REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un indicator rutier a fost pus la pământ în Tomis Plus și… înlocuit după aproape 2 săptămâni!

Un indicator rutier a fost pus la pământ în Tomis Plus și… înlocuit după aproape 2 săptămâni!

Replica API 15 iunie 2022 | 15:44 1376

Locuitorii din cartierul constănțean Tomis Plus susțin că se confruntă cu o situație lovită de nepăsarea autorităților. Oamenii susțin că un indicator rutier, un Stop, amplasat la intersecția străzilor Cracovia su Napoli, a fost pus la pământ, posibil chiar de vijelia din noaptea de 5 spre 6 iunie, și acolo a rămas. Însă, iată că situația s-a rezolvat în cursul zilei de 14 iunie.

Acum părerile sunt împărțite. Unii susțin că indicatorul rutier a fost pus la pământ de vijelia înregistrată în noaptea de 5 spre 6 iunie, pe când alții au precizat că a fost agățat de un camion. Cert este că acolo a rămas. Oamenii au relatat că au sunat peste tot la autorități, dar că au fost pasați de colo – colo.

”A căzut sâmbătă cred... Am sunat la poliția rutieră și au zis că transmit ei mai departe... Am aflat că la confort Urban trebuie sunat. Sunați și voi, să ii batem la cap înainte să aibă loc un accident”, a spus un bărbat.

”Am sunat și eu la toate secțiile posibile, m-au transfert de la unul la altul, de acum păream "aia nebună", ca într-un final sa îmi spună ca nu au nici un echipaj să trimită și nu știu unde să mă redirecționeze! Le-am pus în vedere faptul că e periculos dacă nu se pune în poziția inițială, ținând cont ca e zona circulată des și de copii”, a spus o femeie din zonă.

”Stâlpul a fost agățat de un camion cu platformă, șoferul a văzut dar nu i-a păsat, am văzut și numărul de înmatriculare, dar nu am avut ce face cu el...”, a adăugat o femeie.

Însă, așa cum susțin oamenii zonei, faptul că acel indicator rutier nu mai este vizibil reprezintă un pericol, mai ales că acolo este și o trecere pentru pietoni.

” La cât de ruginit era piciorul semnului, cred că pica și dacă intra un copil în el cu trotineta... ideea este că intersecția e periculoasă fără acel semn vizibil...”, a spus o altă persoană”.

Confort Urban a rezolvat situația

Contactați de către Replica, reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că au luat la cunoștință despre situație și că problema a fost rezolvată de către Confort Urban în cursul zilei de 14 iunie. Indicatorul rutier a fost repus pe poziție.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mjnciuni. Indicatorul a fost daramat 2 zile.
0
0
la replica,8 zile inseamna aproape 2 saptamani.
1
0
in doua zile vine alt mirlete si.l pune la pamint
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272