REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.1° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Un IMOBIL de pe strada RĂSCOALEI va fi SUPRAIMPOZITAT din cauza fațadei

Un IMOBIL de pe strada RĂSCOALEI va fi SUPRAIMPOZITAT din cauza fațadei

Replica API 26 aprilie 2021 | 15:27 2773

Un imobil de pe strada Răscoala 1907 va fi supraimpozitat de către autorităţile locale pentru că proprietarul nu a avut bunăvoinţa ca până în anul 2021 să îi renoveze faţada. În prezent, imobilul reprezintă un pericol pentru trecători întrucât bucăţi din balcon riscă să le cadă în cap.

Pericol la adresa cetăţenilor

Un imobil situat pe strada Răscoala 1907, la nr.18, reprezintă un pericol pentru cetăţeni întrucât bucăţi din balcon riscă să le cadă în cap, iar geamurile deschise “cât sunt ele de mari” sunt sparte, în ramele acestora existând cioburi care ar putea să ajungă pe trotuar în orice clipă. “Câtă nepăsare din partea proprietarului. Măcar să o fi acoperit sau să fi semnalat cumva pericolul. Ar putea să ne cadă bucăţi de geam în cap”, transmite un cetăţean. Se pare că proprietarul a lăsat clădirea de izbelişte, însă situaţia nu trece neobservată de către autorităţile locale.

Conform Primăriei Constanţa, imobilul va fi supraimpozitat.

Imobilul va fi supraimpozitat

Cu referire la imobilul situat pe strada Răscoalei, nr 18, Primăria municipiului Constanţa transmite următoarele: “Polițiștii locali au întocmit fișa de evaluare a imobilului și, conform procedurii și criteriilor de încadrare stabilite prin H.C.L. nr. 27/2016, urmează să someze proprietarul prin supraimpozitare”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. Amintim că nu este singura situaţie de acest fel.

Aceeaşi situaţie există la doar o stradă distanţă

La doar o stradă distanţă, există un alt imobil care a intrat în vizorul autorităţilor locale din pricina aceleiași stări jalnice în care se află. Pe strada General Manu, nr. 46, există o clădire veche, a cărui aspect lasă de dorit. Tencuiala este căzută, pereţii sunt scorojiţi şi plini de tot felul de desene. Un lucru bun, însă, iese în evidenţă: uşa de termopan. Potrivit Primăriei Constanţa, proprietarii ar trebui să asigure lucrările de reparații și întreținere a părților exterioare ale clădirii. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat pentru Replica faptul că proprietarii vor fi somați în vederea respectării prevederilor HCLM 184/2013, respectiv asigurarea lucrărilor de reparații și întreținere a părților exterioare ale clădirii.

Citeşte şi:

Un IMOBIL de pe strada General Manu, în VIZORUL PRIMĂRIEI!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nutzii, la cine te referi?, la analfabetul de Hira ?, ai vazut fata ce costume are?
0
0
dar casele din Cristea Georgescu nr2,Ctin. Brancoveanu 4.6.8 si 3 nu le vede nimeni
4
1
Boule director cand iti dai demisia, sau astepti sa pleci direct la p alba? Esti cel mai incompetent director de la infiintarea regiei ! Te pupa Nuti !
7
1
Casa de pe Dobrogei 42-44 nu o vede nimeni?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212