REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un inspector ANAF vrea să intre în cursa pentru Primăria Mangalia!

Un inspector ANAF vrea să intre în cursa pentru Primăria Mangalia!

Mirela PASCAL 20 aprilie 2024 | 00:00 3014

Un inspector ANAF este candidatul AUR la Primăria Mangalia. Daniel Coleașă, căci despre el este vorba, e „mic copil“ în lumea politicii locale, iar lipsa experienței în administrația publică locală, cât și în politică, pare că nu-l deranjează deloc. Soția lui, Diana, lucrează, culmea, în Primăria Mangalia, dar îi este și colegă la ANAF. Interesant este faptul că, inițial, fusese anunțat candidat Leonard Tănase însă a fost retras pe ultima sută de metri, în favoarea lui Coleașă.

Un inspector ANAF vrea sa intre in cursa pentru Primaria Mangalia! Daniel Coleașă

Mai sunt câteva săptămâni până la alegerile locale, așa că partidele au început să scoată de la naftalină tot felul de candidați no-name, de care nimeni nu a auzit până acum. AUR, de exemplu, mizează pe un inspector ANAF la Primăria Mangalia. Este vorba despre Daniel Coleașă, inspector la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili. Nu se știu foarte multe despre el, este novice în politică, așa că nu știm ce-l recomandă pentru această funcție... dacă ar fi să câștige. Daniel Coleașă este căsătorit cu Diana Coleașă, un inspector din Primăria Mangalia.

Un inspector ANAF vrea sa intre in cursa pentru Primaria Mangalia!

Potrivit declarației de avere, Coleașă este proprietarul a două terenuri, unul în localitatea Izvoarele, celălalt în localitatea 2 Mai, dar are și două case, tot în 2 Mai și Izvoarele. În rest, candidatul AUR la Mangalia nu se laudă cu mare lucru, doar cu două mașini și un credit bancar.

Este imperios necesar să precizăm faptul că sâmbătă, 23 martie, la Casa de Cultură din Constanța, AUR își prezenta cu mare fast candidații pentru alegerile locale din 9 iunie. Pentru Primăria Mangalia era anunțat Leonard Tănase. Ce s-a întâmplat între timp, nu știm. Și mai interesant este faptul că Mohammad Murad a anunțat, joi, într-o conferință, că vrea să facă alianță cu PSD Mangalia pentru a-l susține pe candidatul acestora, Paul Foleanu, pentru primărie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu am fost pus la USR acum 4 ani sa nu castige USR primaria. Doar ca nu au calculat bine si a pierdust si consiliul local
1
0
Deci nu mai votam AUR. cine este idiotul care le-a aprobat la astia doi intrarea in partid :?
1
0
Ai dreptate ! Cine se aseamănă se adună și în campania asta asta văd ca LEXU E CU RADU ȘPAGĂ ! Dacă era așa bun prieten cu COLEASA, nu erau împreună în campania asta ?
5
0
Ma dl Coleasa,nu esti pe Tinder ,lasa d racu pozele de ,,agatat” si lozincile gen ,,varsta e un numar”… zii i diotulu i de Leo sa o lase mai usor cu bca ul,caramida si alte aluzii ..noi stim dar …nu e timpul tau..esti pusti”….capisci ?! …imi mulțumești mai tarziu…
4
1
MANGALIOT.../SEF...NOI TE VOTAM....DAR....SA TE BARBIERESTI...POATE GASESTI UN APARAT DE BARBIERIT,,,,CE DRACU V-A APUCAT CU...BARBILE???CHIAR ATI LUAT-O RAZNA...PESTE TOT...BARBOSI...SI LA SCOLI AU APARUT...BARBOSII...SA VA IA DRACU...CU BARBILE VOASTRE..
4
0
Ba da ce l mai pupati in c ur pe păcăliciul asta,e o beizadea prin definiție,tasu cu echipa de tailhari din politie ( postica,drumcea,razvan,ionut) a camatarit toata zona,a crescut copilul in puf,a beneficiat de bunuri pe munca altora si acum ai tupeul de vagabont sa iesi in fata sa ceri voturile alora de ia ti jefuit?!!!ba j egule ai platit ma vreodata undeva unde ai mancat?,ai platit ma vreodata chilotii de pe tine?…ba p******a ascundete ca isi aduce lumea aminte de voi …
9
0
Nu ne e frica de nimeni, doar ne oripileaza acest baietas cat de p*****l este si cum se lasa folosit. Ramane de vazut de cine. Eu zic ca de mai multi. Se pare ca si lui ii place si aici il suspectez de prostie, nici macar naivitate. Nu avea Aur Mangalia oameni care au muncit, il aduc pe asta din exterior, neasumat identitar, cunostinte politice zero, adminatrative zero, in viata lui nu mai zic, ca nu vreau sa amintesc de mama lui care nu mai este sau de familie. Spun doar atat: sunt tineri destepti, exemlari care au plecat din acest oras ca nu au avut pile si auatinere sa intre la o imstitutie de genil Anaf,mama lui din asistenta dupa ce s a filosit de pozitia sotului sau a altui personaj a ajuns sefa la Policlimica Doina,dand afara de acolo un medic extraordinar care face cariera si peeformanta acum la Techirghiol .Asa a urcat el si familia. Calcand pe altii.E adevarat ca poate nu are copilul vina, dar nu intra intr o lume care nu e a ta,ca e mai murdara decat ce ati facut voi altora
8
0
Baiat bun dar care e praf si pulbere in politica. Comicul Leo dupa ce l-a adus pe Radu de la Garda Financiara in oras acum scoate din joben un iepuras de la anaf. Da cica e baiat bun. Baaaa ati distrus un partid nationalist cu tot felul baieti ,,buni". Mars cu leo din Aur!!!
10
0
Mult zgomot pentru nimic. Cine conduce orasul cu adevarat,adica grupurile de interese,sunt imune la partide. Partidele sunt doar paravane . Este clar ca nu e loc nicaieri ,de la primarii in sus,pentru nici un fel de oameni care au ca prioritate binele public. La naiba,doar nu toti fumeaza ,,iarba'' sau se injecteaza cu substante care sa blureze capatanile. Mangalia inca merge in inertie,nu dupa un plan de dezvoltare adevarat. Haos si tristete,saracie si disparitia sperantei. Cei ce nu pot pleca sufera ,altii pleaca si nu se mai intorc. Nu neaparat in strainatate,ci in orase civilizate din Romania,cu ceva locuri de munca platite decent si un pic mai multa siguranta pe strazi si in case.
8
0
Foarte bine ca s-a implicat. E nevoie de sange tanar in politica
2
8
Nu ii e frica nimanui de Coleasa ,doar ca este un ,,iepuras”,si la propriu si la figurat…,,nu are nimeni ce sa zica de el” asa este…de ce ?..ptr ca e un pusti c or dit’ ptr ca e in grupa mica,ptr ca nu are experiență si daca prin absurd va castiga in 5 zile il va numi pe Murad ,,City Manager” ..nu e clar?!! ptr functia asta ai nevoie de un om cu experienta de conducere…imi spuneti ca ,,a muncit de mic” asa si ? il pune m sa sape santuri?!..ba sunte ti p rosti?!! ok..poate fi consilier minim un mandat,poate invata administratie si intelege sistemul…aici nu ceri hartii ca la Anaf..aici esti in slujba cetățenilor..”
9
0
Hai Dani ! Nu te uita in gura javrelor, nu vezi ca nu au nimic concret sa zică de tine ? Nimeni nu te arată cu degetul pe tine ca OM ! Tu ești vocea cetățenilor nemulțumiți de atâția ani ! In sfârșit un om capabil are curajul sa iasă in fata !
3
8
Va e frica de COLEAȘĂ, mai rau decat de PITIC, la cat de multi comentati negativ :)))))))))))
2
8
CITESC COMENTARIILE DE MAI JOS SI NU POT SĂ CRED CAT DE SALBATICA ȘI MANIPULATOARE POATE FI LUMEA. VOI NU AVETI CE S-A SPUNETI DE BAIATUL ASTA. IN LOC SA VA PREOCUPE MIZERIILE, MAI BINE ATI AFLA CA A TERMINAT LICEUL CU 10 PE LINIE LA PROPRIU DE EXEMPLU. AM FOST IN CLASA CU EL DIN ȘCOALA GENERALA PANA LA TERMINAREA LICEULUI SI STIU CE EDUCAT, AMBIȚIOS SI DEȘTEPT A FOST. FIE CA VA CONVINE SAU NU, ASTA E ADEVARUL. SĂ NUMAI SPUN CA VARA DE VARA MUNCEA DE MIC. ÎNTREBAȚI ASISTENTELE DE LA SPITALUL MANGALIA CUM AJUNGEA SEZON DUPĂ SEZON ÎN PERFUZII DE MUNCĂ FRAȚILOR ! CE A FĂCUT TASU, MURAD SAU ALȚII, NICI NU TRRBUIE SĂ CONTEZE.
5
13
Mai lake nu sunt fan Dani Coleasa, dar noi restul, dar suntem atat de p****i incat nu putem verifica daca s-a suspendat ? Nu putem verifica ce lucrari a avut ? Hai ma totusi, eu inteleg ca nu iti e simpatic, dar nu ne considera atat de incuiati pe noi restul
4
7
Cum face control Coleasa Dani ( inspector Anaf la Mari contibuabili) la firma lui Murad incadrata la Mari contribuabili..? 2 ,sa suspendat inainte de a si depune candidatura? 3, noi stim locul si motivul in care Leo a hotarat sa faca schimb cu Dani,stim si increderea pe care o au unul in celalalt datorita clubului comun…dar Leonard Tanase,efectiv l ai ,,jertfit “ pe baiatul asta…si tu hoasca batrana stii asta..!
13
0
Candidatul Coleașă Daniel, este un tânăr serios , drept, foarte muncitor ,și cred că , fiind alături de mangalioți , vă reuși să schimbe în bine totul în Mangalia ! Mult succes , domnule Coleașă!
3
13
Murad e pus sa faca praf organizatia Mangalia. Constanta este judetul cu o mare mafie psd pnl si aici Simion nu se poate baga nu are mușchi. Este nevoit sa accepte combinatiile sistemului.
6
2
Eu zic să vă resemnați, singurul care știe, vrea și poate, după cum am văzut, este Radu! În rest, foame mare, zero carte, zero echipă de consilieri, zero proiecte, și exemplele pot continua!
2
7
Ce să zic, Radu a mituit toate partidele din Mangalia și a impus tuturor, crema pe care o vedem, nu fraților, băiatul nu are contracandidați, nu există alții mai buni, nu că nu s-ar identifica..., dar cine mai vrea să plece actualul primar, atâta timp cât orașul nu se mai aseamănă cu cotețul sub administrația moldoveanului?
4
4
Din cate vad este functionar public si expune pozitiile partidului in public. In cateva zile ar trebui demis , asta daca nu cumva e jocul sistemului sa faca AUR Mangalia praf si pulbere.
9
2
Deci AUR nu va intra nici in consiliul local la Mangalia. Cel mai nepotrivit om este un fiu de militian spagar, inspector ANAF. Apropos, s-a suspendat din functie sau are dosarul penal deja ?
14
0
Pt.asta de sub mine,cum sa voteze romani altceva decat PSD si PNL daca A.U.R."in cazul asta"vine cu nishte podoabe pe langa care candidatzi PNL si PSD sunt nishte mici copiii.
6
1
Îl cunosc de mic pe Dani , ca om gospodar și tipicar, sunt sigur că ar face treabă bună în Mangalia. Nu sunt mangaliot, dar ce am văzut în ultimii ani in Mangalia m-a dezamăgit. Menționa cineva într-un comentariu că Mangalia nu se întoarce în trecut!!!! era mult mai curat și plin de "verde"și apropo de digitalizare ...ăstea vin de la sine împreună cu generația tânără! Menționez că am stat in Mangalia aproape 9 ani! Succes Dani!
4
11
OAMENI BUNI IMPORTANT E SA NUMAI CONDUCĂ PNL ȘI PSD ! SA IASA TINERII SA CANDIDEZE, ORICARE DINTRE EI. SUS TINERETU, CA DE FOSILE CARE SE VAND PE TORT SI BANI, SUNTEM SATUI.
4
7
Are lumea cu cine sa voteze in sfarsit! Decat cu prostanacul de Foleasanu si Radu SPAGA, mai bine cu orice tanar care candideaza DIN MANGALIA! Suntem satui de navetisti
2
11
Băiatul ăsta a intrat într-un joc al arabului care a vrut să scape de Tanase și Moroianu din filiala Mangalia. O clasă politică de toată jena și apoi să naște întrebarea, Eu cu cine votez? Votez cu raul cel mai puțin rău dintre ce mi se livrează.PSD-ul stă capră,așa îi place la Mangalia,Tase,președintele toată viața lui a fost un oportunist ieftin,așa a rămas și așa o să moară. Este drum lin pentru Radu Cristian,care o să câștige din nou primăria Mangalia,problema PNL este câți consilieri scoate și o să scoată mai puțini deoarece Radu nu promovează în consiliu oameni de calitate,lui îi plac slugile.In afara de Angelescu, madam Stan și Sorin Andrei este praf și pulbere pe lista PNL la consiliu. În concluzie peștele mare îl înghite pe cel mic si Mangalia cu Radu Cristian vom vedea peste 4ani unde se afla și ce progrese ca oraș european a mai făcut.
6
1
In sfarsit avem pe cine vota !!!!!
3
8
Văd câteva comentarii la adresa băiatului ăstuia care nu sunt de bine, dar culmea, la adresa altora : tasu, nevastă-sa, Murad, Aur, etc. Așa cred ca se întâmplă când nu ai nimic de zis de un om, zgârmi în c***t, poate poate găsești ceva și de el, să îl denigrezi !
7
5
Am văzut mai mulți tineri care au ieșit în față în campania asta și bravo lor ! Măcar toți sunt din Mangalia !
7
4
Păi nevastă-sa lucrează la primărie sau la anaf ? Și voi sunteți p****i.
6
0
Pe Dani Coleasa l a băgat la Anaf Popescu de la SRP când era cu Carmen, sa fim serioși. Apoi ta-su cu bube în cap, el a băgat o și pe nevasta sa apoi (aia nu mai zic ce perle scoate pe gura). Cum frate sa ieși cu asa ceva. Mai băiatule, dar oare nu te duce capul sa nu fii ridicol? Apoi sa fim serioși, cum sa votezi pe cineva de la Anaf? Nu îl avem exemplu pe Radu? Mai apare și cu textele alea de doi bani nostalgice din copilărie. Pai noi vrem sa evoluam, lumea vorbește de digitalizare, orașe smart etc. și tu vrei sa te întorci în timp. Și cel mai important. Nu mai vrem hoți. Lupi paznici la oi.
13
3
E greu sa te ridici peste Cristi Radu, omu e implicat in problemele Mangaliei. A facut si face ,se vad lucruri.Eu nu l-am votat Ultima data dar imi dau seama ca ar fi o greseala sa nu IL votam in continuare. Cristi Radu,primar pe viata
3
11
doi bugetari care traiesc pe banii contribuabililor asta are fata de peste si ea de tarfa numa candidati unu si unu la toate primariile bah baiatule daca tactu , tu , sotia ati furat o viata macar nu iesiti in fata
15
3
Dani este un tip ok,insa pentru Mangalia are un nume de trista amintire,tatal lui fiind cel care a jumilit pe toata lumea de pe pozitia de fost sef al politiei economice Mangalia,taica su un nesimtit grobian …Dani toată viața lui a beneficiat de tot ce a adus tasu acasa…a trait in puf din spaga si japca,deci sigur a prins gustul..pacat dar nu dai un caine satul afara sa bagi unul flamand…plus ca nu are nici un pic de experiență…il rod ,,bagabonti” Mangaliei la gustare…sau Leo va fi vreo ,,Eminenta Cenusie” cu paharul de wisichi in mana din fundal..?!
17
2
Taman pe tine sa te votam,hai ca ma faci sa rad.Esti caraghios,stai cuminte unde ești,lasă gargaunii ,Coleasa!
14
2
toți după ciolan, numai unul și unul, va votează dreacu,pe asta dacă îl între 5 strazi din Mangalia in afara de rozelor,portului,sos Constanței, habar nu are
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272