REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un interlop din clanul Spaniolul ar putea fi condamnat... mâine!

Un interlop din clanul Spaniolul ar putea fi condamnat... mâine!

Replica API 17 august 2022 | 00:00 5474

Vicenţiu Alexandru Dobruş, zis Țiți, o persoană violentă, cu legături în lumea interlopă – după cum o descriu anchetatorii, a fost trimis în judecată, în 2018, alături de alte persoane, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, fiind vorba de trafic de droguri. Iată că dosarul se apropie de final și, după mai multe amânări a pronunțării, judecătorii au stabilit un nou termen, și anume 18 august.

Amintim că polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în trafic cu droguri, în 2018. Au fost descoperite 2 culturi indoor de canabis, au fost ridicate sume de bani și droguri, iar 13 persoane au fost reținute. ”În perioada 21-22 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat 56 de percheziții, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc (cannabis)”, potrivit anchetatorilor.

Este vorba despre Valentin Ovidiu Cocan, Radu Alexandru Preda, Daniel Laso Teglas, Claudiu Toader, Virgil Alexanru Scurtu, Marian Pererva, Dragoș Hanu, Nicușor Bogdan Georgescu, Vicențiu Alexandru Dobruș, Nicoleta-Ionela Postelnicu și Marian Marius Culețu, Sevilem Damian și Filis Culețu.

Cine este Dobruș

De-a lungul vremii, la malul mării s-au dat lupte aprige pentru supremația clanurilor interlope. Aceste ”apucături” s-au cam stins, în momentul de față existând câte o răfuială pe ici, pe colo, la cote mult mai mici.

Ne întoarcem în vara anului 2015, în zona Fratelli, unde a avut loc un scandal. În același an, în zona Prefecturii din Constanța, un bărbat era bătut cu bestialitate și electrocutat cu un aparat cu electroșocuri, ajungând la spital în stare gravă. Ancheta a fost una dificilă întrucât cei implicați aveau ”experiență” și au știut să-și ascundă faptele.

Citește detalii aici: ANCHETĂ de proporții: bătaie în buricul Constanței ca-n filmele de acțiune!

Așa cum este specificat și în articolul pe care îl puteți accesa pentru detalii, apare și numele lui Dobruș, zis Țiți. Potrivit informațiilor noastre, el face parte din gruparea Spaniolii, iar conflictul din zona Prefecturii ar fi fost o răzbunare în urma scandalului din zona clubului Fratelli.

Dar asta nu e tot. Țiți, potrivit anchetatorilor, este un personaj destul de cunoscut. ”Din surse informative distincte, s-a mai stabilit faptul că în mediul infracțional interlop, numitul Dobruș V.A. a susținut că a deținut un Audi A6, alb, cu plafon negru, pe care 1-a vândut la finele lunii decembrie 2015, după săvârșirea unei infracțiuni. Despre susnumitul se cunoaște faptul că este poreclit „Tiți", fiind un apropiat al grupărilor infracționale interlope, el însuși un individ deosebit de violent, manifestând totodată preocupări infracționale pe linia săvârșirii de fapte de proxenetism. De asemenea, inculpatul Dobruș V. are o constituție solidă, cu burtă, fiind tuns chel în lateralul capului, cu calotă, aspect și ținută identică cu cea a agresorului care conduce autoturismul marca Audi A6 folosit la săvârșirea faptei îndreptate împotriva persoanei vătămate F.M., astfel cum reiese din procesul-verbal de vizionare a imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere ale ATM-ului aparținând Raiffeisen Bank”, potrivit aspectelor discutate în ședința de judecată în cazul agresiunii din zona Prefecturii Constanța.

A mai fost implicat și în alte dosare, dar acum rămâne de văzut ce se va întâmpla în dosarul de față.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moraru stelian si hasan onur ali duran vinde acuma in locu lu titi
0
0
va dati seama fratilor se chinuie justitia sa l trimitia in inchisoare din 2018 un parlit cersetor in cimitire vai de steaua lui o are pe sorsa la produs un sifon ca altfel nu mi explic vai de capul lui un ii umbla de foame wc ul prin stomac ....pfff halal justitie
0
0
Ar putea...mama ei de Romanie !
0
0
Si petrica tomescu si vanghelie Ionut vand droguri
0
0
inchisoare cu executare maxima fara mila
1
0
mai reporteri de doi lei si un kkat cum sa l numiti ma pe asta care cerseste pomana in cimitir un interlop faceti clanul spaniolul de rusine cu atribuirea lui la grup asta e unul dinala care pute vai de steaua lui nici apa cu sapun nu are are raie pe el cand stai de vorba cu el miroase a hoit vai de steaua voastra reporteri care faceti articole de cacao
0
0
Ultimu lake din curtea scoli asta e
0
0
Mai .***********. ce interlop este asta, este o saracie cum n-a vazut pamantul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614