REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un hotel din Costinești este vândut la licitație, pe bucăți. Video

Un hotel din Costinești este vândut la licitație, pe bucăți. Video

Valentina CAMARA 26 ianuarie 2023 | 00:00 7287

În ultimii ani, dezvoltatorii imobiliari s-au extins pe tot litoralul românesc. Iar când afacerea nu mai dă roade, ajunge să fie executată silit și apoi vândută. Este și cazul unui hotel din Costinești, deținut de Daniela Șerban, scos la licitație de executori.

Un hotel din Costinesti este vandut la licitatie, pe bucati. Video

Imobilul compus din construcția C1, în care funcționează Hotelul Cris, cu un regim de înălțime P+2E, situat pe strada Stadion, numărul 8, în Costinești, va fi scos la licitație la un preț de 270.000 euro. Proprietatea dispune de o suprafață construită de 569 mp, suprafață utilă de 1186.91 mp și o suprafață desfășurată de 1.707, având 48 de spații de cazare, iar toate camerele având băi proprii.

Un hotel din Costinesti este vandut la licitatie, pe bucati. Video
Aceasta nu este prima încercare de a vinde Hotelul Cris, acesta fiind scos la licitație și în mai 2022. Tentativa inițială a fost însă un eșec. Societatea este executată silit iar prin această licitație, băncile încearcă să își recapete prejudiciul.

Un hotel din Costinesti este vandut la licitatie, pe bucati. Video

Proprietatea este în formă de T iar din aceasta se poate vinde și separat mai exact Corpul C1 (piciorul) cu 270 000 de euro și restul corpurilor cu 350 000 de euro. Iată că imobilul vine la pachet și cu o mică problemă, mai exact terenul nu este deținut în totalitate de proprietar ci de primărie, care în urmă cu câțiva ani a concesionat acest teren în favoarea proprietarului.

Un hotel din Costinesti este vandut la licitatie, pe bucati. VideoHotel Cris în formă de T

Actualul proprietar are o datorie la bancă și nu și-a onorat-o și banca a vândut creanța, iar cei care au cumpărat creanța execută pentru a-și recupera banii. Firma este executată silit. Hotelul este în formă de T iar din aceasta se vinde doar piciorul, mai exact corpul C1 format din 48 de camere. Se poate vinde tot hotelul, restul corpurilor valorând 350 000 euro. La acest imobil cea mai mare problemă este terenul care era deținut de primărie și a fost concesionat în favoarea proprietarului. În urmă cu câțiva ani primăria a luat decizia să vândă terenul și le-a luat o terță parte. Cel care va cumpăra imobilul va trebui să meargă în instanță pentru a-și cere dreptul să se respecte condițiile concesiunii sau cere drum de servitute sau se înțelege cu actualul proprietar să îi plătească o chirie pe acel teren. Licitația va fi una stabilită doar dacă este cineva interesat.” a declarat un agent economic.

Un hotel din Costinesti este vandut la licitatie, pe bucati. Video

Date despre firmă

Hotelul Cris este administrat de societatea CRIS HOLIDAY 2002 SRL, înființată în anul 2003, administrată în proporție de 100% de Daniela Șerban. Societatea are o cifră de afaceri de 70 010 de lei , cu un profit 0, iar datorii - 692 338 de lei și un angajat.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si-a jucat bine Raiciu cartile, nu vinde banca hotelu ala in veci fara terenul de sub el si din fata, care-l cumpata o sa intre in el cu elicopterul ! :)
0
0
Iar imobiliare ? Lasati "afaceristii" sa se descurce.
0
1
Cine dorește să se îmbogățesc peste noapte nu va da greș cu achiziționarea acestui hotel problema doar la terenul pe care îl deține aferent construcției Special are cifră de afaceri 0,datorii și un angajat.Vara acest hotel este full la cazare, fiind amplasat in zona 0 a stațiunii Costinești,aproape de tot ce înseamnă distracție, plaja Obelisc,restaurante de calitate,când spui inima stațiunii aici îl găsești această locație este împrejmuită de alte vile, hoteluri care și ele pot da răspunsul pe care îl căuti ca și investitor de durată în această stațiune cunoscute cu renume de top.Cu alte cuvinte dacă te hotărăști să faci aceasta achiziție nu vei da gres.Rauvoitorii nu doresc binele acestei doamne să scape de problemele cu banca ,ele fiind făcute de către fostul soț al dumneaei,lasand-o cu firma care are probleme financiare.Spor in achiziția pe care o doriți fără regrete!
1
1
cotetzul ala machidonesc care arata ca o policlinica este hotel?credeam ca e depozit de cereale.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614