REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un medic de familie din Băneasa, diagnosticat cu COVID 19

Un medic de familie din Băneasa, diagnosticat cu COVID 19

Replica API 4 aprilie 2020 | 23:47 16719

Autorităţile locale din Băneasa, judeţul Constanţa, sunt în alertă după ce joi, 2 aprilie, un medic de familie a fost diagnosticat cu coronavirus. Primarul Paul Cioliş a confirmat, pentru Replica, că medicul este internatul în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa şi spune că are situaţia sub control.

Dezinfectează străzi, scări de bloc, iar populaţia s-a izolat, mai ales pacienţii care au intrat în contact cu acesta. “Pacienţii s-au izolat, toată lumea s-a izolat”, spune Paul Cioliş. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât şi soţia medicului are acelaşi statut, profesând la Lipniţa. Potrivit alesului local şef, aceasta şi-a făcut testul şi a ieşit negativ.

Soţia medicului, testată negativ

“Soţia nu a fost confirmată. Medicul s-a simţit rău în ultimele săptămâni, din câte am înţeles. Nu ştie cum a fost infectat, probabil de la vreun pacient”, a mai precizat Cioliş.

În Băneasa sunt 8 persoane în carantină, după ce au revenit recent în ţară, din străinătate.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati-l in pace pe dl primar. Este foarte indragostit de cucoana, pardon, coana din primarie si nu mai are ratiune.
1
0
se spala bani in parcul din baneasa. Sunteti prostiti toti locuitorii ,vede ca nu ziceti nimic si el isi face treba. Voi nu stiti dar primarul vostru si a facut o avere foarte mare din banii vostri.toti primarii au devenit foarte bogati din pani publici.NU MAI VOTATI PE COLIS, II AJUNGE AVEREA FACUTA PINA ACUM.
2
0
La.m votat pe Marin Ion ca e intelectual cu cariera an finate ne.a dezamagit la.m votat pe Paul Colis ca e gospodar omu e gospodar pentru el a facut 1000 de hectare .Votati cum trebuie ca noi plangem vin vremuri grele
8
1
A inchis parcul ala zici ca e puscarie Baaa poate de data asta alegwti ce trebuie fraierii drq Blagan tu dai stirea si tu esti primul care comenteaza... mai lasa si la alti Sau macar cauta stiri mai cu interes despre ce vrei sa dezbati
2
1
Baii astea cu comentarile din baneasa noii suntem corii voii ce sunteti maii caii spurcatii vorbiti sa aveti ce nu a fost nici un caz in faurei sai condamnati pe eii lesinatilor
0
1
Eleonor Blagan este un prost
0
3
Eleonor Blagan viitorul primar!
2
0
Eu nu anteleg cu parcul cand peste tot se ancearca sa se pastreze parcurile cu verdeata cu gazon cat mai natural la noi sa baga beton ,sau se spala bani nu se mai satura Marcu cu Paul primaria Baneasa este srl
11
2
Covid 19 o sa treaca.speram sa nu avem cazuri .dar trezitiva la realitate nu vedeti ca Paul si Marcu sunt nistie afaceristi pe bani publici camione lucreaza buld escavtorele lucreaza sunt abonatii la bani publici .ca la noi an Baneasa nu e nicaieri.
13
1
Oameni buni, de ce aveti atata rautate in voi? primarul nostru are situatia sub control sunt stropite toate strazile si scarile de bloc cu zer, zerul distruge cel mai bine acest microb. De unde sa stiti voi ?Parca ati avea si voi studiile domnului
4
1
Ok ok ok ok ok ok ok ok ok
2
2
ptr.Alin. avem reporter,pe dl Blagan.
1
3
Imaginea acestui individ va da impresia ca stapaneste bine situatia?Mie nu!
1
1
Toata comuna este stropita cu zer
2
1
Sa se izoleze satul Faurei!
2
1
Si in mediul rural au patruns virusii ? Aveti si acolo transnationali sositi recent ?
0
0
Izolati satul faurei
6
6
234567vbnjjjhg
1
1
Pentru tot ce se intampla rau in localitatea Baneasa sunt de vina "ciorumbeii" din Faurei?
9
5
.Mai bine avea Blagan
5
5
Dece ii invinovatiti pe cei din Faurei Si EU sunt din Faurei dar nici parinti mei si nici EU nu am venit in tara AI nu ca sunt infectata si ca nu doresc Raul Tarii far voi rasisti asa sunteti de obicei comentati aiurea si ei sunt oameni si nu merita tratati ca pe niste animale rusine sa va fie pana si acum cand suntem nas in nas cu moartea nu lasati rautatea din mana
12
5
Noi locuitorii comunei Baneasa nu avem apa la robinete sa ne spalam pa miini ,,dar sa mai dezinfectam strazile alta minciuna autoritatile noastre si varza sau ciobani
17
4
De 3 zile se dezinfecteaza scarile blocurilor si strazile. Pot spune asta pt ca stau la bloc.. Iar pacul acela chiar merita o immbunatatire. Nu vreau sa fiu Rau cu voi cei ce comentati in nestire dar chiar s a apucat Paul de treaba
4
5
Esti varza Ciolis. In loc sa iei masuri tu faci parc din betoane. Parcul se face cu vegetatie mai boule. Tu care esti in norou pana in gat de la oi pui beton si in parc. Cat despre masuri ...niciuna. Toti de la Faurei cu covid sau nu trebuie sa "voteaza si ei". Pentru Ciolis votarea e mai importanta decat covidul. In plina pandemie umbla prin sat dupa muncitori. Distantarea sociala e pentru cine nu candideaza. Nu a fost vazut cu masca niciodata in localitate. Probabil o ssteapta pe prima din blana de oaie.
19
10
Primarul minte cu nerusinare, abia ieri s-a dezinfectat pe strada iar in blocuri niciodata! In localitatile din jur se dezinfecteaza de o saptamana, la noi sunt ocupati, lucreaza la parc, asta e prioritatea lor in aceste vremuri. Ce situtie are sub control? Toata lumea e pe strada, cei care sunt la "izolare", pleaca dupa ce ii controleaza politia. Stie domnul primar cati batrani sunt in in localitate care sunt singuri si nu pot sa-si procure mancare? Nu i-a bagat nimeni in seama de 3 saptamani! Rusine!!!!
17
7
Si toti,,localnicii,,din Faurei.stati in casa ,ca intra covidu-n voi ca la Tandarei.Nici macar unul dintre voi n-ati fost la munca,ati fost la cersit si ati venit noaptea cu microbuzele,stoluri-stoluri.Credeti ca daca mintiti autoritatile,va scapa de virus?acum cateva zile ati facut cosie si v-au filmat ,V-au dat in ziar.Aveti voi tupeu ca ati mancat porumb fiert si ati facut ditamai bardanele,dar tineti minte,dati de dracu' cu romanii daca nu sunteti cuminti.Va credeti smecheri ca umblati in stoluri dar vor schimba legile si o sa mancati bataie ca-n Austria,cu pistolul la cap.
25
8
Toti sunt predispusi an special cadrele medicale sa lom contact sa ne infectam,Dar trebuie sa stam acasa ,Dar sa vi sa dai vina Pe locanici din Faurei cand e la nivel mondial,sa lasam rautatea din noi sa ne rugam la Dumezeula Allah sa scap cu bine daca au fost la munca an afara au fost de nevoie pentru traiu de zi cu zi .
29
13
Suntem incapabili sa conducem o comunitate. Ne intereseaza doar cum sa mai prindem inca un mandat ca sa definitivam hotia inceputa din bugetul local. Ne mai deranjeaza astia din cand in cand cu convidul lor!!!
16
4
am lasat sa plece in afara pe langa oameni valorosi, muncitori si specialisti si reziduri ale societatii , crezand ca vom scapa de ei, au ramas tot asa si acum se reantorc mai reziduri!
19
1
An Faurei nu sunt cazuri au undeva la 30 de zile de cand au venit din afara.Nu dati vina pe ei .nu judecati asa dupa mintea vostra e un caz mondial Daca.
18
14
Ciorile au fost aduse in Faurei fara control?au umblat zile la rand prin magazine,mintind cu privire la locul de unde au venit.trebuie trimisa armata in Faurei,cu arme si glont pe teava.cine misca,misca mort.Sa gaseasca individul care a transmis virusul,care se pare ca a venit din Spania,si bagat la puscarie.Pana cand se mai accepta mizeriile facute de aceste animale care au facut ceva bani din cersit si alte infractiuni,si se cred stapanii lumii?bagati-l pe pistolar sa-i pazeasca,e singurul care are curaj sa scoata pistolul la ei.
20
6
esti prost? Nu e nicio rusine ca ai covid19. Este mai bine sa se stie. Astfel cei care au luat contact cu bolnavul se pot testa rapid si nu se ajunge la complicatii si la infectarea mai multor persoane. Secretizarea persoanelor ajuta la raspandirea virusului.
19
8
Cum ajung in ziare informatii confidentiale despre internari si pacienti pozitivi?
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272