REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un medic din Constanţa a MURIT!

Un medic din Constanţa a MURIT!

Replica API 11 mai 2020 | 19:19 22133

Lumea medicală din Constanța este în doliu. Doctorul Victor Loghin s-a stins din viață. Cel mai apreciat medic ORL-ist din Constanța a fost răpus de un infarct. Acesta avea 71 de ani.

Mesajele constănțenilor îndurerați de tragica veste, postate pe pagina de Facebook a medicului constănțean:

„Veți rămâne veșnic în sufletele noastre. Amintirile frumoase vor fi lângă noi când ne va fi dor... Multă putere familiei în aceste momente grele. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și în lumină! Un om minunat și un medic cu multă pricepere! Constanta a pierdut un mare specialist! Condoleanțe familiei și puterea de a face fata acestei pierderi!”

„Nu pot să cred! Un om atât de special, un medic și om de excepție!!!! Doamne, cât de rău îmi pare! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”

Loghin a fost absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava” (clasa specială de filologie-istorie, promoţia 1967) şi al Facultăţii de Medicină Generală din cadrul I. M. F. Bucureşti, promoţia 1973. Victor Loghin a fost și absolvent de „master class în terapia migrenei” (Bucureşti) şi în „diagnosticul şi tratamentul vârtejului” (Maastricht, Olanda).

Victor Loghin a susţinut numeroase comunicări ştiinţifice, atât în ţară, cât şi în străinătate. El nu s-a dedicat însă numai medicinei, ci şi activităţii literare. Astfel, a debutat în 1995 cu romanul nonfictiv politic „Dedublarea”. Din 20 aprilie 2001, Victor Loghin este membru al Societăţii medicilor scriitori şi publicişti din România.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dumnezeu sa l odihneasca!a fost un om de o mare valoare,un medic deosebit.sore deosebire de pandele asta care a comentat...care pandele pun pariu ca nici sa se spele nu stie,sa faca o facultate sau altele,nici nu se pune problema.
0
1
Ba scursurilor jegoase care intinati imaginea acestui OM...paduchi lustruiti ai societatii...care vorbiti pe langa subiect...va stiti voi ramelor!
4
0
Dumnezeu sa-l odihneasca!
7
3
Bah retardatule, la felul cum te exprimi esti o nulitate pentru lumea asta! Nu vorbesti despre o asemenea persoana de valoare in halul asta, bah animalule!
6
7
Un adevarat profesionist...si un om de o valoare rara!
9
3
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
9
4
..morala...mor si eroii!
5
4
....esti in cretin!
11
5
Daca moare ma-ta ii spun sa te ia si pe tine ca esti prost si n-are rost sa chinui lumea!Odihna vesnica medicului!
15
12
chiar afiseasa fata de mort
4
29
Un OM de exceptie ! Singurul medic ORL cu adevarat.Cand unii recomandau si stricau Dr.Loghin repara ! Dumnezeu sa il odihneasca!
37
1
Dumnezeu sa il odihneasca! Un adevarat profesionist! Unii mor, altii emigreaza! Sa vedem cine ne mai trateaza?
33
1
sincere condoleante, un om deosebit!
27
2
Puneti-l ca a murit de covid. Mai nou asa se face, mori de altceva, da esti trecut ca ai murit de covid.
12
25
daca ,moare mama ziceti dumnezeu sa o ierte? spuneti asta numai celor care va servesc si va slujesc
4
29
Pacat. ..Dzeu sa il ierte...un medic f bun!
29
3
Un medic foarte bun . Dumnezeu sa-l odihneasca !
28
3
Dumnezeu sa-l odihneasca!Iata ca in fata mortii toti suntem doar oameni si plecam fara sa luam nimic,asa cum am venit pe lume.Ne paraseste daruirea, implicarea,intelepciunea, dreptatea , altruismul si devenim egali.
30
1
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Un suflet de aur!
26
5
Dumnezeu sa il ierte !! Imi pare foarte rau, am fost la cateva controale la dansul si a fost un om de nota 10. Mare pacat !
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272