REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un grup de romi, SCANDAL la Poștă: D-aia v-a dat Dumnezeu Coronavirus, că sunteți ai dracu'! VIDEO

Un grup de romi, SCANDAL la Poștă: D-aia v-a dat Dumnezeu Coronavirus, că sunteți ai dracu'! VIDEO

Replica API 26 martie 2020 | 14:10 10225

Una dintre măsurile impuse de Ordonanța Militară nr.2/2020 este interzicerea circulației pe domeniul public a grupurilor mai mari de 3 persoane, care s-a alăturat recomandării de a păstra o distanță de 2 m între persoane. Totuși, există persoane care nesocotesc aceste măsuri care s-au luat pentru a evita răspândirea coronavirusului.

O categorie aparte de locuitori, care se pare că are propriul set de reguli de la care nu se abate niciodată, este legată de asistații sociali. Cu toate recomandările de a păstra distanța și de a intra doar câte o persoană în oficiul poștal, aceștia nesocotesc aceste măsuri, alegând să intre în grupuri pentru a-și primi binemeritatul ajutor social. Pe lângă acest fapt, ei dovedesc și o doză enormă de nesimțire, răspunzând cu impertinență oricui le atrage atenția. Astfel, conform spuselor unei constănțence, la apostrofările unui cetățean nemulțumit de faptul că nu respectă ordinea intrării în poștă au răspuns: ”Noi suntem deștepte, stăm acasă și luăm bani, nu ca voi românii, care vă rupeți spatele pentru 1000 de lei”.

De aia v-a dat Dumnezeu coronavirusul, de-ai dracu' ce sunteți!

Cu toate că vremea de afară era deosebit de friguroasă, un grup de asistate social de etnie romă, chiar dacă își terminaseră treaba pe care o avuseseră la poștă, stăteau în continuare la căldurică, nesocotind un grup de persoane de afară care își astepta rândul, afară în frig. După ce o persoană care s-a săturat de nesimțirea lor a reușit să le dea afară din incinta poștei, replica lor a fost una epocală: ”De aia v-a dat Dumnezeu coronavirusul, de-ai dracu ce sunteți, că pe noi, țiganii, nu ne îmbolnăvește.”

Iată că măsurile luate de autorități sunt nesocotite de o anumită categorie de persoane, care sunt deasupra oricăror reguli.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gffffffffffffffffff
0
1
ce frumosi sint tiganii morti! la cit nai multi!
4
0
luav.ar dracul de tigani nenorociti!
5
0
CRA CRA CRA
4
0
sa va ia dreq de tiagi nsimtiti mirlani taran!
5
0
Nu cumparati Nimic de la tigani!Nimic ba!noi le dam bani astora.
7
0
sa va ia dracul de tigani,va iubim cind muriti ! soarecele,guzganul,carcalacul si tiganul,inutilitati si daunatorimpe acest pamint.Dacaaveti tigani prin preajma,cautati alta casa,apt,altfel veti pleca singuri dupa citiva ani!
9
0
ma uit cum se plimba SAPUNUL pe strazi
2
0
pentru astia avem GRIPA AVIARA
3
0
se citea mai bine un card de ciori
8
0
Sa va fur in gura.
3
0
toti adunati si impuscati pe loc baga-le-as moartea pe gat de rasa jegoasa
16
0
@15,36 te mananca in gura. Ia incearca.... Vrem sa vedem daca sunteti antifoc... Sa vedem cand ardeti in case, futuva in gura.
15
0
Ce bataie ti-ai luat Stila, sora cu moartea. Vezi ca iar venim 15 masini peste voi Tastaturi cu Jeg scarbosi
0
14
Poate pe voi, tiganii, virusul nu va omoara, ca are efect doar la oameni, dar focul, focul s-ar putea sa va afecteze, cand o sa venim peste voi cu molotoave...
25
0
In astfel de vremuri era bun un Antonescu , avea efect maxim !
29
1
Daca societatea in ansamblul ei se cramponeaza de asa zisele discriminari entice cand de fapt e vorba doar de aplicarea ferma a legilor indifferent de etnii ,rase si alte alea,exact la ce avem se ajunge. Profitand de populatia bleaga,dezbinata si de autoritatile impotente,tiganii isi mentin nivelul specific de viata,haotic,antisocial. Trebuie sa se recunoasca cu curaj ca avem o problema cu ei,ca apoi sa se ia masuri clare,ferme. Asa cum alte etnii compun o societate democratica ,nu anarhica pastrandu-si traditiile specific,o pot face si tiganii,daca societatea vrea asta si contribuie la asta.
20
1
Bravo mah! Ne dau tiganii clase!
7
0
Este cel mai bun pentru a dezinfecta de Coronavirus. De aceea nu va imbolnaviti voi de Coronavirus, pentru ca faceti un sapun fantastic.
16
1
Unde sunteti? Tiganii asculta muzica la volum mare ! Daca te duci peste ei ca sa ii omori sa vezi ce vin politistii...!
16
1
am urmarit clipul si n-am auzit nicaieri sa fi zis : d-aia v-a dat Dumnezeu coronavirus, ca sunteti ai dracu.
5
10
Singura solutie este ..sugrumarea letala ..
14
1
daca este adevarat ce se intimpla POLITIA ARMATA JANDARMERIA unde este si ce face .....
13
1
Bekir iasar
2
3
Pe cine sa amendezi?? Astia nu platesc nimic Poate plateste prmarul pt ei Sau idiotul de prefect
10
3
Concetatenii acestia pot fi identificati pe baza pozelor si sanctionati exemplar, nu cu valori minime. In perioada asta nu avem nevoie de si mai mult haos. Sper ca organele competente sa ia atitudine, cu vorba buna nu mai merge.
15
0
tu prieten bun cu "Mondialul" si cu atatea ciori ...plus atatia asa zisi "regi" ai ciorilor imputite.Tu care stateai si probabil inca mai stai la sprituri cu ei,ce spui de asta?Stim destul de clar ca tu ne-ai adancit in si mai multa murdarie,nu doar PSD-ul .Tu le-ai dat ciorilor astora atata libertate si nu mai spunem de alte afaceri dubioase cu flota etc.
16
3
editorialist esti tare un deschizator de drumuri bravo si la cat mai multe articole asemanatoare sa trezim constiinta romana!
13
2
Nu ceda fii tare pana la capat felicitari pentru curaj
15
0
Asta e dovada clara ca tiganii nu se simt tomani. Atunci unde e discriminarea cand spunem ca tiganii nu sunt romani daca ei recunosc asta?
21
0
Bai Vlade, nu ceda ma. De ce ai schimbat titlul? Eu zic sa revii din nou pe el si sa scrii "un stol de ciori". Nu te lasa calcat in picioare!!
25
1
Cat de curand vor fi revolte etnice! Cat credeti ca va mai suporta lumea si pamantul! Tic-tac ciorilor! Se acumuleaza multa ura impotriva "calculatoarelor" si virusul pt voi o sa fie ciomagul! Ciorilor o sa muriti de foame in oerioada urmatoare si o sa faceti prapad si in Romania, cum ati facut in alte tari! Sa vedem cat va mai suportam?!
29
0
sincer iti zic ca sunt de acord cu tine. Astia nu au mama nu au tata. Nu o sa poti sa cresti in societate , sa investesti in ceva pana cand termitele ajung si distrug totul in cale.
19
0
Tiganii, trebuie exterminati cu gaz! Ciorile, pe model american, in rezervatie! Ciorile sunt cel mai mare cancer al societatii! Ciorile nu merita drepturi! Ciorile nu merita nimic, de la mic la mare! Pe model KKK, tot american, case incendiate si spanzurati de stalp!
33
1
Tuti nortii matii cu reportajul tau..Stol???...Tu sadesti rasismul,moldovean imputit
1
41
taiati ajutoarele sociale la baragladinele alea grase votante de pesede .oricum nu votau altceva asa ca nu se pierde nimic decit raman bani la buget .
31
1
La sapun cu zburatoarele !!!!!
28
1
pentru titlu acesta este adevarul oricum vin vremuri noi posibil sa facem marea "curatenie"
28
0
Sa moara ciorile
27
1
Ia fagadaule, electoratul tau. Toleranta zero fata de astfel de personaje. Ati vazut in India ce patesc daca ies afara ? Pe taxele si impozitele platite de noi, inaripatele astea , au facut ciocul mare. Puleaspatarul o sa mai plateasca de acum incolo tace si impozite. Am zis! Vad ca toate ciorile beneficiaza de aceleasi drepturi ca si noi, cei care platim taxe. Este inadmisibil!
33
1
Daca sunt asa de imuni la boli atunci cum se face ca la urgenta este plina sala de asteptare de tigani? Cum se face ca o mare parte din ciori sunt asistate sociali pe motiv de boala? Nu ma tineti minte pe cioara care zicea ca o ia cu FREZOANE daca munceste?
39
2
In MEDEEA astazi se plimbau pe strada cu trotineta si stateau la sfat ...cand a trcut locala doar le-a dat un semnal acustic si a trecut mai departe...ei au ras si si-au vazut de treaba mai departe!Noi oamenii civilizati stam in case ...tiganii NU.Iar la spital tot asa ...noi stam la coada ,tiganul in fata!!!Politie locala degeaba platita,doar pentru voturi!RUSINE POLITIA LOCALA
42
1
Mergeti in Ovidiu pe strazi si vedeti tigani care asculta muzica la volum maxim. Mergeti sa ii amendati. Noi care stam in case nu suntem obligati sa ascultam muzica lor !!!
39
1
De acord cu toate comentariile, toate scursurile veniti din dispoooraaa ne-au infestat, ne omoroara pe cei din tara.
24
2
Huuuuuuuuooooo, nu vrem sa mai vedem specimenele astea care nu respecta civilizatia. Aruncati-i in mare. Mi-au furat banii din buzunar fara rusine. O rasa de oameni care sunt ca niste paduchi pentru omenire. Sa dispara sau sa treaca la munca. Pentru cei care muncesc si isi vad de treaba lor imi cer scuze dar jegosii aia care iau ajutoare sociale toata viata trebuie starpiti. Jos cu lenesii si puturosii. Si domnilor conducatori lasati locurile de munca si nu le mai desfiintati ca e de munca de ne rupe. De ce nu angajati la posta, casa de pensii si alte categorii unde te imbolnavesti de munca?
46
2
ne meritam soarta cu covid 19 au venit in tara toti hoti,curvele si cersatori ca nu mai au ce sa faca afara,doar ne pregatim de alegeri dupa ce trece pandemia doar voturile lor conteaza ptr uni ,le pune aviaone la dispozitie sa ai aducem si dupa care es pe strazi si se pun facebook ca ei sunt jmecheri unde sunt militeni,au scos armat pe strazi in loc sa ai pazeasca pe ciori
39
1
La munca...sunt locuri....sa se taie ajutoarele
39
1
cra cra cra
24
1
Jeguri de oameni. La puscarie sa mergeti asa inainte sa intrepri deti ceva . La puscarie slugilor ,care a ti inebunit lumea intreaga . Cei mai dezgustatori oameni de pe mapamond !!!
43
1
Sa ne suga p ...toate ciorile borate din Constanta! Ne vom.si de ele! Cat de curand!
44
1
Daca-si termuna treaba Maresalu acum nu-i mai aveam pe cap.
54
1
Sper sa ii mai inputineze covit 19 pe acesti paraziti . Parazitul asta covit sa invinga paraziti intretinuti . A facut un mare rau PSD-isti incurajandui pe acesti mizerabili la nemunca . PE SPURCACIUNILE ASTEA , DOAR PAMANTUL GALBEN LE MAI SCHIMBA . Case deamoaca leau dat , intretinerea leo suportam din bani publici si pe deasupra le mai dam si bani .
43
1
Nu stiu cat de rezistenti sunt la virus, dar sigur nu pot rezista in fata unui calibru 7.62.
55
1
Boraturile astea normal ca sunt mai rezistente la boli, le protejeaza stratul de jeg si sistemul genetic de infractor! Ushhh de aici mah!
45
1
Adica un stol de ciori!!!
48
1
Bai Georgica, daca iti plac ata de mult, ia-i in p---a m--i la tine acasa!!
43
1
Animalele astea nu umbla decat in haita. Paradoxul este ca sunt mult mai rezistente la virusi dacat noi.
44
0
Daca comit infractiuni pe starea de urgenta vor sucomba de pneumonie din cauza gloantelor reci fara ca magistratul sa te-ntrebe cat e ceasul!
40
0
Incep talhariile ! Politia si armata nu fac fata. Sunt doar figuranti .
50
3
Brava pentru titlu.... Meriti... Cioropinele meritau batute..
49
1
Sunt disperati rau de tot! Din vauza distantei sociale atrag atentia cand se apropie de o persoana s o buzunareasca, din cauza telemuncii si vacantei nu mai pot sparge locuinte, consumatorii de curve s au redus...Nasoala situatie, a ramas doar munca pentru a castiga cate ceva!!!
44
0
Taiati ajutoarele sociale pentru cei care nau cotizat
55
1
o pandemie pe romanie si pe alte tari, mult mai periculoasa ca actuala!
37
1
Urcati in avioane militare si parasutati in India. Adica aruncati, ca ei pot zbura, nu le trebuie parasuta.
59
0
Aceasta rasa s a nascut degeaba, prosti, hoti si lenesiin proportie de 80%!
64
1
Anul acesta covid19 a adus mai devreme pasarile calatoare din tarile calde
51
0
Tiganii sunt de tot cacatul, hoti , puturosi, combinatori, infractori.
69
0
Poate ne scapa corona de ei... ciori
58
0
Dl Virgil Stoian, inteleg tigani, romi, dar de ce stol care face referire la ciori intr-un cotidian local? Alo , consiliul discriminarii sunteti in izolare???? Restul articolului este adevarat- de multe ori persoanele de aceasta etnie sunt cum sunt...pt ca statul roman le permite.
4
93
Au un motiv intemeiat sa stea la posta. Urmaresc batranii care ridica bani si transmit mai departe altor ciori pentru a i urmari si talhari.
67
1
Dupa ce ne-ati exasperat cu ce tampenii scrieti in ultima vreme, pt titlul asta sunteti iertati de toate pacatele!!
76
2
Au venit toate inaripatele de afara ca nu mai aveau unde cersi
66
2
Poate pe voi, tiganii, virusul nu va omoara, ca are efect doar la oameni, dar focul, focul s-ar putea sa va afecteze, cand o sa venim peste voi cu molotoave...
69
0
Pleava societatii
73
0
Moarte tiganilor!
79
0
Eutanasiati...
80
1
Apreciez titlul, in curand nu va mai fi permis asa ceva ca suntem condusi de noii comunisti care vor egalitate cu asemenea specimene.
75
3
Sa ii trimita pe acesti tigani inapoi in mama lor
73
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367