REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un INVESTITOR TURC aglomerează ZONA din spatele CARREFOUR cu încă un ansamblu REZIDENŢIAL!

Un INVESTITOR TURC aglomerează ZONA din spatele CARREFOUR cu încă un ansamblu REZIDENŢIAL!

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 7590

În spatele magazinelor Selgros și Dedeman și în imediata apropiere a centrului comercial Tom, se ridică de zor un ansamblu rezidențial. Investitorul turc, Osman Iasemin, a primit undă verde de la Primăria Constanța pentru două dintre cele 7 imobile ce urmază să se ridice.

Graff Pink Estate SRL a solicitat şi obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 4 septembrie a.c., un act de urbanism, necesar lucrărilor la ansamblul rezidențial compus din 7 imobile D+P+3E de locuințe colective, de pe strada Genova numărul 6 din municipiul Constanţa. Mai exact, este vorba despre Autorizația de Construire numărul 1229 ce presupune „Construire ansamblu rezidențial compus din 7 imobile D+P+3E locuințe colective cu funcțiuni mixte compatibile, organizare de șantier etapa III - 2 blocuri D+P+3E locuințe colective”. Autorizația este valabilă 12 luni, având ca termen data de 4 septembrie 2021.

Date despre Graff Pink Estate

Societatea Graff Pink Estate a fost înfiinţată în anul 2017, iar firma are sediul social în municipiul Constanţa. Osman Iasemin este asociat unic şi administrator al firmei. În 2019, compania a raportat o cifră de afaceri de 0 ron, o pierdere de -12.372 RON și o medie de 1 angajat.

Graff Pink Estate SRL este o marcă rezultată în urmă colaborării între Black Sea Estate și Keleșoglu Holding, două firme ce au în portofoliu numeroase proiecte imobiliare în Constanța.

Apartamentele puse deja în vânzare

Zen Residence este un ansamblu rezidențial prin care dorim să vă oferim mai mult decât vă așteptați de la o locuință! Din terenul de 21.220 mp, cele 7 blocuri vor ocupa doar aproximativ 7.000 mp, iar pe restul terenului am pregătit un deosebit proiect peisagistic ce va cuprinde locuri de joacă pentru copii, alei pietonale, piste de biciclete, pergole, băncuțe, mulți copaci și chiar și un iaz ornamental cu poduleț. (…) Blocurile vor fi dotate cu lifturi ce vor coborî până în parcare, uscător și spațiu de depozitat bicicletele. Primele două imobile din ansamblul Zen Residence vor fi predate la cheie, până în decembrie 2021” este anunțul postat pe un site de imobiliare.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai tu ca stiutor ce poti zice de cartile de istorie romanesti care promoveaza rasismul?de ce eu ca tatar trebuie sa citesc ca stramosii mei sunt cotropitori si barbari,asta intr-o Romania inainte de 89 unde toti eram egali indiferent de etnie si religie?voi care va vreti stramosi ai romanilor ii puteti numi pe acestia cuceritori si nu cotropitori.SELECTIA NATURALA a exista de cand lumea, si imperiile se cladesc numai prin cuceriri,daca voi romanii ati fost mai slabi de la natura v-au luat altii sub talpa,si daca n-au fost otomanii, au fost rusii, si mai nou Unchiul Sam,vesnic incalecati
2
0
Ce comentarii josnice. Mizerabil, cat de mult se poate cobori un om atunci cand se da anonim. De-aia sunteti la puscarie javrelor. Se vede dupa cum a-ti dat likeuri. Cum e dupa gratii? Ce cuvinte pot descrie ce vedeti in jur? Mizeria Umana cea mai josnica. Va meritati locul in mormant
2
0
pai du-te-n pastele ma-tii in Ucraina daca nu iti place in tara asta, ce gatu' ma-tii mai stai in ea?
2
3
reati ai dreaq. nu am scapat de voi, zdrentelor, dupa ce am scapat de 500 de ani pasalac...! moarte voua si moarte machidonilor care v-au aprobat sa faceti blocuri!!!!!!!!!!!!!! beliti jegosi vu samanta de scandal. otrepe imoutite care traiesc pt a se razbuna. besi ma papagalule de la 06:42, stii tu istori, mori dracu sa te ia, faci un bine natiunii!
26
5
A aglomerat pustiul
4
26
Va scoatem din mizerie ghiaurilor
7
25
ma speriasem ca fac parcare
3
24
CE PLM AGLOMEREAZA TUTO BURUIENILE DE CAMP
7
27
Tanti reporterito unde aglomereaza orasul acolo e camp si de cativa ani in zona sau construit niste vilute care saraci oameni iarna nu mai pot sa iasa nici cu tractorul poate asa au si ei noroc cu investitor Turc sa se amenajeze strazile si utilitatile in zona , si nu cred ca conteaza de ce ietnie iesti atat timp cand investesti si respecti legile ,
16
24
Ai scris ca un infractor frustrat de la puscarie. Asa patesc hotii antisociali, ajung niste nulitati frustrate. Zii ce nenorociri si mizerii ai facut semenilor tai in viata ta de nimic.
8
25
Cam rasista treaba...
12
25
Daca era in Oras era o problema , dar pe camp ??? Asa trebuia de la inceput , autorizatii in extravilan , orasul trebuie sa se extinda nu sa-l sufoci cu blocuri prin parcuri !
19
24
Aglomereaza zona pe dracu, nu mai suferiti ca se construieste ca oricum se construieste extrem de putin la noi pana fata si de tarile din estul Europei. Pana si in Ucraina, o tara care nu este in UE si NATO ci intr-un razboi hibrid se construieste mult mai mult ca la noi si vorbim de zgarie nori peste tot. Suntem cu 50 de ani in urma oraselor din Ucraina din toate punctele de vedere.
12
24
Si cum aglomereaza diano zona..ca acolo e camp in plm...dupa mintea voastra nu mai trebuie facut nimic..sa la sam buruieni..si sa fim fericiti. Schimba jobul fata..
22
27
Bravo Diano, ma bucur ca ai specificat ca investitorul e turc. Altfel credeam ca e roman si nu aveam nicio problema cu proiectul. Acum sunt suparata ca ne fura turcii pamanturile. Good job, vezi ca angajeaza la Mega.
17
24
Ptr tataru de la 06:42 daca esti un om bun cu un loc de munca ,un om decent,serios nimeni nu are nimic cu tine, noi romanii suntem rasisti cu tiganii.
34
3
Sa va iau rasa in pwla de nomarzi ce sunteti. Plecati in pwla mea de aici in mongolia voastra de tatari spurcati, pisamas pe rasa voastra
33
24
romanii rasisti ca de obicei,nu pune titlul deUN INVESTITOR,ci de un turc,am suportat destul de mult mizeriile rasiste ale romanilor din cartile de istorie care le-am studiat fortat,frati tatari si turci toti cei care aveti experiente dintr-astea cu romanii filmati incidentele si depuneti plangere penala si postati pe internet,trebuie sa existe cat mai multe dovezi elocvente ale rasismului romanesc,ca sa se vada ca romanii nu sunt doar impotriva maghiarilor ci si impotriva altora care in sens peiorativ sunt injositi cu cuvantulMINORITATEca sa ni se faca clar ca stam in tara lor si nu a noastra
16
38
DC era american??
4
25

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108