REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un grup de tineri a fost spulberat de un șofer drogat la volan, la ieșirea din localitatea 2 Mai

Un grup de tineri a fost spulberat de un șofer drogat la volan, la ieșirea din localitatea 2 Mai

Ana Maria LIPAN 19 august 2023 | 08:19 6517

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean au fost solicitate să intervină prin serviciul 112 sâmbătă, 19 august a.c., în jurul orei 05:20, în județul Constanta pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un grup de opt tineri a fost lovit în plin de un autoturism, condus de un șofer drogat. Două dintre victime au decedat, iar șoferul, un bărbat de 19 ani, a fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști în stațiunea Vama Veche. 

Un grup de tineri a fost spulberat de un sofer drogat la volan, la iesirea din localitatea 2 Mai

Sursă foto. Facebook Viața Dobrogei

Potrivit informațiilor, au fost implicate un autoturism și un grup de pietoni de 8 persoane. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMUR și 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. 

Un grup de tineri a fost spulberat de un sofer drogat la volan, la iesirea din localitatea 2 Mai

În urma accidentului, un bărbat și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au decedat, prezentând politraumatisme și leziuni incompatibile cu viața.  O tânără de aproximativ 20 de ani, în stare conștientă, cu policontuzionată și cu traumatism de membre superioare a fost transportată la Spitalul din Mangalia. De asemenea alți doi bărbați de aproximativ 20 de ani conștienți, policontuzionați au fost transportați la Spitalul din Mangalia; Alte trei persoane implicate, trei tineri de sex masculin și aproximativ 19-20 ani, nu prezentau leziuni și au refuzat transportul la spital.

Șoferul drogat a fugit de la fața locului

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta precis e neam de aristocrat din retrocedari
0
0
USR a ținut să transmită joi că proiectul care a trecut miercuri de Parlament nu prevede majorarea pedepsei cu închisoarea și pentru consumatorii de droguri, ci doar pentru cei care dețin sau vând substanțele respective. Mai mult, USR afirmă că discuțiile privind dezincriminarea consumului de droguri trebuie să continue. Liderul USR Dan Barna o spune explicit: ar trebui să se elimine pedepsele penale pentru consumul propriu de droguri, iar partidul va susține un proiect de lege.
7
2
De asta trebuie anulat pe viață dreptul de a mai conduce autovehicule pentru drogatii ce produc crime la volan.
10
0
Pai nu zicea harca aia specialista la tv, sa se dea liber la drogangii si prostotutie, uite ce face drogul acum , e bine oaie?
12
1
Pentru nesimtitul de mai jos cu limbaj de mahala. Du-te te rog la un consult psihiatric ca ai probleme grave, injuri o persoana pentru ca si-a exprimat punctul de vedere, sau poate ca doar esti p***t si faci parte din clica tradatorilor de care vorbea cineva mai devreme pe forum.
8
1
Ioan si Alecs face sport si turism
1
1
La 19 ani te duci cu masina la mare, asta e fecior de judekator drogangiu!, slabe sanse sa ajunga la puskarie!
12
1
problema este preventia si astfel de cazuri sa fie cat mai rare posibil si nu frecvente cum sunt acum; pedeapsa oricat de mare nu mai rezolva nimic; asa ceva nu trebuia sa se intample intr-o tara cat de cat normala in care autoritatile ar lupta eficient cu traficul de droguri si infractiunile rutiere iar consumatorii ar fi izolati si tratati cu forta daca refuza de buna voie
9
0
Alecse, pune mâna pe carte si lasă dracu comentatul, ca îți faci specia de ras! Tinerii care fac ceva cu viața lor, și știu sa scrie si sa citească sunt viitorul țării, nu ipochimeni ca tine. La scoala cu tine!
13
1
de ce mergeau noaptea pe carosabil ? ma indoiesc ca in sir indian.
6
11
tot pt boul ala care i-a numit "tradatori" pe cei care au murit la revolutie: tradatoare e mata care te-a facut asa p***t. A tradat natia!
10
18
Bai cretinule, in '89 au murit oameni. Nu vorbi ma bagami-as p**a in mata de p***t! nu vorbi si nu scrie ca esti p***t!!! Da, boule au fost revolutionari, numai ca niste nenorociti ca tine au profitat de revolta oamenilor, i-au impuscat si apoi au distrus tara. Idioti ca tine si ca aia pe care i-ai votat! Taci in p**a mea de p***t ca ma pis pe tine. Taci!
15
21
Si ti se pare mult 10 ani? Esti idiot? Daca te omoara, ar fi ok 10 ani? Sau mai rau: daca ti-ar omora copilul ai fi multumit ca a executat 10 ani? Intai gandeste si apoi scrie! Nu fi idiot!!!
13
1
sa imi bag p**a in creierul tau ca sa mori mai repede!
7
1
Ce plm este atat de greu de inteles, in '89 SUA a intervenit si ne-a distrus tara cu ajutorul catorva zecii de mii de tradatori numiti "revolutionari" si tot din '89 au inceput prin diferite metode sa introduca droguri in tara.
29
15
Si distributia de droguri e controlata si incurajata de sistemul de putere din Romania. Avem consum, dar iata ca nu prindem niciun traficant. Agatam duminica la taxare la fetesti cate un gugustiuc care a fumat canabis, si aratam la tv cum ne luptam cu drogurile, in timp ce lasam clanurile tiga nesti sa distrbuie nestingherite mizeriile lor in tot orasul.
26
0
Asta e romanica drogalai pedepse blande familii nenorocite. Treziti-va baa
25
0
Nu cel de la volan e vinovat ci ce-i care mergea pe șosea
3
25
Da normal scrie-ți repede că e un tânăr de 19 ani la volan. Voi nu va dați seama că noi tineri sântem viitoru țări?
4
40
S-a umplut paharul ! Legislatia trebuie regandita din temelii ....tragedia asta ar trebui incadrata la omor calificat , minim 20 de ani de puscarie , fara posibilitate de eliberare conditionata !
42
2
chill man. o sa ia ceva cu suspendate adica liber si pana atunci o sa fie sub control judiciar adica liber
23
4
Si pentru ca consumul de droguri a explodat si nu pare sa se fac mai nimic pentru a-l opri automat se nasc presupunerile si banuielile de complicitate a autoritatilor la traficul de droguri si lacomia dupa profiturile imense facute din droguri la care autoritatile noastre corupte nu au rezistat asa cum nu au rezistat nici la cele din proxenetism sclavia moderna a mileniului 3
27
0
Păcat că trotuarul făcut de primăria Limanu între Vama Veche și 2Mmai in anii trecuți nu a continuat până în 2Mai. Astfel de tragedii ar fi fost în mare parte evitate.
38
0
După noua lege....are de executat minim 10 ani...norocul lui
16
3
Pesedepenele se lauda ca au modificat legea si au facut-o dura...un rahat.Speta aceasta ar trebui incadrata la omor deosebit de grav...nu poti spune ca e ucidere din culpa si ii dai acolo cativa ani iar cu ajutorul ..stim noi al cui...poate iesi bine mersi dupa scurt timp. Cu jegul din vama veche se poate rezolva foarte usor...dar nu se vrea pentru ca acolo sunt interese economico-politice.Ciuciolacilor ...inclusiv din cauza voastra au murit oamenii aceia si din pacate vor mai muri si altii...si nu doar acolo. Rezolvati ca in Asia problema iar daca pedeapsa cu moartea nu se poate atunci pe viata.Cate localitati mai trebuie sa dispara pt ca voi politicienii sa o duceti bine..Sau poate ca asta si aveti in cap...nu-i asa?
19
3
Intrebarea cea mai importanta este de ce a explodat consumul de droguri in ultimii ani si de ce politia, diicot, ministerul educatiei si ministerul sanatatii nu fac absolut nimic pentru a lupta cu acest flagel in continua crestere ? dar in primul rand de ce parlamentul nu emite legi mai eficiente de lupta si sanctionare a traficului si consumului de droguri, tratament al dependentilor, programe eficiente de prevenire tintite in comunitatile si scolile afectate si nu aiurea in scoli model din marile orase ca azi, etc ptr ca orice problema grava are nevoie in primul rand de o legislatie eficienta si adecvata realitatii pentru a se lupta contra ei; si nu in ultimul rand csat si presedintele ar trebui sa aiba problema asta grava in capul listei problemelor si sa ia masuri cu adevarat eficiente si nu de fatada si lipsite de orice continut serios cum se intampla de obicei la noi si cum a fost proiectul romania educata; dar toate astea costa mult iar tara este saraca f saraca
28
3
Vama veche nu mai este ce a fost și ar trebuii arsa din temeli sa dispară
34
1
Nordsaelland și FCSB s-a desfășurat în Conference League, cazul va ajunge foarte probabil și pe masa Comisiei de Disciplină a UEFA. Forul continental este foarte dur în cazul oficialilor sau cluburilor implicate în pariuri și măsurile pot ajunge chiar și excluderea echipei din cupele europene. Gigi Becali a încălcat articolul 12 din Regulamentul Disciplinar UEFA, punctul 2, litera b.
0
24
Jaguaru din Vama Veche e bine?
13
1
Tineri 2023. =droguri. Pariuri. Pacanale videochat. Sex. Alcol .tik tok fără. Munca
54
3
Avem ceva cu voi tinerii, ăștia care nu știți sa scrieți și va mai si treziți sa dati comentarii…
47
3
Și uite cum Îți f**i viitorul
25
1
Iar o să scrie-ți că un tânăr care conducea o mașină aveți ceva cu noi tineri
6
43

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436