REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un hoț de meserie din cartierul Henri Coandă, trimis la Poarta Albă. Vâna minore pe care le deposeda de bijuterii

Un hoț de meserie din cartierul Henri Coandă, trimis la Poarta Albă. Vâna minore pe care le deposeda de bijuterii

Replica API 3 octombrie 2019 | 00:00 554

Un infractor mai puțin în campus!

Un infractor mai puțin în campus!

Campusul social Henri Coandă, care se presupune că adăpostește persoane încadrate drept cazuri sociale, s-a transformat, în ultimii ani, într-un focar al infractorilor. În afară de gălăgia pe care chiriașii o fac, deranjând, în mod constant, pe cei care locuiesc în vecinătatea cartierului, singura ocupație a celor mai mulți ce locuiesc aici este hoția. Recent, magistrații constănțeni au mai ”curățat”campusul de un infractor cu o mulțime de tâlhării în palmares la doar 19 ani. Raza de acțiune: Tomis 3 și centru.

Un infractor mai puțin în cartierul Henri Coandă din Constanța! Un hoț de meserie a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a fost condamnat, din nou, pentru furt. Individul tâlhărea femeile pe stradă, pe care le deposeda de lanțurile de aur în timp ce concubina acestuia le amaneta. Ultimele fapte au avut loc în urmă cu două luni, de atunci se află în arest preventiv, după ce a fost identificat de camerele de luat vederi din zona în care dădea lovitura. Liviu Mustafa are doar 19 de ani, însă activitatea o întreprinde de la o vârstă fragedă, în 2015 ajungând, pentru prima dată, în atenția oamenilor legii. Într-o zi de iulie din anul curent a dat dat două lovituri. Victimele, două minore ce purtau la gât lanț de aur cu multe grame. Au fost urmărite de Liviu Mustafa iar, atunci când a prins momentul, le-a deposedat de bunuri. Părțile vătămate au depus plângere la poliție, Biroul de Investigații Criminale. Individul a fost depistat după camerele video amplasate în zonele în acre a dat lovitura. Și-a recunoscut faptele, povestind că el era hoțul, iar concubina îl ajuta, în sensul că mergea și amaneta bijuteriile, după care lua banii.

Individul a fost, în trecut, condamnat pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului (furturi și furturi calificate) și contra patrimoniului comise prin violență, acesta executând în perioade alternative din anul 2015, frecventând, până acum, măsuri educative și de internare în centre de detenție pentru minori.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presupun ca stai aproape de HC ca si mine,eu stau chiar la 5 minute de ei,iti dau dreptate,dupa ora 22:00 mai ales este dezastru,eu venind de la munca seara,imi rog familia sa ma astepte pe aleea,ptr ca imi este urat sa merg singura pana la scara blocului,dupa ce asta vara am avut parte de cateva evenimente neplacute cu ei,ar trebui clar mutati,oare nimeni nu vede mizeria din HC,manelele care urla,frica pe care o baga in vecini lor?
4
2
Si mazare ne-au distrus linistea cartierului. A devenit zona Ferentari de Cta. Mizerabililor le platim noi cazarea gratis, caldura, apa, iar ei fura de sting, vand tigari in piete. Inainte isi permiteau sa stea cu chirie la Cet, cu 150eu, acum le platim noi cazarea in HC. Mutati dracului cartierul minune pe roti pana in Palas, langa Brigada Mobila de jandari, sa le care aia cate bulane vor. Camere pe strazi sa vedeti cat fura astia noaptea, cum ne distrug masinile nu se poate, fagapula?stai ca ies romanii la vot sa zbori. Cine muta HC pana in Palas are votul cartierului si al familionului meu.
6
3
fa proasta nu te mai delimita ca si cum tu ai fi romanca si ai fi mai deosebita, pe infractor il cheama Mustafa, dar il cheama si Liviu. Asa ca.......... despre ce vorbim? probabil ca gena de la romani l-a determinat sa fure, ca romanii sunt hoti si curve
1
8
lasa Mustafa, ca vezi tu acum cum e la penitenciar, o sa ti se aplece de talharii
8
2
prostii muncesc o viata pt o casa si lenesii primesc de la primarie
9
2
Prieten la catarama de-al lui Mazare, care de altfel, i-a dat si casa. Ar trebui inchis in aceeasi celula cu fostul primar, pentru a-i multumi ca i-a dat locuinta.
9
2
Problema este ca tot noi ii platim mancarea si cazarea la Poarta Alba. Propun sa il expluzam prin Africa.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212