REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un hotel din Mangalia a pus la bătaie o RECOMPENSĂ pentru prinderea unei hoaţe!

Un hotel din Mangalia a pus la bătaie o RECOMPENSĂ pentru prinderea unei hoaţe!

Replica API 4 aprilie 2018 | 13:05 1017

O recunoaşteţi?

O recunoaşteţi?

Un hotel din sudul litoralului oferă recompensă pentru identificarea unei tinere care ar fi furat din restaurantul Cazino Mangalia! Conform unui anunţ al reprezentanţilor Hotel Solymar Mangalia, anunţ care a devenit viral pe internet, tânăra ar fi furat inclusiv camera de supraveghere. Însă, se pare că respectiva nu ştia că imaginile erau transmise mai departe, şi stocate într-un calculator.

Iată cum sună anunţul celor de la Solymar Mangalia, însoţite de o imagine cu tânăra: „Oferim recompensă pentru cel ce recunoaște această fată din imagine care a furat din restaurantul Cazino Mangalia. Crezând că dacă a furat până și camera video nu o să fie prinsă. Păi tu hoață mică care ești , nu știai că înregistrările sunt transferate live în alt dispozitiv ????”.

De precizat că, urmare a postării, reprezentanţii unităţii hoteliere au revenit, precizând că deja au primit informaţii despre tânără şi că aceasta ar fi elevă la Colegiul Economic Mangalia.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tie iti intra in casa,fara sa fure nimic nu e vandalism? Camera nu a fost furata oricum? Luati apararea la toate proastele, viitorul tarii cica, cu gandirea voastra si a lor chiar nu i sa ajungem nicaieri .
1
0
Ce sa fure ma frate de acolo??..Scaune si gunoaie?..Daca fata chiar fura ceva ala depunea plangere si erau prin tribunare ..Fata doar a spart camera..si cazinoul ala e inchis de 5 ani ..Nu mai criticati atat saraca fata chiar nu avea ce sa fure
2
1
recompensa pentru prinderea unui copil amarat. Ati mai prins un cioroi cu camerele voastre. Publiciatte gratis . Acu sa va dati mari iara ca aveti camere, a ras orasu de voi detectivilor. ce sai faceti lu asta?? Recompensa.. vai ce bogati sunteti .
3
0
Izabella emr
4
0
Are un gand sa se apuce de video-chat pe cont propriu si nu avea camera. A gandit ca face treaba cu camera de supraveghere. O sa o restituie dupa ce face un ban.
2
0
Copila baga calu sub sutana sa te iert de pacate
2
1
Da ce ai facut ma nene maaaa!??
5
0
Hoate ? Hoate ?!?!
2
0
Am frecat-o si eu odata , nu cere mult doar cat sa ia jointuri , daca ii dai 2 tigari o suge pana dimineata.
14
0
E Velea cu peruca
5
1
100e si dau in primire
4
0
Este romanca sau romana??
5
0
Nu va zic,bv ei
0
5
E urina tanase
2
0
Pai asta-i gagica lui Dragnea...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218