REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un IMOBIL cu 9 etaje, de pe malul lacului SIUTGHIOL, a SCĂPAT de DEMOLARE

Un IMOBIL cu 9 etaje, de pe malul lacului SIUTGHIOL, a SCĂPAT de DEMOLARE

Replica API 28 octombrie 2020 | 00:00 2861

Un imobil construit pe malul lacului Siutghiol a creat mare vâlvă printre constănţeni, în ultimul an. Amplasat exact pe malul lacului, cu terase spațioase, proiectul se desfășoară pe 8 nivele, (urmează al 9-lea) cu un număr de 27 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, suprafețele pornind de la 45 mp pâna la 105 mp. Autorizația de construire a fost emisă pe numele Elena Kindakji. Dar pentru că imobilul s-ar fi construit pe spațiul verde, fiind schimbată destinația terenului, Asociația Constanța Altfel a solicitat, la Tribunalul Constanța, anularea autorizației de construire emisă în iunie 2018 şi demolarea clădirii.

Tribunalul Constanţa a respins acţiunea

Pe data de 26 octombrie, Tribunalul Constanţa s-a pronunţat cu privire la solicitarea Asociaţiei Constanţa Altfel, aceea de a fi anulată autorizaţia de construcţie emisă de Primăria Constanţa pentru imobilul cu 8 etaje din Mamaia. Tribunalul a hotărât respingerea acţiunii, ca fiind nefondată. Decizia nu este definitivă. Drept urmare, imobilul a scăpat de demolare... pentru moment.

Complex poartă numele de Good Mood Residence, iar apartamentele de vacanță au început să fie scoase la vânzare pe internet. Procesul de judecată a tot fost amânat, spre beneficiul constructorului care şi-a putut continua lucrările în voie, investitorul cerând supraetajarea imobilului de la 8, la 9 etaje. Societatea Good Mood Residence SRL are sediul în București și a fost înființată anul trecut. Aparține Marianei Marica și Elena Kindakji, care este administratorul societății, deținând 75% din capitalul social.

Terenul a fost achiziţionat în anul 2008 de la terţe persoane și, potrivit planurilor de urbanism, spune investitorul, terenul nu figura ca fiind încadrat la spațiu verde. Potrivit acestuia, terenul figurează cu construcții de P+4+7.

Citeste şi:

Se cere ANULAREA autorizației de CONSTRUIRE a unui imobil de pe malul lacului Siutghiol!

Diana Maximiuc

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie muiti cu cacat, trimisi la parnaie si confiscate averile furate !!!
1
0
un singur bloc in Bucuresti a fost demolat in urma unei hotarari a instantei.
3
0
O mai iau si eu peste bot, ca doar nu pe toti ii dau in judecata, doar aia care nu platesc taxe.
3
1
90% din aceste apartamente sunt cumparate de clienti cu bani spaga,,,daca da dnaul in ei toti raman deskulti!
5
1
Nu o sa se scufunde Mamaia dar daca vine un cutremur cum a fost ala din 4 martie 1977 nu ii vad bine pe astia cu blocurile lor,nu ma refer la investitori care pierd bani ci la cei care locuiesc in blocuri si vor avea mai sanse sa isi piarda vietile.
6
1
O sa se scufunde Mamaia cat de curand de la atatea blocuri.
7
1
Nu s-a demolat vreodata in Romania.
6
1
Precedentul este creat de mult. Blocul lui Galani a fost demolat? In tara asta, daca vrei sa faci o infractiune, fa-o la nivel mare, gen, evaziune de peste 100 de mil de euroi, bloc de 10 etaje, si alte manevre, si esti privit ca si erou. Asa, daca furi un ou, plua, te duci pe cursa. Retineti, cat mai mare!
11
2
tara care merita sa dispara
14
1
A fost demolat vreun bloc pana acum?
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614