajat la o firmă cu acționariat străin, din Prahova, Trico Wipers Ploiești SRL, care se ocupă cu fabricarea altor piese și accesorii pentru autovehicule și pentru motoare de autovehicule. Firma nu a avut anul trecut profit, iar datoriile au fost de 140 milioane de lei.

Înainte să ajungă director economic, Gîrlă a fost, din noiembrie 2019 până în iulie 2021, șef serviciu financiar contabil tot la Transposturi. Anterior, a fost consilier pe la Consiliul Județean Dâmbovița.

Un functionar din Ministerul Transporturilor si-a tras, intr-un an, patru imobile
Așadar, cum o fi reușit familia Gîrlă să se îmbogățească, într-un an, cu patru imobile? Care nu sunt moștenite, ci cumpărate... Vorbim de două terenuri, unul în Dâmbovița și celălalt în Costinești, și două case, în Costinești de 39 mp, și în București. Poate ne răspunde ANI, dacă intră pe fir și ia la puricat averea șefei de la Transporturi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine oare este sefa sefilor contabili din anr ????????????????? Aveti si aceasta functie ?
0
0
Mai, terminați cu tâmpeniile, nu mai sugerați că a făcut manevre și așa a scot bani de imobile, care ar putea fi traduse în încercarea de legalizare a furturilor sau șpăgilor. Sunteți oameni invidioși. Funcționarii publici sunt oameni cinstiți, ca și persoana în cauză. Mă rog, nu toți, din fericire. Că altfel aveam țara vândută la amanet pentru a recupera cât de cât pierderile cauzate
0
0
In toate ministerele, se face plata de jos in sus pentru orice, cel mai mult mananca ministrul, apoi câinii, cățeii, catelusii, etc. Cine sa-i prindă, ca si in ministerele care se ocupa cu siguranta statului e la fel, corupție generalizata
1
0
A deține,a cumpăra cu doi salariați,înseamnă,hărnicie,dăruire,prețuireptr tara.asa reușesc alți care au speranța în munca ,salariu,diurna.(lesne de înțeles.)
0
0
Daca erai destept puneai semnul ,,?,, la sfarsit. Atunci chiar erai original si foarte aproape de adevar. In rest te-ai gandit ff bine.
5
0
ACEASTA DOAMNA ESTE MAI TARE DECAT MARIETA, SEFA SEFILOR CONTABILI DIN ANR.
8
0
Are Girla .... peste! De unde? Din spagi, plocoane, comisioane!
9
1
lacomie ,multa prostie si lacomie
10
0
nu i greu de inteles ,SE FURA SI SE ...COTIZEAZA!
11
1
Pai dasta este Romania pe primul loc in U.E.la colectarea banilor de la datornici la bugetul de stat,pentru ca astia care ar trebui sa colecteze bani de la datornici colecteaza doar 20% din suma ca spaga pentru ei si statul nu vede nici un leu,lafel si cei care ar trebui sa controleze iau spaga si patroni sau cei care fura de la stat cu acte"ca in cazul asta" si hotzi fura mai departe,pai dasta tin cu dintzi PSDisti de min.Transporturilor caci de la ministerul asta s-a furat si se fura miliarde de euro iar PNListi care ar primi ministerul asta la rotativa conform intelegeri,iar PNLeul care ar veni la ciolanul asta nu ar arata public furaciunile facute de Grindeanu si ai lui ci ar continua sa fure si ei bani de la stat cum au facut si PSDisti inaintea lor,caci Romania sunt ei partidele care conduc Romania"vorba lui L Dragnea"nu poporul si tara pentru care cei care conduc Romania ar trebui sa lucreze conform obligatiilor lor de serviciu.
6
0
unde sunt institutiile statului de drept?sau e statul paralel?de aia tineretul pleaca masiv din tara, astia nu vor accepta sa fie sclavi platiti cu 2 lei
11
0
intrebrea e cand poate cucoana asta si altii sa si indeplineasca atributiile de serviciu??ca trebuie sa fie in vreo 10 locuri in acelasi timp.e pontata cand lipseste?e platita cand lipseste de la munca de 8 ore?? totul din si pe banii nostri
17
0
Continua abureala cu gainariile fraierilor .Cand aflam jaful facut de parlamentari si ministrii ?
15
2
Corupție e zilnic se învârt sute de mil euro Organele sânt și ele bolnave tot după bani E boala banului mai tare decât covid Nu e medicament sau vaccin
13
0
Pe la baronii locali de la zonale sa pierdut orice control. Nu degeaba sunt numiti astfel. Baroni locali, Oligarhi !
17
0
Ceva de Giurgiu ?
12
0
Ne pregateste Oligarhul ceva ? Putin probabil, doar daca PSD renunta la MT ca cei doi de care se face vb. se stie sa sunt PSD-i-ați. Deci daca ar fi asa atunci viitorul ANR se va decide la Giurgiu, O-Fi-CI-AL ! Speram ca este doar o gluma, p*****a !
11
0
Tari rau contabilii astia SEFI. Daca ne uitam si prin teritoriu prin ANR intelegem , ceea ce se fac a nu intelege cei care vin sa-i controleze.
17
1
Domnul Ktana junior, viitor ministru al MT cam cate si-tras ?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102