REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un maistru militar din Constanţa s-a împuşcat în cap: era bolnav şi avea datorii la bănci

Un maistru militar din Constanţa s-a împuşcat în cap: era bolnav şi avea datorii la bănci

Replica API 20 iunie 2014 | 00:00 252

A lăsat bilet de adio

A lăsat bilet de adio

Tragedie la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale "Amiral Ion Murgescu". Un instructor, Gheorghe Turtoiu, de 46 de ani, a fost găsit, de către colegi, împuşcat în cap şi cu un bilet de adio lângă el. Nefericitul eveniment s-a petrecut în dimineaţa de joi, 19 iunie, bărbatul murind după câteva ore, la spital.

Alarma s-a dat în jurul orelor 6.55, când colegii l-au găsit pe Gheorghe Turtoiu, de 46 de ani, zăcând într-o baltă se sânge într-un birou al Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale "Amiral Ion Murgescu". A fost resuscitat şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, medicii spunând că leziunile erau incompatibile cu viaţa. "Medicii depun eforturi pentru a-i salva viaţa. Este la noi şi este foarte, foarte grav, cu stop-cardiac, cu plagă transfixiantă din stânga în dreapta în cap. A fost resuscitat şi acum se impune a doua resuscitare. Leziunile suferite sunt incompatibile cu viaţa", au declarat, pentru "Replica", medicii din cadrul unităţii spitaliceşti. La scurt timp, însă, bărbatul s-a stins din viaţă, decesul fiind declarat la orele 9.45, după mai multe manevre de resuscitare. Gheorghe Turtoiu lăsase şi un bilet de adio, în care ruga ca familia lui să fie anunţată într-un mod discret, îşi cerea scuze pentru gestul său şi cerea să fie incinerat. Potrivit unor colegi, bărbatul ar fi fost suspect de cancer, mama lui doar ce decedase şi avea multe rate la bănci, pe care nu le mai putea acoperi, motiv pentru care era foarte abătut în ultima perioadă. Lângă biletul de adio a fost găsită şi arma din dotare, un Carpaţi. Maistrul militar a absolvit Şcoala de Maiştri de Marină în anul 1989 şi preda în cadrul şcolii la catedra de Electromecanică Navală. Acesta se născuse în Pecineaga, era căsătorit şi avea un copil minor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272