REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un INCONȘTIENT dus cu PLUTA, la PESCUIT, în Marea Neagră! VIDEO

Un INCONȘTIENT dus cu PLUTA, la PESCUIT, în Marea Neagră! VIDEO

Replica API 17 noiembrie 2020 | 00:29 20485

Pasiune, pasiune dar, când te pregătești să mergi la pescuit, înfofolit și cu căciulă pe cap, cu canoe pe post de plută, înarmat cu o vâslă, în largul Mării Negre, la mijlocul lunii noiembrie… e nebunie curată! După atâta Covid şi restricţii, cum prinde o zi cu soare, orice “pescar care se respectă” vrea să-și exploateze la maximum pasiunile.

Dacă nu sunt valuri pe mare, o canoe şi o vâslă sunt suficiente să o iei razna în căutarea zilei de ieri sau… a comorii de azi, pierdute. Nu o să vă vină să credeți, dar bărbatul din imagini asta făcea: pescuia în largul Mării Negre, nu dintr-o ambarcațiune, ci, într-un ”echilibru stabil”, pe o canoe, sau placă, pe post de plută, fără nicio măsură de siguranță

Curajosul (?!) din imagine, într-o inconştienţă vecină cu nebunia, se avântă în largul mării, împins de spiritul aventurii, în timp ce oamenii de la mal încercau să-şi dea seama ce vrea să facă. Voia să se sinucidă, pierduse peştişorul de aur în Marea Neagră, era agent sub acoperire, încercând să scape de spioni?

Sau are chef de un live în care să răcnească din mijlocul Mării Negre un „O, sole mio” de să dispară toţi pescăruşii?

Omul avea chef de pescuit. Şi-a scos tacticos undiţa în larg, a pus momeala şi, cu un echilibru fantastic, a dat la peşte, spre uimirea tuturor.

Nu încercaţi să-l imitaţi. Nu știm dacă a prins vreun guvide sau zargan, sau dacă a ajuns ud leoarcă la mal, dar suntem siguri că, între timp, a ajuns vedetă printre pescarii amatori și poveștile lor pescărești.

Video:

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am tras un vant se pune ca stire...
0
0
Ce umor scremut in randurile de mai sus! Z.M., apuca-te de altceva, esti praf!
9
0
La mai multi.Ca si bouarii care vin in dec sa se dea cu "surful",poate ii ia valul si-i duce la turci.Nimeni Nu o sa-i plinga sau o sa le duca dorul.la mai multi! mai scapam de prostani.
0
7
Domnilor folositi des caractere nepermise in acest articol de cacat si in plus sunteti si batuti in cap..Ati auzit de pezcuitul la copca ?Pai acest om a iesit pt. acttivitati sportive individuale.Si pescuitul poate fi pescuit sportiv. In plus mai izolat de atata nu se poate.Nici macar amenda nu putea sa ii dea politia,ca doar nu intrau in apa dupa el.Sau mai stii???
6
0
ce taran a scris articolul ? o femeie sperioasa ? ACUM in grecia sint multi care practica asta chiar si copiii Doar un timp nefavorabil ii opreste Daca are si vesta atunci chiar nu-i o problema
7
0
o mizerie numita "jurnalism"
8
2
Cum sa stai frate asa pe pluta
5
9
Pentru reporterasul nostru? Viata este cruda rau...
12
1
Doar un zargan cred ca a prins hahahaha
6
2
Ca de obicei, replica suge tot ce prinde
14
3
Dupa 6 ani de practicat acest frumos sport.. concursuri castigate.. Un "jurnalist" care se plictiseste pe un scaun a primit o stire.. NU VREAU SA MA SINUCID.. NU SUNT AGENT 007.. Doar imi place sa traiesc si sa simt ce altii doar in poze vad.. Am un costum de neopren iar "pluta" este legata in permanenta de mine.. Recunosc nu am avut masca..
21
0
mai bine va suiti voi astia de la replica pe un vapor facut din ziarul vostru si iesiti la o plimbare pe mare
20
1
Articol de prostit prostii scris de un prost irecuperabil
15
1
Ba latrailor de la replica voi ati auzit de sport nautic?? In uk lumea iese cu pluta, canoe , kaiak , barca etc tot timpul anului fie iarna fie vara ...voi ce probleme psihice aveti??
32
0
mweeeereplicaaa!!!!sclaveti imputiti!!!
28
7
Vedeti ca de cate ori fac un articol de kko nu se semneaza,pun initiale,sau scriu redactia,ce JENIBIL.
27
3
Ziarist care repetent cu liceul pe la agricol cu experienta extensiva la Spiru luand examenele cu cadouri la profesori. Cartofi, ceapa , spalat masina sau platit facturi de electricitate.
29
4
Asa si care-i problema bai jurnalisti ratati?
34
2
chestia aia nu este canoe si nici numa fost vreodata ,se numeste "stand up paddle ' dar voi cu jurnalism facut la spiru nu aveti de unde sa stiti .
46
1
Nimic nu se face la voia intamplarii,poate testam apa sa-mi scot soacra la "plimbare"!
13
2
Ce aveti bre cu omu? E sportiv se tine pe placa. Voi niste putori umflate care abia va tineti pe picioare.
40
2
te fute me tine grija bai ziarist de 2 lei ce face omu' cu timpul lui liber? mars da'te dreacu si scrie despre ceva calumea sau lasa'te de meserie ..ne iriti doar prin simplu fapt ca dam de articolele tale idioate
29
3
Zeama pulii ! Sunt cel mai tare ziarist !inca 2 articole ca cel de mai sus si New York Times scrie pe mine! Cat de prost sa fii si sa pui pe prima pagina asa ceva?
20
3
Asa cazatura de jurnalisti mai rar. Imi vine sa vomit!!! Auzi la el: pestiori de aur, agenti sub acoperire etc etc O Sole mio! Ce prost esti.
32
1
Am facut un reportaj ieri cum se pisa unu dupa un pom...o sa fie bomba
33
1
De ce nu veniti la Cernavoda daca sunteti mari amatori de noutati si filmati vilele PROXENETILOR Lefterica Daniel si Piron Madalin ???. Sunt in buricul orasului una pe str.Ovidiu si cealalta pe V.Alecsandri sunt elegante se incadreaza frumos in peisagistica orasului.Cei doi " recihini"nu au o secunda de munca si totusi au vile de milioane de euro.Poate ii intreaba Replica de unde au avut milioane de euro pentru ca Politia,Anaf,Diicot,Trupe Speciale,Transporturi,s.a nu au curajul sa ii deranjeze cu intrebarile.
26
2
Grija mare cand mergeti pe strada si va suflati mucii ca jap vine Replica, ii studiaza bine si fac un articol despre asta.
28
2
Ahahaha ce articol. Oamenii de la replica pur si simplu sunt repetentii de la SNC si CFR ...
36
1
SI CE TE FUTE PE TINE GRIJA ? Omul pescuieste si este cool , nu se drogheaza ca alde Tapangea ! Alta stire nu ati gasit ? Pe pitzipoancele botoxate si pe cocalarii pensati din mall-uri nu-i mai vedeti ???
67
5
nu mai poate nimeni sa mai traga o basina ca hop apare replica si o prinde. stire de 2 bani
69
7
Noul far cry 6 looks amazing...
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468