REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un hipodrom la Ovidiu? Iată cine plănuieşte să-l facă!

Un hipodrom la Ovidiu? Iată cine plănuieşte să-l facă!

Replica API 13 februarie 2018 | 00:00 999

În oraşul Ovidiu ar urma să se construiască un hipodrom care să facă, cel mai probabil, concurenţă celui de la Mangalia. În acest sens, a fost depus un memorandum pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal (PUZ) – reglementare/ construire zonă de agrement/ hipodrom. Beneficiarul este, conform documentelor, Nicoleta Simona Butuca.

Teritoriul care urmează să fie reglementat/studiat prin Planul Urbanistic Zonal (P.U.Z.) este în extravilanul orașului Ovidiu. Beneficiarul dorește reglementarea terenului pentru zona de agrement/hipodrom. Din măsurătorile topometrice realizate la fața locului și din evidențele primăriei, Oficiul de cadastru și publicitate imobiliară Constanța și a cărții funciare s-a constatat că exista o suprafață de teren de 5.00 ha, acest teren urmează a se reglementa conform planșei de situație propusă în alei de acces și construcții pentru agrement și adăpost animale (cai). Din aceste motive expuse este necesar realizarea documentației PUZ, pentru reglementarea indicatorilor urbanistici și reglementarea terenului pentru a putea realiza investițiile dorite. Limita zonei studiate este de 85.817mp, iar zona reglementată este de 50.000 mp.

Terenul din zonă are categoria de folosință „teren agricol” cu regim juridic extravilan, urmând a schimba destinația terenului în zonă de agrement/ hipodrom - conform Planului Urbanistic General (PUG) modificările fiind posibile doar printr-un Plan Urbanisitic Zonal (PUZ) conform Legii nr. 350/2001- privind "Amenajarea Teritoriului și Urbanismul" modificată și completată.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta ati ajuns baieti. Ovidiu nu are nevoie de un hipodrom. Ovidiu a devenit cea mai mare canisa in aer liber. Nu are nevoie de armasari , Ovidiu este pasionat de maidanezi. Seamana din ce in ce mai mult cu expozitie chinologica.
0
2
Tu esti gunoiul cretinule
2
0
GROAPA DE GUNOI SAU OVIDIU ESTE TOTUNA.FRUMOS ORAS BAGAMI-AS PULA IN EL
0
6
Si apoi o minune: hipodromul se va transforma in cartier rezidential !
1
4
Oras Ovidiu e picior de PARIS -Naparcilor ce comenteaza mai jos !
4
3
MACHE mai bine facea un saivan .
3
6
Un machedon de la oi
2
8
bun. vapromova carnea demiala ca si cea de cal
1
7
Buna ideea. Sa vedem cine fa fi in stare s-o puna in practica. Se vor cistiga bani si din pariuri din reclame si altele.
3
6
Da, o idee buna. Vin turistii la mare - viziteaza si hipodromul. Poate si un restaurant traditional, de ce nu?
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108