REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Un inconștient și-a dat pantalonii jos, în fața altor persoane... de sănătos ce e!

Un inconștient și-a dat pantalonii jos, în fața altor persoane... de sănătos ce e!

Replica API 13 aprilie 2022 | 11:10 1351

Neagu Banu Bogdan Georgian a devenit celebru în Hârșova după ce a făcut circ la spital, dându-și pantalonii jos în fața Poliției. Bărbatul a repetat isprava, de data aceasta în fața unor muncitori. Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis condamnarea inculpatului la 2 ani și 2 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, și ultraj contra bunelor moravuri. Sentința a fost dată pe 4 aprilie 2022 și nu este definitivă.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit anchetei, inculpatul s-a deplasat la un bloc, unde cele două victime efectuau lucrări de termoizolare, lovindu-le pe amândouă cu palma peste față. Inculpatul a mers la unul dintre bărbați și i-a reproșat pe un ton agresiv că în urma cu două zile l-a bătut la discoteca din Gârliciu și i-a spart ochelarii, fapt pentru care i-a solicitat suma de 1.500 lei, contravaloarea acestora. Inculpatul l-a prins cu o mână de umăr pe bărbat și l-a lovit, de câteva ori, cu cealaltă palmă, în zona feței. Persoana vătămată s-a smucit din mâna agresorului și a fugit la o distanță de circa 100 m. În apropierea locului se afla și șeful de echipă, care s-a deplasat către inculpate, să discute cu acesta și să-i explice că nu colegii săi l-ar fi agresat la discoteca din Gârliciu, nici măcar nu îl cunosc pe acesta și să-i lase în pace, însă inculpatul l-a prins cu mâna de bluză, în zona pieptului, și l-a lovit cu palma peste față. Ulterior, din cauza scandalului produs, a injuriilor și cuvintelor obscene adresate de către inculpat, la ferestrele mai multor apartamente ale blocurilor din zonă au ieșit mai multe persoane, care i-au strigat să-i lase în pace pe muncitori, să muncească, motiv pentru care acesta și-a dat pantalonii jos, expunându-şi organele genitale, adresându-le, în același timp, și cuvinte obscene.

Instanța a reținut că fapta a fost comisă cu intenție indirectă, întrucât inculpatul a prevăzut rezultatul faptei sale şi, deşi nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii unei astfel de urmări, lăsând-o pe seama hazardului. Elementul material al infracțiunii s-a realizat prin săvârşirea, de către inculpat, a unor acte de exhibiționism, acesta expunându-și, în public, organele genitale persoanelor prezente. Urmarea imediată constă în starea de pericol pentru valorile ocrotite social.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212