REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un individ care AGRESA SEXUAL minore, la Năvodari, PRINS de polițiști!

Un individ care AGRESA SEXUAL minore, la Năvodari, PRINS de polițiști!

Replica API 26 septembrie 2017 | 13:48 459

Acționa în zona parcurilor

Acționa în zona parcurilor

Un individ din Năvodari a fost reținut de oamenii legii, urmând a se lua măsurile legale ce se impun, el fiind acuzat că urmărea minore în parcuri pentru a le agresa sexual. Este vorba despre Nicușor Șerban Petcu, în vârstă de 47 de ani. Cercetările continuă. Precizăm că totul a început după ce o femeie a postat pe Facebook un episod în care fiica ei, în vârstă de 13 ani, a fost victima acestui bărbat.

”Prin intermediul acestui grup din oraşul nostru (Orașul Năvodari), doresc să precizez că astăzi (luni – n.r.) a fost o zi devastatoare pentru mine, când am aflat de la copilul meu, care ieşise la o mică plimbare cu căţelul, lângă parcul de lângă Școala 3 (zona cu iarbă din apropierea terenului), pe la ora 16.00. Un domn, care are şi el un câine de rasă, cocker, se pare că ar locui prin împrejurimi, în zona Alfa Beta, a fost atât de nemernic încât mi-a acostat fata, ademenind-o cu întrebări şi alintături despre căţelul nostru, un junior de cinci luni, rasa bichon havanez. Fata a realizat imediat că ceva este în neregulă cu comportamentul individului, în momentul când îi explica câinelui că o să-l lase fără mama şi în secundă doi a prins-o de antebraţ, a strâns-o şi, pentru câteva momente, i-a pus şi mâna la gât, apoi, fără neruşinare, pe coapse, efectiv lipind-o de el, urmând şi gestul de palpare sau cum s-o numi al sânilor. Este groaznic să i se întâmple aşa ceva unei fete, la o ieşire în parc, la doi paşi de casă. Copilul s-a zbătut efectiv să se elibereze din braţele vânjoase ale lui, spunându-i că spune părinţilor şi la poliţie”, a scris Iulia pe Facebook. Tot ea a relatat că o în urmă cu ceva timp o fetiță de 3 ani a pățit același lucru. Și oamenii s-au mobilizat și au început să furnizeze informații. Și polițiștii au intervenit și l-au prins chiar în aceeași zi. Nicușor Șerban, în vârstă de 47 de ani, a fost condus la audieri, urmând a se lua măsurile legale ce se impun. ”La data de 25.09.2017, politiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au identificat pe P.Ș.N, în vârstă de 47 de ani, din Năvodari, bănuit de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 13 ani. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța iar la data de 26.09.2017 va fi prezentat Judecătoriei Constanța”, au precizat anchetatorii.

Update!

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parcul respectiv este dotat cu camere. ..din pacate abia acum au fost Vizio nate...este posibil ca din acuzat sa fie victima
0
0
Dati-mi va rog adresa lui. As vrea sa ma ocup putin de acest gunoi.
5
0
Si pe noi ne agreseaza patronul Ionel Maruntzoiu aproape zilnic si daca nu-i acceptam avansurile, ne ameninta ca ne mareste chiriile la spatiile com de la Piata ! E un libidinos.
1
0
Asta faceam si eu cu unele angajate de la primarie. apoi le maream lefurile, le dadeam prime grase si-mi bateam joc de vechii salariati care au lucrat cu fostii primari.M-a durut drept in palarie, am furat cat am vrut, toate amantele mele au primit teren gratis pentru casa, dupa care l-au vandut.
3
1
Impuscat. Si el si juma de Navodari!
9
0
Mi se pare ca mamicile de copii stau cu capul intrat in laptop degeaba.Navigheaza pe net dupa madular viguros si nu dau crezare stirilor despre agresiuni sexuale cu minori.Si stau ca proastele cu capul in laptop si isi trimit fetitele minore in parc nesupravegheate la joaca sau sa plimbe coiturile canine ale familiei.Apoi tipa disperate pe net ca cineva i-a invatat fata sa stie ce inseamna agresiune sexuala.Politia ar trebui sa ancheteze parintii care isi lasa nesupravegheati copiii in parc.Se pot intampla multe,inclusiv muscaturi de caini stiti ...stiti povestea de bucuresti...
2
4
iar sta mai cool fara dinti in gura
7
8
Unde-l pot gasi pe handicapatul acesta? As vrea sa-l feliez marunt ca pe salam!!!
8
2
Cum s-o numi?!!! Adica asta si-a creat copilul in eprubeta?!! Daca tot te apuca mancarimile scrierii pe feisbuc atunci scrie ca o femeie care stii despre ce vorbesti.Ca doar nu te-a ,,palpat sau cum s-o numi" barbatul cu care banuim ca ai conceput un copil
6
2
Am aflat mai mult despre caine decat despre agresor, lasati smiotcaiala pe facebook si mergeti la politie imediat.. pff
11
1
Pai el e in poza!
3
1
Aratati_l sa_l vada lumea ,sa stie de cine sa _si fereasca copiii !!!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367