REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un începător s-a apucat să facă „raliuri” în mijlocul oraşului! Video

Un începător s-a apucat să facă „raliuri” în mijlocul oraşului! Video

Replica API 23 mai 2022 | 00:52 3092

Un șofer începător din Constanța s-a aventurat pe străzile orașului fără a ține cont de siguranţa lui, dar şi a celor din jur. Viteza pe care o atinsese pentru zona în care conducea fără oprire și fără ezitare, te ducea cu gândul că s-ar crede pe autostradă… dar de fapt era în Mamaia. Totuși, episodul acesta nu este singurul, fiind cunoscut pentru aventurile ”vitezomane” întrucât se şi laudă cu actele sale de teribilism.

Depășirea vitezei maxime legale admise pe străzile orașului Constanța a devenit o modă printre cei tineri și inconștienți care se află la volanul mașinilor pe care abia le stăpânesc… Îndârjirea de a demonstra că sunt ”șmecheri”, din păcate, îi poate costa viața.

Plăcerea pentru astfel de acțiuni este tot mai mare în ultima vreme, adrenalina instalându-se ușor în sângele tinerilor, curajul depășind cote uluitoare.

Gonea prin Mamaia cu peste 140 km/h

Șoferul, se afla pe străzile din Mamaia și gonea cu peste 140 km/h, fără a ține cont de zonă sau de riscurile la care s-a expus.

Teribilistul a ținut totuși să ironizeze organele de poliție, prin prisma melodiei pe care o asculta, care, potrivit acestuia, nu l-ar fi putut sancționa: ”Și poliția să vină, n-are ce ne face” , a fost momentul lui de bucurie, care s-a încheiat după un moment scurt de apăsare a accelerației la maximum, aşa cum se poate observa în clipul video de mai jos.

Jaloane printre mașini

Totuși, tânărul în cauză nu este la primul episod de încălcare a normelor de circulație rutieră, mândru fiind de jaloanele pe care le făcea printre mașinile angajate lîn traficul rutier, pe bulevardul Mamaia.

Lesne de înțeles este faptul că a încălcat multe reguli de circulație, fără a fi nici măcar o secundă responsabil atât pentru viața lui, cât și pentru viața pasagerilor care se aflau cu el în autoturism la momentul respectiv.

Volvo, mândria lui

Tânărul începător se mândrește într-un mod obsesiv cu autovehiculul marca Volvo pe care îl deține, acesta fiind, cel mai probabil, motivul pentru care zboară pe șoselele Constanței, fără nici un gram de teamă.

246 km/h, recordul tânărului începător

În situația de mai sus, viteza depășea cu puțin 140km/h, fapt ce este șocant pentru orice conducător auto, mai ales pentru un începător.

Video

Totuși, pentru el a părut a fi o viteză prea mică, astfel că, a zburat la ”propriu” cu 246 km/h în Constanța , fără a avea pic de teamă că ar putea exista o situație devastatoare pentru el și pentru pasager, dar și pentru familiile acestora.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are recordul 300 da l-ati prins voi si nu mai comentati p***t ca va gasesc
0
0
Un copil teribilist, mai bine folosea ma-sa un "cauciuc" sa nu-l mai nasca
1
0
Dupa ce crapa o sa-i plimbati poza lipita pe parbriz, ca era baiat bun, macar sa nu omoare si pe altii..
0
0
Atunci cand se va intampla v-a fi prea tarziu , derbedeul a**a o sa bage oameni nevinovati in mormant ! Sper sa plece singur , spre eternitate....pentru ca in ritmul a**a nu mai are zile multe !
0
0
mar vitezoman cu chinezaria aia de volvo,de fapt geely.sau jaguarele t**a motors,tari ca meduza.sa.l vedem in pomi mai repede!
1
0
Drogaleti la plimbare
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614