REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un grup infracțional a dat atacul la o firmă de construcții, de pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Un grup infracțional a dat atacul la o firmă de construcții, de pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Andreea VLAICU 22 aprilie 2024 | 00:00 5304

Un grup infracțional a pus la cale o hoție de milioane, în noaptea de miercuri spre joi, 17 spre 18 aprilie a.c. Membrii grupării au încercat să fure două utilaje industriale de la un furnizor de echipamente de construcții, de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Planul le-a fost dat peste cap după ce fapta a fost observată de angajații unei firme de pază, care a alertat imediat autoritățile. Infractorii, în momentul demascării, au fugit de la fața locului, lăsând autoturismul, încărcat cu două compactoare, în urmă. Cele două utilaje însumau în jur de 5.000 de euro, spun martorii. Poliția, în schimb, zice că paguba se ridică la suma de 15.000 de lei. 

Un grup infractional a dat atacul la o firma de constructii, de pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Un furnizor de echipamente de construcții a fost la un pas să rămână fără utilaje industriale, zilele trecute. Membrii unei grupări infracționale, care au venit la locul faptei cu o mașină înmatriculată în Galați, au plănuit atacul, însă au eșuat, pentru că au fost demascați chiar în timpul acțiunii.

Un grup infractional a dat atacul la o firma de constructii, de pe bulevardul Aurel Vlaicu! mașina hoților

Concret, în noaptea de miercuri spre joi, 17 spre 18 aprilie a.c., un grup infracțional a vrut să fure de la firma StroyRent, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, echipamente de construcții. În jurul orei 01:00, membrii clanului s-au deplasat la sediul magazinului și au sustras două compactoare cu valoarea de 2.500 de euro fiecare, ca mai apoi să le încarce în autoturismul marca Volkswagen cu numărul de înmatriculare din Galați. Planul a eșuat, deoarece au fost prinși de angajații unei firme de pază, One Star Security, chiar în mijlocul acțiunii.

Un grup infractional a dat atacul la o firma de constructii, de pe bulevardul Aurel Vlaicu! poliția, la fața locului

Au lăsat mașina și au fugit

Atunci când au realizat că au fost prinși, au fugit și nu le-a mai păsat de ce lasă în urmă, respectiv mașina încărcată cu utilajele sustrase.

Un grup infractional a dat atacul la o firma de constructii, de pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Poliția a fost sesizată, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, inclusiv de Criminalistică. Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat magazinului, iar mașina tâlharilor a fost ridicată de către polițiștii ajunși la fața locului.

Un grup infractional a dat atacul la o firma de constructii, de pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Ce spune IPJ Constanța

Iată ce spune Poliția: „La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale de pe bulevardul Aurel Vlaicu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că persoanele în cauză au părăsit locul faptei, abandonând bunurile pe care ar fi intenționat să le sustragă, în valoare de aproximativ 15.000 de lei. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate, în vederea identificării persoanelor bănuite și luării măsurilor legale ce se impun”, ne-au trimis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
excavatorul nu poate fi incarcat in berlina aia, un compactor e cu totul altceva.
2
0
Numai scapam de galatenii astia nenorociti daca va uitati la stiri numai hotii,talharii,violuri,batai pe srada,oparesc animale,vezi si marele fotbalist lupu s-au extins si in Cta
10
0
condamnati cu ...suspendare, liberi la alte si alte infractiuni sa aiva activitate politia ,legislatura si pagube oamenii cinstiti! la munca doi trei ani ar fi un exemplu dar asa e un pas inainte!
8
0
Ai grija de nevasta! Daca nu ai tu....are "Lupu". Da tarcoale de ceva timp, iar tu esti prins cu alte probleme
0
1
Un grup infracțional a pus la cale o hoție de milioane??????????????? Care milioane, bre!?
9
1
Votăm Noua Dreaptă și vor fi împușcați în flagrant. Așa, nu o să mai aibe nimeni curaj să fure !
7
7
Si unde sunt milioanele?
17
0
Noaptea hotii n-au somn. De la portofele la escavatoare e un salt…
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272