REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un individ proaspăt eliberat din închisoare, URMĂRIT de polițiști pe străzile din Constanța. Făcea parte dintr-o grupare infracțională VIDEO

Un individ proaspăt eliberat din închisoare, URMĂRIT de polițiști pe străzile din Constanța. Făcea parte dintr-o grupare infracțională VIDEO

Replica API 16 martie 2019 | 13:44 2151

Focuri de armă, vehicule avariate

Focuri de armă, vehicule avariate

Mihai Panaioti, cunoscut cu antecedente penale (a făcut parte dintr-o grupare infracțională specializată în furturi și tâlhării), a fost urmărit de polițiști în trafic întrucât nu a oprit la semnalele acestora. A lovit 5 autoturisme, după care și-a abandonat mașina și a încercat să fugă, moment în care oamenii legii au apelat la armele din dotare, fără ca vreo persoană să fie rănită. Menționăm că acestaa fost liberat pe 28 ianuarie 2019 din închisoare.

O patrulă din cadrul Secției 2 Poliție, în data de 15 martie, în jurul orei 9.30, a observat, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portiței un autoturism, al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire și a încercat să fugă. În timp ce conducea cu viteză, pe strada Răsuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate. Ajungând pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit și a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând în dreptul unui imobil, a încercat să între în curtea casei, moment în care, pentru că nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime. Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule si, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018. Pe numele bărbatului în vârstă de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală. El a fost reținut și prezentat instanței, magistrații luând decizia măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

Update: Acesta a fost arestat!

La ieşirea din sediul Poliţiei, întrebat fiind de ce a condus fără permis, individul s-a apucat să scuipe şi să înjure. VIDEO:

Parte dintr-o grupare infracțională, obișnuită cu urmăririle cu focuri de armă!

Amintim că, în 2014, în urma unei anchete laborioase, oamenii legii descindeau, încă de la primele ore ale dimineţii de 16 octombrie, în mai multe locaţii, inclusiv în zona Eden, pe strada Dionisie cel Mic. Vizaţi erau membrii unei grupări infracţionale specializată în furturi şi tâlhării, între care se aflau şi niște indivizi urmăriţi cu focuri de armă în trafic, la începutul lunii septembrie a aceluiași an. Unul dintre aceştia, Ibram Chemal, era dat în urmărire naţională. Acesta a participat la scenele desprinse din filmele de acţiune, dar derulate pe străzile din Constanţa. Primele focuri de armă s-au auzit pe strada Baba Novac, în zona locuinţelor pentru tineri. Două autoturisme de teren goneau după un Audi cu numere de Bacău, BC 12 WOW, formând, la un moment dat, un baraj. Autoturismul urmărit a spart barajul, nu a dat importanţă somaţiilor, astfel trecându-se la urmărirea lui. Mai exact, poliţiştii din Constanţa, în baza unor informaţii, au dat de urma unor hoţi din locuinţe, desfăşurând acţiuni pentru prinderea lor în flagrant. Cum pe strada Baba Novac, fugarii au ignorat avertismentele oamenilor legii, a început urmărirea. Cursa a continuat pe strada Soveja, dinspre Institutul de Marină către Tomis III şi, ajungând la sensul giratoriu din zona Eden, din pricina traficului aglomerat, fugarii au încetinit. Aici, oamenii legii au efectuat câteva focuri de armă în plan vertical, după care, total legal, au tras şase focuri de armă către autoturism. Şoferul din Audi a tras de volan şi a lovit alte două autoturisme, între care un taximetru. Mascaţii au reuşit s-o reţină pe femeia din maşina urmărită, cei trei bărbaţi luându-şi tălpăşiţa. Mai exact, cei patru indivizi, trei bărbaţi şi o femeie, sunt autorii mai multor furturi din locuinţe, ei intrând în posesia unor cantităţi mari de aur, fiind vorba de bijuterii şi monede. Furau atât din municipiul Constanţa, cât şi din judeţ, comercializând prada în municipiu, în general la casele de amanet. În autoturismul „ciuruit” au fost găsite mai multe obiecte din aur, ascunse în scutece pentru bebeluşi. Femeia de 27 de ani, Elena D., a fost atunci reţinută şi apoi arestată. Oamenii legii au continuat cercetările, astfel ajungându-se la percheziţiile de amploare, acţionându-se inclusiv pe strada Dionisie cel Mic şi Cerbului. Din una dintre aceste locaţii a fost ridicat Bairam Sinan, zis Piticul, pe când Amet Ibram se află deja în arest tot pentru furt calificat. Modul de acţiune al acestora, întrucât fac parte dintr-o grupare infracţională specializată în furturi şi tâlhării, unii dintre membri fiind deja după gratii, era prin intermediul „săgeţilor”, adică minorii pe care îi trimiteau să fileze casele ce urmau a fi sparte. Astfel au ajuns în atenţia magistraţilor, şi arestaţi, inculpaţii: Ibram Chemal, care a fost arestat în lipsă, Ibram Amet, Panaioti Mihai zis Make, Amiş Erhan zid Dede, Ibram Galoi, Sinan Bairam zis Piticul, Adil Ibo, Mustafa Genghiz, Ibram Sinan, Amiş Sabrie şi Ibram Sinan zis Ibo.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai gasit tu problema, faptul ca un politist nu avea cozorocul pus. Nu ca puscariasii astia conduc masini in trafic pe langa noi, nu ca sunt eliberati toti infractorii din puscarii ca sa scape unul singur, nu ca in aceeasi situatie mai sunt probabil inca 100.000 de scursuri din astea ale societatii care umbla liberi datorita unui sistem judiciar precar. Nu, problema e lipsa caschetei..
7
1
ala de la militie zici ca e de la REBU cu salopeta lui si fara nimic pe cap. Alo, bre, esti sub cerul liber, esti obligat sa porti ceva pe capusorul tau si nu sa stai cu mainile in buzunar. CUm sa mai deosebim lumea interlopa de lumea REBU?
5
11
poate ca daca-l raneau din "greseala", se mai schimba omu'!
14
1
S-a inhaitat cu mafia tiganeasca, ce mizerabil
8
3
Politistii nu au nici macar o camera de filmat montata filmeaza colegul cu telefonul. Nu se poate in anul asta de jegurile astea de la PSD au eliberat atatia puscariasi sa nu doteze politia macar cu o camera de filmat de una suta ron nu mai zic de armament. Parnaiasii au kalasnikov si ei pistoale Carpati. De tot rasul. Infractionalitatea e in continua crestere hartuitori carora nu li se face nimic criminali lberi de cacat. Noi trebuie sa ne inarmam si sa le zburam creierii cand ne simtim amenintati de jegurile astea umane. De cat sa planga mama mai bine sa planga ma-sa care ia cacat
19
2
Asta a vazut in filme,asta a facut.Legislatie facuta pentru delicventi.Am zis !
12
3
Eu i-as reteza capul acestui rahat. Sa dispara permanent de pe fata Pamantului. Am vazut imaginile. A condus ca un denaturat, punand in pericol oameni nevinovati. In orice moment se putea produce o tragedie. Este, pe undeva, cam de teapa dementului din Noua Zeelanda. Bine, pe ala l-as chinui o zi inainte de a-si da duhul. Dar si cretinul nostru merita executat, corect? Daca ar fi dat ca exemplu, nu s-ar mai gasi prea multi smecheri de acest gen in viitor. Am zis! Cu T.A.F.!
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614