REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un mangaliot a dat lovitura la MApN; primește 3 milioane de euro...

Un mangaliot a dat lovitura la MApN; primește 3 milioane de euro...

Andreea POPA 19 martie 2023 | 00:00 55131

O cunoscută firmă înființată în 2004, fiind vorba despre Pro Horeca SRL, a reușit să își adjudece un contract pus la bătaie de Ministerul Apărării Naționale. Firma deținută de mangaliotul Bădică Victor a obținut nu mai puțin de 14.500.000 de lei, adică aproximativ 3 milioane de euro pentru furnizarea unor bucătării rulante auto.

Un mangaliot a dat lovitura la MApN; primeste 3 milioane de euro...Victr Bădică

Ministerul Apărării Naționale, Unitatea Militară 01836 Ilfov, a atribuit în cursul zilei de marți, 7 martie 2023, un contract pentru furnizarea de bucătării rulante auto, în urma unei proceduri de licitație deschisă inițiate pe 28 august 2022. Acordul cadrul era împărțit în 2 loturi, însă doar unul dintre acestea a fost atribuit, fiind vorba despre acordul cadrul de furnizare bucătării rulante auto. Câștigătoare a fost desemnată o societate din stațiunea Venus, deținută de mangaliotul Bădică Victor.

Un mangaliot a dat lovitura la MApN; primeste 3 milioane de euro...

Pentru serviciile sale societatea va primi nu mai puțin de 14.500.000 de lei, adică aproximativ 3 milioane de euro. Pro Horeca se laudă cu o experiență de peste 16 ani în vânzări, importuri și furnizarea de asistență tehnică în domeniul utilajelor și echipamentelor din sectorul HORECA. Înființată în 2004, firma a obținut în anul 2021, o cifră de afaceri de 18.216.109 de lei, un profit net în valoare de 4.379.757 de lei, dar și datorii în valoare de 11.179.790 de lei.

Un mangaliot a dat lovitura la MApN; primeste 3 milioane de euro...

Firma din Mangalia, abonată la banii publici

Firma pare să fie abonată la banii publici și spunem asta din prisma numeroaselor contracte obținute de-a lungul timpului. Spre exemplu, societatea a reușit să pună mâna și pe banii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva RA, dar și ale numeroase contracte cu Ministerul Apărării Naționale. Și în trecut a mai obținut contracte cu MApN, dar sume modice, nu exorbitante. În 2020, a primit 66.800 tot pentru echipament de bucătărie.

Cum a reușit să sară de la 66.800 la 3 milioane de euro, o întrebare la care mulți, probabil, așteaptă răspuns!

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e singurul contract din Romania. Lumea afacerilor are multe necunoscute! Si combinari de N luate cate k.
0
0
Cum adica primeste 3 milioane,el are bucatariile in curte cresc in pom,nu da si el bani pe ele? Depinde cu cat le ia si cu cat le da. E ca la piata cand se face specula,ia cartofii cu doi lei si ii da cu 5 lei. Asa si aici care da mita mai mare castiga. Oare man ul nu putea sa le cumpere direct,sau nu i duce capul? Dar nu mai lua mita nimeni asta e problema in tara asta.
7
3
Nu vă mai agitați. Bădică e un zgârcit, nu dă șpagă și nici contract de publicitate nu veți face cu el. Își mănâncă de sub unghii, are ariciul în buzunar.
5
3
Cineva trebuia sa castige daca nu erau astia erau alti atunci ati fi scris de aia cum au obtinut licitatia , la noi cumm o dai nu e bine, trebuia sa fie totul all statului si nu se mai faceai speculatii
5
8
Prin munca si experienta poti sa reusesti asa ceva.
8
7
Doamna reporter a*****a Popa,ati scris acest articol sub forma informativă. Dar sunt convinsa ca știți și jocul din culisele aranjamentului.Badica este comerciant.Chiar unul dintre cei buni.Dar el nu e nici producator si nici distribuitor Horeca. El este prieten vechi cu actualul prèsedinte al PNL Mangalia,Sorin Andrei.Sorin Andrei are nenumărate funcții în cadrul primăriei. Iar grupul de propagandă al lui Sorin Andrei este format din foști militari. Cu pensii speciale.Unul e Ciraru.Coleg la Marina Militara.Si chiar daca e un om puternic ca influență nu putea să facă o asemena afacere uriașă fără știrea stăpânului,Radu Cristian. Poate chiar Radu Cristian a adus afacerea. Si bineinteles n ar fi dat bine sa i vedem cum bagă din nou sume colosale în buzunar.De la stat.Badica doar îi ajută. Dar poate va hotărâți dna a*****a să spuneți cu detalii cine si când si cum.Ma refer la cei din partea ministerului.Cei activi.Sa vedem gradul de rudenie.
16
7
Apelam la niste baieti mai destepti, nuu?
11
7
Daca era o firma din Teleorman sau Galati sau Cluj…nu va deranja domnilor Constanteni …asa sunteți ,,siderați” ,,șocați”,panicați”….taceți d..cu din gură țațe pr…te…bine ca a luat unul din Mangalia…bravo,felicitari.!
5
13
Vrem raspuns Care poate fi 90% minciuna sau 10% adevar doar aici este Romania.
3
3
Cum de nu ati scris in articol ca Radu Cristian e de vina si pt asta? :)))) Ca orice e pe Mangalia, Radu plateste :)))
8
15
E foarte publica, altfel autorul nu afla niciodata.
9
7
Corutie la nivel inslt… De ce nu se face public Licitaria. O sa manance foarte p***t soldatii, banii o sa imbogateasca cateva buzunare…
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367