REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un individ a ameninţat cu moartea taximetristul care l-a dus acasă, ba i-a spart şi geamul maşinii

Un individ a ameninţat cu moartea taximetristul care l-a dus acasă, ba i-a spart şi geamul maşinii

Replica API 7 februarie 2018 | 00:37 614

Un individ din Constanţa este căutat de poliţişti după ce, într-una din serile trecute, a ameninţat un taximetrist cu un cuţit, după care i-a spart geamul maşinii, fără a-i plăti cursa. Şoferul spune că individul, rămas neidentificat până în acest moment, i-a cerut să-l transporte până la Palazu Mare, după care a trecut la ameninţări. Taximetristul a reuşit, totuşi, să-i facă o poză cu telefonul mobil, pe care a postat-o pe Facebook, în speranţa că cineva îl va recunoaşte.

„Dacă cineva îl cunoaşte, vă rog să mă contactaţi! În decursul serii de 4 februarie, fiind de serviciu cu taxiul, l-am luat pe acest individ din zona Intim şi l-am dus pe strada Pionierului, în dreptul imobilului nr 34, zona Palazu, acolo unde spunea că locuieşte. Neavând bani să achite cursa, m-a ameninţat că mă omoară şi mi-a spart geamul maşinii. Nu am putut să intervin deoarece în mână avea ceva ce părea a fi un cuţit. Poliţia a venit la faţa locului şi nu a reuşit să-i afle identitatea. Oamenii ca el nu trebuie lasaţi liberi!”, a declarat Laurenţiu Romanov, taximetristul, pe pagina sa de Facebook.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii IPJ Constanţa ne-au confirmat incidentul care a avut loc pe raza Secţiei 2 Poliţie, însă ne-au precizat că victima nu a dorit să depună plângere împotriva individului respectiv. Cazul va rămâne, totuşi, în atenţia poliţiştilor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti prost? la Poarta Alba? Nu sti ca pentu un cacat ca asta noi toti platim bani grei sa-l tinem acolo? cam 2000 de lei pe luna, iar copiii nostri primesc cativa zeci de lei alocatie!Altceva decat Poarta Alba!!!
3
0
Cel mai bun tigan e tiganu' RECE!
9
0
romanov dat jos si luat la rangaa , futul in gatlej de cioroi indian
13
0
De ce dati numele real al soferului? Nu realizati ca ii periclitati viata.
17
2
Faaa!Treci pe la mine sa ti dau o piatra sa ti o legi de gat si te imping eu in mare!Dispari!
12
5
Laure, sa-mi sugi pizda, limbistule!Te bate lumea pe strada!
10
14
De fapt si in Mangalia avem cate unul din asta la saptamana. Dar nu face nimeni reclamatie de lene. Felicitari taximetristului , asa se vede ca snt multi infractori.
16
1
...garoi cu miros de mucegai,la sapun...
29
2
Un alt colorat care nu are ce cauta liber in mijlocul nostru. La Poarta Alba cu el.
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272