REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un mangaliot a reușit să inventeze o nouă metodă de golit buzunarele

Un mangaliot a reușit să inventeze o nouă metodă de golit buzunarele

Victor ROTARU 26 martie 2023 | 00:00 2539

Hoții sunt foarte inventivi, existând tot felul de metode prin care oamenii rău intenționați reușesc să facă rost de bunuri sau de sume de bani, prin tot felul de obiceiuri. Astfel, Vasile Remus Holban a reușit să îi fure lui A.I. portofelul în care avea 1.250 de lei, bani strânși în urma unor livrări. Metoda pe care o avea Vasile Remus Holban e pe cât se poate de bizară, pe atât de eficientă.

Un mangaliot a reusit sa inventeze o noua metoda de golit buzunareleFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 13 noiembrie 2022, în zona restaurantului Balada din Medgidia, atunci când A.I. a fost abordat de Vasile Remus Holban, care l-a îmbrățișat din senin, sustrăgându-i, în același timp, portofelul în care avea suma de 1.250 de lei.

Pe 14 noiembrie 2022, A.I. a fost audiat în calitate de persoană vătămată, declarând faptul că lucrează ca livrator de produse fast food, la restaurantul denumit popular „Balada”.  Pe 13 noiembrie, în jurul orei 18:56, s-a întors de la o livrare, parcând mașina în fața restaurantului, respectiv în fața terasei, pe aleea unde parchează și taxiurile. După ce a parcat autoturismul, acesta s-a îndreptat către restaurant. În apropierea ușii restaurantului, a fost abordat de către un bărbat, ce avea barbă și era îmbrăcat cu o geacă și avea pe cap o glugă, care s-a apropiat foarte tare de el și care râdea. Ulterior, această persoană l-a apucat cu brațele, de corp, într-un mod ca și cum l-a luat în brațe, după care a început să râdă, deoarece această persoană i-a spus nimic, apoi A.I. a intrat în restaurant, iar Vasile Remus Holban a rămas în exterior.

După ce a intrat în restaurant, și-a dat seama că nu mai avea asupra sa portofelul cu banii proveniți din livrările din acea zi, respectiv 1.250 de lei, pe care îl purta în buzunarul din partea stângă, al pantalonilor. Când a realizat faptul că nu mai are portofelul, a ieșit din incinta restaurantului și s-a uitat prin împrejurimi după persoana care l-a luat în brațe, dar nu l-a mai văzut.

În apropierea restaurantului a revenit bărbatul care îl luase în brațe, iar când l-a văzut pe acesta, i-a zis să îi înapoieze portofelul, deoarece el este cel care i l-a sustras, iar acesta i-a spus că nu știe nimic. După ce Vasile Remus Holban i-a spus că nu el i-a luat portofelul, A.I. a mers la autoturismul pe care îl folosea pentru a livra, ca să se uite în acesta, poate îl rătăcise pe acolo, însă nu a găsit nimic. Vasile Remus Holban a mers după A.I., și a stat în apropierea sa, în timp ce el căuta portofelul în mașină, iar după ce a văzut că nu îl găsește, i-a făcut semn cu degetul și i-a spus să se uite sub autoturism, acolo unde se afla un portofel.

A.I. s-a aplecat și a luat de la sol portofelul, despre care a constatat faptul că este portofelul lui, în care avea documente personale și din care lipsea suma de 1.250 de lei. După ce și-a recuperat portofelul, a mers în interiorul restaurantului, acolo unde a apelat la 112 și a sesizat poliția cu privire la cele întâmplate, iar Vasile Remus Holban a rămas în exteriorul restaurantului, după care a plecat până la sosirea echipajului de poliție la fața locului.

Un mangaliot a reusit sa inventeze o noua metoda de golit buzunareleMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Vasile Remus Holban la 1 an și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și la 4 luni și 15 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a obligațiilor. Prin contopirea pedepselor, Vasile Remus Holban urmează să execute o pedeapsă de 1 an, 7 luni și 15 zile de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Victore ca esti idiot. Prostitutie intelectuala faci tu. Halal jurnalism. Cred ca ChatGPT ti-ar lua locul cu brio, ba chiar 2 ca tine ar inlocui
2
0
Da am mai citit despre asemenea furturi si se cheama metoda ,,furtului prin imbratisare”.
1
0
Replica...ce sa le ceri....pro$tia lor este inimaginabilă
2
1
Nu am inteles: "mangaliotul", conform titlului, este sau nu din Medgidia, date fiind locul faptei si judecatoria? In acest caz, poate fi vorba de un "medgidiot"?
6
0
Sile ai 27 de ani de viata și 10 stați numai la pușcărie ,asta înseamnă să fi mafiot
2
0
Oare toți de la Repulica sunteti p****i?
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436